Jump to content
  • Kayıt Ol

Transformers Go!


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

transformers-go-.jpg

Transformers lisansının Japonya'daki haklarını elinde bulunduran oyuncak üreticisi Takara Tomy firması yeni bir Transformers Anime'sine (yanlış anlaşılma olmaması için dipnota bakınız) ait ürünleri yaz dönemi kataloğunda yeralacağını bildirdi. Transformers Go adlı bu yeni seriye ilişkin ayrıntılı bilgiler Kodansha'nın 1 Haziran'daki TV Magazine dergisiyle duyurulacak.

Yayın tarihi ve ekip bilgileri konusunda henüz açıklanmış bir bilgi olmamakla beraber gelişme oldukça bu başlıktan duyuracağım.

Not: 80'lerin başında Hasbro firmasından bir yetkili, dönüşüm fikrine sahip bir Takara oyuncak line'ını bir oyuncak fuarını gördükten sonra bunların lisans anlaşmalarının yapılmasını sağlamış, Hasbro çeşitli çizgiroman yazarlarını ve çizerlerini Transformers adını verdiği bu line için kendi karakterlerini ve dizaynlarını oluşturup bunun uluslararası merchandise hakları karşılığında iç pazar için kendi Transformers projelerini üretme hakkı tanımıştır.

Sonuç olarak, Japon yapımı Transformers yorumları gerek görünüm gerekse senaryo bağlamında Amerikan inkarnasyonlarından çeşitli farklılıklar gösterirler. Ülkemizde de gösterilen Armada (Legend of Micron) ve Energon (Super Link) serileri ise, Hasbro finansmanıyla Takara'nın anlaştığı animasyon stüdyolarınca üretilmiş ortak projelerdir. Öte yandan Transformers'in ülkemizde 90'ların başı gibi yayınlanan ilk serisi (Generation 1) ve bağlantılı yapımları sanıldığının aksine Japon yapımı bir Anime değildir. Aynı şekilde Michael Bay'in Tranformers'ları yada Transformers Prime gibi projeler ise Anime serileri ile ortak isimler haricinde bağlantılı değildir.

Takara tarafından hazırlanan ve istinalar haricinde sadece iç pazar için gösterilen Transformers serileri şunlardır:

Transformers: Scramble City, Transformers: The Headmasters, Transformers: Super God Masterforce, Transformers: Victory, Transformers: Zone, Beast Wars II Chō Seimeitai Transformers, Chō Seimeitai Transformers: Beast Wars Neo, Transformers: Beast Wars II: The Movie, ve Transformers: Car Robots

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...
  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    5

  • gundamaster

    1

  • Underfined

    1

  • Exia

    1

  • 2 hafta sonra...

Uzun zamandır beklediğim bir haberdi..Umarım beklentilerimin altında kalmayan bi transformers serisi olur..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Bu Transformers bana epey çocuksu geldi. Bir tarafta ninja takımı öbür tarafta samuray takımı. Uzun süreli bir tartışma konusudur zira samuray vs. ninja.

Pek izleyeceğimi düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bir serinin iyiden en kötüye gitmesi kadar kötü bir şey yok.Allah aşkına bitirmeden g1 kadar hadi onu da geçtim birazcık iyi bir seri çıkartın lütfen yeter artık ya !

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gyrozetter ile Brave Battle Warriors arası birşey olmuş. Transformers Anime'lerini ABD yapımı sezonlarına göre yeğ tutsam da Micron Densetsu ile külliyatın son bulmasını yada Takara Tomy'nin Sunrise yada XEBEC gibi stüdyolarla ortak çalışma olarak Transformers'ler üretmesini dilerdim ama sözümüzü duyan, dinleyen olmayacağı için çok da post kasmaya gerek duymuyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?