Akuma_Blade 24 Nisan 2013 24 Nisan 2013 Transformers lisansının Japonya'daki haklarını elinde bulunduran oyuncak üreticisi Takara Tomy firması yeni bir Transformers Anime'sine (yanlış anlaşılma olmaması için dipnota bakınız) ait ürünleri yaz dönemi kataloğunda yeralacağını bildirdi. Transformers Go adlı bu yeni seriye ilişkin ayrıntılı bilgiler Kodansha'nın 1 Haziran'daki TV Magazine dergisiyle duyurulacak. Yayın tarihi ve ekip bilgileri konusunda henüz açıklanmış bir bilgi olmamakla beraber gelişme oldukça bu başlıktan duyuracağım. Not: 80'lerin başında Hasbro firmasından bir yetkili, dönüşüm fikrine sahip bir Takara oyuncak line'ını bir oyuncak fuarını gördükten sonra bunların lisans anlaşmalarının yapılmasını sağlamış, Hasbro çeşitli çizgiroman yazarlarını ve çizerlerini Transformers adını verdiği bu line için kendi karakterlerini ve dizaynlarını oluşturup bunun uluslararası merchandise hakları karşılığında iç pazar için kendi Transformers projelerini üretme hakkı tanımıştır. Sonuç olarak, Japon yapımı Transformers yorumları gerek görünüm gerekse senaryo bağlamında Amerikan inkarnasyonlarından çeşitli farklılıklar gösterirler. Ülkemizde de gösterilen Armada (Legend of Micron) ve Energon (Super Link) serileri ise, Hasbro finansmanıyla Takara'nın anlaştığı animasyon stüdyolarınca üretilmiş ortak projelerdir. Öte yandan Transformers'in ülkemizde 90'ların başı gibi yayınlanan ilk serisi (Generation 1) ve bağlantılı yapımları sanıldığının aksine Japon yapımı bir Anime değildir. Aynı şekilde Michael Bay'in Tranformers'ları yada Transformers Prime gibi projeler ise Anime serileri ile ortak isimler haricinde bağlantılı değildir. Takara tarafından hazırlanan ve istinalar haricinde sadece iç pazar için gösterilen Transformers serileri şunlardır: Transformers: Scramble City, Transformers: The Headmasters, Transformers: Super God Masterforce, Transformers: Victory, Transformers: Zone, Beast Wars II Chō Seimeitai Transformers, Chō Seimeitai Transformers: Beast Wars Neo, Transformers: Beast Wars II: The Movie, ve Transformers: Car Robots
Akuma_Blade 13 Haziran 2013 Yazar 13 Haziran 2013 マクドナルド ãƒãƒƒãƒ”ーセット トランスフォーマースペシャルDVDダイジェスト! - YouTube Teaser yayınlandı
Akuma_Blade 22 Haziran 2013 Yazar 22 Haziran 2013 Fragman yayınlandı トランスフォーマーGo! アニメ予告 - YouTube İlk arc bölümleri Terebi-kun Magazine dergisinin promosyonu olarak DVD formatında Temmuz ayından itibaren verilecek, bunu henüz planlanmamış bir tarihte yayınlanmaya başlayacak TV versiyonu izleyecek.
Underfined 25 Haziran 2013 25 Haziran 2013 Uzun zamandır beklediğim bir haberdi..Umarım beklentilerimin altında kalmayan bi transformers serisi olur..
Akuma_Blade 28 Haziran 2013 Yazar 28 Haziran 2013 トランスフォーマーGo! ã‚ャラクター紹介 - YouTube Yeni fragman
gundamaster 28 Haziran 2013 28 Haziran 2013 Bu Transformers bana epey çocuksu geldi. Bir tarafta ninja takımı öbür tarafta samuray takımı. Uzun süreli bir tartışma konusudur zira samuray vs. ninja. Pek izleyeceğimi düşünmüyorum.
Exia 28 Haziran 2013 28 Haziran 2013 bir serinin iyiden en kötüye gitmesi kadar kötü bir şey yok.Allah aşkına bitirmeden g1 kadar hadi onu da geçtim birazcık iyi bir seri çıkartın lütfen yeter artık ya !
Akuma_Blade 28 Haziran 2013 Yazar 28 Haziran 2013 Gyrozetter ile Brave Battle Warriors arası birşey olmuş. Transformers Anime'lerini ABD yapımı sezonlarına göre yeğ tutsam da Micron Densetsu ile külliyatın son bulmasını yada Takara Tomy'nin Sunrise yada XEBEC gibi stüdyolarla ortak çalışma olarak Transformers'ler üretmesini dilerdim ama sözümüzü duyan, dinleyen olmayacağı için çok da post kasmaya gerek duymuyorum.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap