Jump to content
  • Kayıt Ol

Majestic Prince (MJP)


gundamaster

Önerilen İletiler

gundamaster

mjpteasere383ade382b4e3.jpg

[fieldset=Konu]

21. y.y.'ın ikinci yarısında, insanoğlu dünyayı terk etmiş ve uzayda yaşamaya başlamıştır.

İnsanoğlu uzay şartlarına uyum sağlamak ve Jupiter'deki düşman uzaylılarla savaşabilmek için, İSÇSC (İleri Derecede Standardize Edilmiş Çok Amaçlı Savaş Cihazları) isimli zırhlı robotların pilotları olarak eğitilen, genetik açıdan geliştirilmiş "Prens" adı verilen, yapay çocuklar yetiştirmişlerdir. Bu hikaye de akademi şehri

Grandzehle'de öğrenim gören genç Prenslerden Hitachi O Izuru'ya odaklanmaktadır.

[/fieldset]

Bölüm 01:

Seriye direk aksiyonla başlıyoruz mechalar ve yıldız gemileri birbirleri ile çarpışma halindeler. Daha sonra bir toplantının ortasında buluveriyoruz kendimizi. Undina üssü adına yapılan bu toplantıda üssün boşaltılacağı kararı alınıyor. MJP'den kumandan Sion sahneye giriyor ve diğer kaptanlara tanıtılıyor.

Daha sonra Usagi takımı ile buluşuyoruz. Usagi takımı tek tek tanıtılırken eğitim tabanlı çalışmalarına tanık oluyoruz. Bir nevi paintball tarzı bir eğitimle mechalar birbirleriyle savaşıyor. Usagi takımı da pilotluk becerilerini geliştiriyor.

Başlangıç olarak uzay komedisi gibi geliyor anime bu sekanslarda. Çünkü karakterler arasında pek ciddiyet yok herkes birbiri ile dalga geçer modda. Takımın eğitmeni büyük bir azar çektikten sonra asıl olaylar bizim için başlıyor.

Kumandan eğitmeni odasına çağrıyor ve takımı Undina üssü'nün tahliyesi için hazırlamasını söylüyor. Eğitmen, bu görev onlar için erken dese de Kumandan diretiyor ve Usagi takımı görev için hazırlıklara başlıyor.

Öncelikle her birinin kullanılacağı İSÇSC'ler tanıtılıyor ve kullandığı sistem hakkında bilgi veriliyor. Her bir İSÇSC'nin kendine has özelliği var. Kullanılan JURIA-Sistemi pilotların dna özellikleri ile eşleşerek İSÇSC'lerin sistem hassasiyetini arttırıyor. Sistemi öğrenen ve mechalarına atlayan karakterlerimiz görevine çıkıyor ve aksiyon başlıyor.

Seride CGI biraz fazla kullanılmış gibi bazı sekanslarda epey sırıtıyor. Hirai Hisashi'nin karakter dizaynları bazı yerlerde çok sırıtmış. Ablak bir surat halini alıyor bazen karakterlerin suratları. Genel olarak beğenirim bu adamın dizaynlarını. Kendisini Gundam Seed, Scryed, Fafner ve Kurogane no Linebarrels ile tanımak mümkün.

İlk bölümüyle ortalama bir mecha serisi olacak gibi duruyor. Linebarrels gibi bizi şaşırtabilirse bu dönemi mecha açısından gelecek iki mecha serisi ile beraber şanslı kapatmış olacağız.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 13
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    6

  • Akuma_Blade

    4

  • CloudT

    1

  • fake

    1

Oha! Bölümler yayınlanmaya başlamış bile... Bir an önce indireyim. Pek vakit bulamıyorum ama kesin izleyeceğim serilerden biri olduğundan mutlaka bakacağım.

Vay be yeni sezon geldi çattı derken bölümler sapır sapır dökülmeye başlamış.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animasyon olarak çok kötü değildi aksine gerek 3D gerekse 2D olarak ortalamadan daha iyi animasyonları vardı. Ağırlıklı olarak uzayda geçtiğini düşünürsek CG sahneler ile illa bir karşılaştırma yapmak gerekirse -kanımca resmen CG pornosu olan- Macross Frontier'den daha başarılı ve işlevsel buldum.

Sondaki savaş sahnesinde çalan Chiaki Ishikawa şarkısına dek müzikler dikkatimi çekmedi. Bölümü biraz daha erkene yetiştirebilmek için olsa gerek sanırım bu seride de ilk bölümde bir Opening yada Ending sekansı göremedik ama son fragmanda çalan müziğin nasıl tüylerimi diken diken ettiğini hatırladığımda serinin müzikalitesinin çok da zaman geçmeden artacağına inanıyorum.

Olgun yaşta olmayan tüm karakterler Hisashi Hirai'nin şimdiye kadar kendi yarattığı tipolojinin en gevşek örnekleri olmasına karşın karakterin hepsi bir nev-i Kaybedenler Klübü üyesi gibi durduklarından bu seçim manidar kalıyor. Olgun karakterler ise Hirai tipolojisini bozmadan aynen devam ettiriyor ve saygımı kazanıyor. (En sevdiğim 4-5 karakter tasarımcısı içinde yeralan Hirai'yi şahsen daha uzun yıllar bu sektörde görmek isterim)

Odak karakterler açısından nispeten yeni isimler seçilirken, yan karakterler için birkaç tanınmış isim kullanılmış: Hiroki Touchi kumandan Simon rolüne cuk oturmuş. Ayrıca Suzukaze rolünde Miyuki Sawashiro da çok iyi. (ANN listesinde yazmamış ama yanılmıyorsam teknisyen şefi Sayaka Ohara'ydı ve Linebarrels'deki Yui Ogawa'nın bir inkarnasyonu gibi durması yönünden beni gülümsetti) Shizuka Itou ve Hikaru Midorikawa'nın rollerini duymak için sabırsızlandığımı söyleyebilirim.

Mecha'lar hareketsizken oldukça tuhaf görünmelerine rağmen aksiyondayken hareketlerini oldukça akıcı gerçekleştiriyorlar. İlk bölümde görebildiğimizin aksine, birimler enerjisi tükenmez ve asla ciddi hasar görmez super robot'lar gibi de görünmüyorlar ki bu da bir artı puan. Beni şaşırtan şeylerin başında yaratıkların kendi dillerinden konuşmaları oldu. Nadesico yada Gundam AGE'deki gibi dış güneş sisteminden istila konusunu aynen kullanacaklarını düşünmüştüm ki o açıdan seri beni şaşırttı. Eminim seri ileriki bölümlerde bize bununla ilgili şaşırtıcı twist'ler de sunacaktır. Ki senaristin bu potansiyele fazlasıyla sahip olduğunu kanıtlayan birçok işi var.

Ortalama bir seriden biraz hallicesini bekliyordum ama seigi no mikata modundaki Izuru'yu oldukça sevdim ve seriyi kabullenmemi kolaylaştırdı. Kısaca beklenmedik bir yerden gelen bir doğum günü hediyesiydi. Çıktığı gibi çevirme ihtiyacı duyduğumdan daha fazla yazma gereği hissetmiyorum. Çok fazla aşırı şeyler beklemedikçe sizi hoşça vakit geçirtebilecek bir Mecha olarak kısaca özetleyebilirim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Forumlarda okuduğum "fazlaca cgi var" yorumlarından sonra seri ile ilgili hafif bir soğukluk gelmişti bana. "Belki bir ihtimal" diyerek izledim ve iyiki de izlemişim.

Mechalarda cgi hiç sırıtmıyor. Dikkat kesilmezseniz cgi olduğunu dahi fark etmeyebilirsiniz. Tabii bu ilk bölüm için geçerli. İlerleyen bölümlerde ne olur bilemiyorum. Gemiler için ise bu kadar iyi konuşamayacağım. MJP'nin uzay gemisi gerçekten sırıtıyor. Diğer uzay gemilerinin mukavemetinde ise bir dengesizlik var. Bütün o hacim boşmuş gibi çok hızlı hareket ediyorlar.

Renklendirmeleri çok beğendim. Mat değil aksine hafif parlak. Ancak candy tonda da değil. (bkz. Ano Natsu de Matteru) Ayarı çok iyi tutturmuşlar. Çizimler ise ilk başta biraz garip geldi ama nedense pek sevdim. Suratlar yan profilden çok tuhaf görünüyor gerçi.

Hikaye hakkında konuşmak için henüz erken ama şu JULIA-SYSTEM konusuna biraz derinlik katılırsa ordan çok güzel konu çıkabilir.

Bu sezon takip edeceğim bir seri oldu şimdiden :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu sezonun izlenmesi gereken güzel serilerinden bu tür serilere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum tabi ki bir Gundam değil ama izlenilebilir bir mecha serisi olduğunu düşünüyorum.

1.Bölüm

Açılış sahnesini beğendim kedimizi direk bir savaşın ortasında buluyoruz. Sonra ise komediye dönüyor olaylar bu sahnelerde karakterlerimizi tanıyoruz birlikte çalışmaktan nefret eden ve sürekli birbirlerine laf atan bir grup tavşanımız var. Tavşancıkların ileride harika bir gruba dönüşeceğine şüphem yok.

Gelelim animasyona;Bu çizim tarzını seviyorum daha doğrusu ben bu adamın çizimleri genel olarak seviyorum. Açıkçası ben Gundam Seed serisinin animasyonunu daha çok beğenmiştim ama burada ki animasyonda fena değil alışmak için biraz zaman gerekiyor ama savaş sahnelerinde animasyon güzeldi.Birde Uzaylı düşmanların kendilerine ait bir dilleri olması benim de çok hoşuma gitti umarım diğer serilerde de bunun örneklerini görürüz.

Kısaca her sezonda bu tür serilere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Şimdi merakla Kakumeiki Valvrave serini bekliyorum umarım oda bir an önce çıkar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mecha meraklısı değilim fakat bu sezon her animeye bir şans verme yönünde bir eğilimim var. Ondan dolayı izledim ve iyi ki de izlemişim. Çok bir bilgi dağarcığım olmasada mecha hakkında, genel olarak diyebilceğim tek bir adama bakan, baş karakter olmadan bir hiç olan yan karakterler yerine, bir birini tamamlayan ve eşit ölçüde önemli olan karakterler görüyoruz. Takım çalışması var fakat bu yavan bir şekilde arkadaşlık dostluk diye de bağlanmamış. Gayet doğal bir biçimde herkes işini en iyi yapmaya çalışıyor o kadar. Son olarak konu ile ilgili olmasada takım üyelerinden biri saçma bir şey söylediğinde diğer takım üyelerinin tek kelime veya kısa bir cümleyle yorum yapması ve bunun sürekliliği hoşuma gitti. Kız erkek karakter dengesini de iyi tutturduğunu düşünüyorum. Ne hepsi erkek ne de bir çok erkek içinde bir kız gibi yada haremler de olduğu gibi bir çok kız içinde bir erkek gibi durumlar yok. Gerçi harem izlemem demiyorum ama böylesi daha doğalmış gibi. Bu sezon zevkle takip edeceğim bir anime olacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

2. bölümle birlikte aksiyon dozunun yarıya düştüğünü ve karakterlerin savaş dışındaki yaşamlarına da bakıldığını görüyoruz. Neyse ki komedi öğeleri çoğu seride karşılaştığımız güldürmeyen komedilere pek benzemiyor.

2. bölümün başında kahramanlarımız Wulgar'larca yokedilen iletişim uydularını yerine yenilerini yerleştirmekle görevlendirildiler. Undina'da şans eseri de olsa kazandıkları zafer yüzünden kısa sürede büyük şöhret kazanmışlardı. Hatta GDF bu sayede çeşitli firmaların sponsorluk desteğini kazandı. Öte yandan güzel günler fazla sürmedi ve uyduları yeniden yerleştirme görevinde düşman saldırısına uğradılar ve onlara dokunamadılar bile.

3. bölümde kahramanlarımız gittikleri her yerde bu başarısızlıklarının herkesin diline düştüğünü gördüler. Dahası görev dönüşü doğrudan bir başka görev için sefer emri aldılar. Neyse ki insaf etmiş olacaklar ki, onların 1.5 günlüğüne kafa dinlemelerine izin verdiler. Fakat döndüklerinde gönderildikleri görevle ilgili istihbaratın yanlış olduğunu ve göreve tek tim olarak gönderileceklerini geç de olsa farkettiler. Tamaki vuruldu ve takım umutsuz durumdayken bölüm sonrakinde devam etmek üzere sona erdi.

Majestic Prince, yavaş fakat güzel bir karakter gelişimine sahip. Halihazırda yayında olan tüm bilimkurgulara göre ilk 2-3 bölümden karakterler hakkında en çok fikir sahibi olabildiğimiz buydu. Çok fazla karakter var gibi görünse de dikkatini yoğunlaştırmanız gereken karakterlerin neler olduğunu biliyorsunuz ve onların yönelimleri ile ilgili kafanızda herhangi bir soru işareti kafanızda belirmiyor.

JURIA Sistemi'nin ve AHSMB'lerin geliştirilmesinin ardındaki yardımın nereden geldiği de halen açıklanmış olmasa da hikayenin ileriki kısımlarda bunu açıklığa kavuşturacağına inanıyorum. İlk kez geçen bölümde görülen Teoria (beyaz saçlı gizemli bayan) ve Jiato (Wulgar Ace'i) da bu bağlamda daha sık görmeye başlayacağımız karakterler olabilir.

Yine de Wulgar'ların işlenişi konusunda senaristin belli ki bir kararsızlık yaşadığını düşünüyorum. İlk 2 bölümde Wulgar'lar tam olarak ne idükleri belirsiz bir istilacı ırk, Jovian kuşağının en ucundan geldikleri dışında haklarında birşeyden bahsedilmedi. (Yine de, onların bir şekilde normal insanlardan farklılaşmış bir insan ırkı olduğu bize hissettirildi, ki bu Nadesico'da karşılaştığımız güzel bir plot'du) 3. bölümde gördük ki, GDF zaten onların bir imparatorluk olduğundan ve hatta takviye filoları filan kullandığından haberdar. Tavşan Takımı bile ilk 2 bölümde onlardan uzaylıymış gibi bahsederken GDF'in brifinginde onlar hakkında hiç şaşırmamaları bana tuhaf geldi.

Majestic Prince geliştirilmeye müsait bir potansiyel taşıyor öte yandan bunu 12 bölümde anlatmaları çok zor olacağından seriyi 2. bir sezona bağlayıp bağlamamaları hikaye bütünlüğü için önem kazanacak bir soru olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 04:

Flashback tadında kısa bir geri dönüşle Rin Suzukaze'nin Prince'leri eğitim görevine getirilişini gördük ve anladık ki onun pek de bahsetmek isteyebileceği, mutlu hatıraları olan bir geçmişi yok. Kumandan Simon'un Tavşan Takımı'na duyduğu güven ve Rin'in Wulgar'larla savaştaki tecrübelerinden doğan umutsuzluğu ilginç bir kontrast oluşturuyor.

Operasyonun komutasına atanan genelkurmay sekreterinin hatalı kararları ve Prince'lerin sayıca yetersizlikleri yüzünden takım bu bölümde gerçekten ölebilirdi bile. Neyse ki, bir ölçüde Izuru ve büyük ölçüde Simon'un gönderdiği Doberman Takımı sayesinde takımın tamamı sağ kalıp geri dönmeyi başarabildi. Izuru'nun son ana dek arkadaşlarının tek parça halinde dönebilmeleri için gösterdiği fedakarlık ise daima hatırlanacak. Öte yandan GDF'nin komuta kademesinin Prince'lere harcanan parayı amorti etmesi beklenen bir silah projesinden farksız bakmaması ve bizimkilerin bunu gerçek manada farkettikleri an manidardı.

Takımın şansları ve şu anki yetenekleri ile Wulgar'lara karşı savaşmaya devam edemeyeceği çok açık bu yüzden en azından bir süreliğine yeniden eğitilecekler ve 3 tane sempai'ye emanet edilecekler. Elbette ne geçmişi ne de gelecekleri olmayan bu çocukları nasıl bir kaderin beklediği ise, tüm komedi girişimlerine rağmen hikayedeki en vurucu öğe olmaya ve vurgulanmaya devam ediyor ve de en çok bu yüzden Majestic Prince açık ara ileriki bölümler için bana en çok umut vaad eden yapım durumunda.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Başlığıma sahip çıkayim epeydir yorumsuz bırakmışım.

Bölüm 04

Karakter gelişimi ve hikaye açısından oldukça sağlam bir şekilde ilerliyor seri.

