Jump to content
  • Kayıt Ol

Urasawa'nın Monster'ı Tv Serisi oluyor!


Önerilen İletiler

(düzenlendi)

 

Naoki Urasawa'nın efsanevi polisiye/gerilim mangası Monster, HBO ve Guillermo del Toro (Pan'ın Labirenti, Hellboy, Pasifik Savaşı) işbirliği ile Tv serisi oluyor! Olası Tv serisinin ilk bölümünü yönetecek olan Del Toro'nun, senaryoyu da Steven Thompson'la (Sherlock, Dr. Who) beraber yazacağı açıklandı. Del Toro ve Thompson, Angry Films şirketi ortakları Don Murphy (Transformers live-action) ve Susan Montford ile serinin yapımcılığını da üstlenecek. Orijinal manganın yayımcısı olan Shogakukan ise yapımcı olarak projede yer alacak.

 

Kaynaklar: Deadline, ANN

Düzenlendi: (Luna)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Luna

    4

  • gundamaster

    2

  • CloudT

    1

  • MousassaKanjeri

    1

gundamaster

Neresinden bakarsan bak harika bir haber!

Geçenlerde bir arkadaşıma bu muazzam ve benim de çok sevdiğim seriyi izletmiştim. İnsanların monster karşısındaki tepkilerini çok merak ediyorum açıkçası. Böyle bir hikayenin insanlar üzerinde bıraktığı etkiler çok değişik oluyor çünkü.

Seriyi bitirdikten sonra konuşmuştuk.

"Bunu film yapsalar ne güzel olur" Bahadır demişti bana. Ben de kendisine "Bundan film olmaz. Yaparlarsa TV serisi yapmalılar. Bunca şeyi bir filme hapsetmek bu esere haksızlık olur" demiştim.

Bugün ne görüyorum monster tv serisi oluyor. Seriyi izlerken bir çok kez yaşadığım şok etkisinin benzerini şu anda yaşıyorum.

Hikayenin Japonya dışında olması bana kalırsa iyi bir uyarlama için büyük avantaj. Minimum sayıda Japon oyuncu olması ve dış prodüksiyonlara daha açık olup başarılı oyuncular görmemizi sağlayacaktır. (Asyalı oyuncuları çok başarılı bulmuyorum açıkçası)

Johan'ı oynayacak kişi gerçekten role cuk oturmalı ki bu seri de anime serisi kadar etkili olabilsin.

Önerdiğin isim epey uygun gözüküyor Luna hele şu resminde direk Johan'ı gördüm.

Asrf.jpg

Ortaya çıkacak iş umarım orijinaline sadık kalan bir iş olur da biz de ağız tadıyla bir kez daha Monster'a gömülürüz.

Ek: Tv dizisinin HBO kanalı için yapılacağı söyleniyor. Kaliteli bir şey beklentisi içine girmek mümkün bu nedenle.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yapılacak bütün yorumları yapmışsınız ve artık bize de "Artık çıksa da izlesek" durumu düşüyor. Ciddiyim, acayip sevindim hani öyle böyle değil. Bir de ağır toplar birleşmiş, ortaya iyi bir şey çıkmama olasılığı da iyice azalmış. Özellikle deniz aşırı olması çok daha iyi. Japonyada denenseydi eğer bir çok kişinin düşündüğü gibi, bir çok batık arasına girecek endişesi yaşardım.

Sabırsızlıkla beklemedeyim...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Del Toro Hollywood'un en vizyonu geniş yapımcılarından biridir. Ki zaten kendisi de çizgi roman hastası bir insandır. O yüzden Hollywood'da Monster'ı hakkıyla çekebilecek insanların en tepesinde Del Toro vardır.

Dizinin yayınlanacağı kanal HBO olacağı için ise mangayı hakkıyla uyarlayabilme ihtimali çok yüksek. Ama buradaki tek sıkıntı yine HBO'nun kendisi. Bir sezonda 10 bölüm yapıp 1 sene bekletme huyları en çok istemediğim şey. Ama yine de şunu söylemem gerek ki HBO'da yayınlanan bir dizinin bir sonraki sezon onayını alması için pilot bölüm yayınlaması yeterli. :)

Yine dönüp dolaşıp Del Toro'ya gelirsek, kendisi tarz olarak Hollywood'un en beğendiğim yapımcısı ve yönetmeni. Diziyi hakkını verecek çekeceğine hiç şüphem yok. Ayrıca yarım bırakma gibi bir huyu da yoktur. O sadece At The Mountains Of Madness ile ilgili bir istisna idi. Onun nedeni ise filme koyulacak +18 yaş sınırı nedeniyle gişede gerekli başarıyı sağlayamayacak olmasıydı. Yani filmden zarar etme ihtimalleri çok yüksekti. Ama dizi için şimdilik en büyük sıkıntı Del Toro'nun çekeceği Hellboy ve Justice League Dark filmeleri yüzünden dizinin yayınlanması 1-2 yılı bulabilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 yıl sonra...
gundamaster

2013'den beri dizinin bir şekilde gelmesini bekliyoruz fakat dizinin HBO tarafından yapılmayacağı bildirildi.

Kaynak: ANN

Guillermo del Toro son dönemde elini neye atsa hep bir aksilik çıkıyor. Önce Pacific Rim 2'nin belirli olmayan bir süre boyunca rafa kaldırılması sonra Hideo Kojima ile birlikte yapacakları Silent Hill oyununun iptal edilmesi ve son filmi Crimson Peak'in beklentileri çok karşılayamaması.

Dizi HBO yerine Netflix için hazırlansa daha isabetli olur. Son dönemde yaptıkları işlerle baya sağlam şeyler çıkardılar ortaya. Umarım proje gerçekleşir ve diğer projelerinin akıbetine uğramaz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?