Jump to content
  • Kayıt Ol

Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru


painscream

Önerilen İletiler

yahariorenoseishunlovec.jpg

Konu:

Haganai-tarzı okul romantik komedisi. Hikigaya Hachiman oldukça problemli bir kişiliğe sahip lise öğrencisidir. Olağan şeylere karşı çıkıp öyle herkesle arkadaşlık kurmazdı. Hachiman'ı doğru yola sokmak isteyen öğretmeni, Hiratsuka Shizuka onu 'Kamu Hizmeti Kulübüne' girmesi için zorlar. Kulüpte kendi gibi sorunlu öğrencilerle tanışacaktır.

1. Bölüm.

Fena değildi. Pek öyle aman aman bir seri değil bence ama kendini izlettirecektir. FFF, Whynot ve Commie baktım da en hoşuma giden çeviri WhyNot oldu. İzleyenler izlediği sürümü de söylerse iyi olur aslında. 2 sorunlu ana karakterimizin okul yaşamları bizi güldürecek. Muhtemelen şu Turuncu saçlı kız da katılacaktır aramıza. Pek bir beklentim yok. Beklenti içinde olamadan izlemek daha iyi olacaktır muhtemelen.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    5

  • bedifeci

    1

  • painscream

    1

  • VarOlanBiri

    1

ilk iki bölümü bugün izledim karakterlerde Boku wa tomadachi de olduğu gibi arkadaş edinememe sorunu var lakin hikaye tek düze sıkışıp gidecek gibi durmuyor. Öğretmeni baya beğendim daha fazla yer verirler umarım. Birde serideki karakterlerin adı hep Y harfiyle başlıyor genelde.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...

5. Bölüm;

Oldukça güzel bir bölümdü. Köpeğini kurtarıp, teşekkür eden kızı öğrendik. Yeni bir karakter girdi bu bölüm onun hikayesini duyduk. Özellikle siyah dantel mevzusu güzeldi:) Bizim elemanda ağır yalnızmış yalnız. Kardeşini önemseyip yaptıklarını duyunca bir an helal be elemana dedim yalnız sonrasında acıdım. Kızla aralarında bir şey olacak gibime geliyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Son haftalarda bölüm olarak en çok tatmin eden yapım bu diyebilirim. Özellikle de okul ve komediyi iyi yansıtıyorlar ve ilişkiler zekice kurgulanmış durumda.Yavaş yavaş romantizmde seriye yedirilmeye başlamasıyla seyir keyfi oldukça arttı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölüm itibariyle başladım diyalogların çok olduğu , güzel bir anime.An itibariyle 3 karakter üzerinden seri gelişiyor.Replikler iyi düzeyde.Yapılan yorumlardan anlaşıldığı gibi daha keyifli bölümler bizi bekliyor.İzlemeye devam.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Seri çok güzel ilerliyor tek sorun bölüm sayısı.

Baş roldeki kızlardan birini dışlarsak güzel bir romantizm için yeterli bölüm var. Neyse gelecek bölüm romantizm olacak kapanış sonrası konuşmalardan anlaşıldığı üzere. Yoksa seride Hachiman-Totsuka arası bir romantizm olacak bu gidişle.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

11. bölüm

Hikki'nin toplantıda ki slogonuna bayıldım. Bölümde en cok sevdiğim şey Festival başkanının rezil olmasıydı diyebilirim. Seri sona geldi ortada bir son olacağı açık ama Yui Hikki'den ışık alsın anında ağır romantizme bağlar.:birsey gelmez:gj

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yeni başlayıp oldukça beğendiğim birbirinden güzel diyalogların olduğu güzel bir anime. Başkanın başına gelenlere nedense çok sevindim yıh yıh yıh :qtehlikeli:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu Hikki on numra eleman ya, valla ne seriler gördük, 24 bölüm ama toplasan 3 bölüm eden, böyle bir seriyi her kim 13 bölüm biçtiyse onun aklından şüphe ederim ben!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

12. bölüm

Hikki tam görev adamı işini en doğru şekilde yapsada bu yöntemleri diğerlerinin anlaması pek muhtemel olmadığı için kötü rolü üstlenmek zorunda kalıyor. Bölümün artılarına gelirsek Yui ve Yukino'nun sahne performansları ve şarkıları çok hoştu.Öğretmeninin ve Yukino'nun ablasının destek vermesi bir nebzede olsa Hikki'nin okulun kötü adamı rolünün üzüntüsüne merhem oldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?