Bu bölümde prince'lerin pilotluk bakımından yetişitirilmelerinin altında yatan gerçekleri sundular önümüze. Bu eğitimde edindikleri aileler bile sahte. Bu gibi ağır bir dramanın altında pilotların hocası bu gerçeği kaldırmakta epey zorlanıyor. İç muhakemeler yapıyor kendisiyle. Bir bakıma bu çocuklar ölmek için yetiştiriliyor.

Her bölümde takımın birbiri ile koordinasyonu da gittikçe artmakta. Izuru'nun fedakarlıkları takımın bazı şeyleri fark etmesine yol açıyor. Izuru çok klişe bir karakter aslında. Sürekli arkadaşlarını düşünen fedakar bir tip. Diğerlerinin onun için yaptığı pek bir şey yok. İlerleyen bölümlerde bunun değişimini izleyeceğimiz çok bariz.

Animenin açılış parçası çok şahane ondan bahsetmeden de olmaz. Kapanış parçasının Chiaki Ishikawa'dan olması da bu animede epey dramatik şeyler olabileceğinin bir kanıtı aslında.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Emin adımlarla ilerlemeye devam. Bu bölümde de epey karakyter gelişimi izledik.

Bölüm 05

Senpailerinin desteğiyle Bunny team daha iyi bir takım olma yolunda yavaşça ama emin adımlarla ilerlemekte. Senpaileri de tam matrak özellikle takımın kaptanı çok matrak bir karkater.

Izuru gibi kendisi de kahramanvari tavırlara sahip ki daha çok ero bir karakter. Izuru'nun aklına da neler soktu. Gerçi haksız da sayılmaz.

Izuru ondan taktiksel anlamda bir video aldığını sanıp bunu diğer takım arkadaşlarıyla paylaşınca olan oldu. Senpaisinin ona verdiği adult filmi arkadaşlarının hepsine izlettiği sahne oldukça komik bir sahne olmuş. Sonunda şaplağı da yedi. Her karakterin farklı bir tepki göstermesi de sahneyi ayrı keyifli kılmış.

Bölüm sonlarına doğru Wulgar üssüne yaptıkları saldırıda da takım olma yolunda yaptıkları büyük bir gelişimdi. Ordaki aksiyon sahneleri de oldukça hoşuma gitti. CG'ler hala çok küt gelse de sahnenin işlenişi hoş olmuş.

Izuru'nun kahraman karakterlere bir gönderme karakter olması hoşuma giden başka bir ayrıntı. Mechasıyla yaptığı Shining takla hareketi oldukça imalıydı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Bölüm 06

Öğrencilerimiz ya da pilotlarımız demeliyim bundan sonra. Artık zor günlere başlamak üzereler. Bu kadar deneyimsiz ve hala "Fail team" olarak adlandırılan bu gencecik çocukları nasıl olurda savaş alanına iterler anlamak mümkün değil. bu bağlamda deneyimi birinci alandan öğrenecekler ama kayıp vermeleri çok olası görünüyor. Dramatik sahnelere iyiden iyiye kendimizi hazırlamalıyız sanırım.

Onlar için daha tam anlamıyla kopamadıkları okullarındana yrılmaları zor oldu. Kimi son bir kez daha çizim yaptı, kimi sıralarını temizledi.

En sonda mezuniyet sınavlarını da oklulun tamamı önünde verip aslında kendilerinin "Fail team" olmadıklarını da kanıtladılar.

Son kısımda hepsi otobüse binmiş giderken kim akıl ederdi ki tüm okulun onları için saygı duruşuna geçip onları selamlayacağını. güzel sahneydi doğrusu.

Wulgaru'ların da uzaylı bir ırk olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Onlarında insan olup dünya birliği,nin politik meselerine karşı bir grup başka düşüncedeki insanlar diye düşünmekteyim. Wulgaru'ların başlarındaki kral kılıklı karakter de bana fazlasıyla İskandinav mitolojisinden Odin'i hatırlattı. Sakalı olsaymış tam odin olacakmış. Monarşik bir düzenleri var gibi.

