Jump to content
  • Kayıt Ol

Kyoto Animation: Kyōkai no Kanata'yı Animeye Uyarlıyor


gundamaster

Önerilen İletiler

gundamaster

4lXSn.png

Kyoto Animation, Nagomu Torii'nun ödüllü light novelı Kyōkai no Kanata (Beyond the Boundary)'yı animeye uyarlayacağını duyurdu.

Konu:

Light Novel, Akihito Kanbara isimli lise ikinci sınıf öğrencisini konu alıyor. Akihito insan gibi gözükmesine rağmen aslen yarı yōmudur ve çabuk iyişleme yeteneğine sahip olduğundan yaralanmalara karşı da dayanıklıdır.

Bir gün Akihito, okulun çatısından atlamak üzere olan birinci sınıf öğrencisi Mirai Kuriyama ile karşılaşır. Mirai içine kapanık bir kızdır ve kanı kontrol edebilme gücüne sahiptir. Bu özellik, ruh dünyasında bile az rastlanılan bir özelliktir. Akihito'nun Mirai'yi kurtarmasıyla rahatsız edici olaylar ortaya çıkacaktır...

Karakterler:

25ySY.jpg

ID8gF.jpg

skFK.jpg

xrB8.jpg

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 6
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    3

  • Akuma_Blade

    1

  • fake

    1

  • Ungoend

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Konusu ve karakter tasarımları ile KyoAni'nin son dönem işlerine göre çok daha olgun bir yapım gibi gözüktü gözüme. Çıkar çıkmaz izleyeceklerim arasına not aldım. Haber için teşekkürler Bahadır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Benim de ilgimi çeken yanı KyoAni'nin moe den ziyade başka bir işe kanalize olmuş olması. Eğer içeriğinde aksiyon varsa ki; olacak gibi duruyor; KyoAni'nin animasyonu ile epey güzel bir seri olacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hikayesi oldukça güzel tanıtım videosuda bayağı beğendim beklemeye değer bir seri umarım 26 bölümlük yaparlar bu ara çıkan güzel seriler hep 13 bölümlük olmaya başladı hemen bitmesi biraz üzüyor, haber için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

Çizimler biraz daha farklı denilince acaba ne yaptılar diye şöyle bir inceledim ama çok da büyük farklılıklar yok, hani yine işte KyoAni diyebileceğimiz etkiyi rahatlıkla bırakıyorlar. Chuunibyou'nun level atlamış hali gibi yorumlar var ya hani işte tam öyle bir seri olmuş.

Çıktığında izlemez miyim, tabi ki izlerim. Nasıl olur ne olur ne olmaz emin değilim ama bir süredir adı geçtiğine göre ve yaklaştıkça meraklar arttığından herhalde tatmin edecektir diye de bir ön izlenim bırakıyor ama bakalım... Zaten KyoAni'nin bir çok serisini canı gönülden izleyen biri olarak bu seriyide kaçırmam, ne de olsa sonunda farklılaşma, farklı bir etki bırakma çabasına girişmişler, kaçar mı hiç.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?