[bimgx=250]http://i831.photobucket.com/albums/zz240/gundamaster/CommieGingaKikoutaiMajesticPrince-0683519F1E03186319-49-12_zpsdf8f81dd.jpg[/bimgx]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 06:

Golden Week arasında yayınlanmış olmasından dolayı fiiler'den hallice bir bölüm bekliyordum ki neyse ki hissettirmesi gereken hissiyata yeterince sahip bir bölümdü. Hatta flashback'ler biraz daha uzun olabilseymiş bu bölüm kendi içerisinde bağımsız bir 40-50 dakikalık bir OVA olabilirmiş bile. Bahamecha bölümü yeterince iyi özetlemiş. Bir öğrencinin okulundan ayrılıp yetişkinlerin dünyasında geçişindeki son saatlerdeki hissiyat bölüm boyunca ve o selam sahnesiyle yeterince iyi anlatılabilmiş diyebilirim özetle.

Bu bölümün bir diğer önemi GDF'in kusursuz bir birlik olmaması, birliği oluşturan bazı ülkelerin Wulgar'larla olan savaşa yaptığı katkıları, birliğe bağlı diğer ülkeler üzerinde baskı unsuru oluşturup kontrollerini arttırabilmek için kullanmalarının dile getirilmesi idi. İlla bunu dünyanın varlık-yokluk mücadelesi olarak düşünmemek lazım, TV'lerde her gün gördüğümüz dış haberler bundan çok da uzak değil. Hisashi Hirai serileri elbette hiçbir zaman gerçek manada çok politik yapımlar olmadılar, farkındayım, fakat hikayenin bu şekilde anlatılması tüm komedi yaratma çabalarına rağmen işlenişe gerçekten derinlik katıyor ki bu saygı duyduğum şeylerden birini oluşturuyor seride gördüklerim kadarı ile.

Wulgar'ları en başından beri insanlardan önce birşekilde uzaya çıkıp orada mutasyon geçirmiş bir ırk diye düşünüyordum ama elbette ne olup ne olmadıkları hala hikayedeki gizemlerden birisi. Gelecek bölümden itibaren Wulgar'ların diyaloglarını da geniş şekilde görebileceğiz diye tahmin ediyorum. Şimdiden Hikaru Midorikawa'nın seslendirdiği bir prens var. Kralı yada beraberindekileri veteran seiyuu'lar seslendirirse hoş olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...
gundamaster

Bölüm 11:

Onuncu bölümde gelen müthiş açıklamalar ile seri gözümde biraz daha büyüdü ve bu animeyi seyretmekle ne kadar iyi bir seçim yapmışım diyorum kendime. Bölümde anlatılan gerçeklerle konu daha da desteklendi ve müthiş bir rota çizmeye başladı. Yeni gelen iki karakter de tam da bu rotanın ortasındalar ve karakterlerimizi uçsuz bucaksız bir serüvene sürüklemeye başladılar.

11. Bölümde Wulgar'ları biraz daha iyi tanıyarak animenin yapısının ne kadar da çok Battle Star Galactica'yı andırdığını söylemek mümkün. BSG hayranlarının mutlaka ilgisini çekecek bir seri çünkü benzer bir yapıya sahip. Daha fazla açıklama yapmak seyri bozacağı için ilgilenenlere duyurulur.

Bu kaliteyle devam ettiği sürece, bu dönem rakiplerine açık ara fark atacak. Konu anlatmaya çalışan ama bir grup liselinin bir koloniyi savundukları Valvrave'e kıyasla gayet ciddi ve sağlam bir plota sahip olması, Gargantia gibi günlük yaşlamdan kesitlerle izleyiciyi oyalamayıp şahane bir seyir zevki sunması mecha müdavimleri açısından bu seriyi ön plana taşımaya yeter de artar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Bölüm 12

Bu haftaki bölüm açıkça geçiş bölümüydü fakat oldukça sığ bir bölüm olmuş. karakterler günlük olarak belirli departmanlarda çalıştılar ve dolayısıyla fanservis sahneler verdiler. Animenin iki bayan karakterinin girmediği kılık kalmadı. Bu arada erkekler ne yaptı biri mangasını çizdi, biri alışverişte öteki ise daha sonraki bölümlerde önemi olacak mı olmayacak mı bilinmez bir hedefi 6 saatten fazla bir süre bekledi durdu.

Slice of life havası hakimdi bölüme ve bu hava umalım ki sadece bu bölümle kalsın. Tekrarlanmamasını umarım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?