Day[9] 28 Nisan 2013 Share 28 Nisan 2013 [bimgx=500] [/bimgx] Resmi twitter hesabına göre, Girls und Panzer TV serisinin filminin 2014 yılında gösterime gireceği açıklandı. Film TV serisinden farklı olarak yepyeni bir hikâyeyi işleyecek. Ayrıca serinin yeni bir OVA 'sının da geleceği duyruldu. Kaynak Girls und Panzer Twitter Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 28 Nisan 2013 Share 28 Nisan 2013 Sevdiğim bir seri, güzel bir haber oldu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 28 Nisan 2013 Share 28 Nisan 2013 Kızların eline silahı vermeyi ne kadar çok seviyorlar. İç savaş yasanan bir yer olsa yada yetiskin bayan karakterler olsa sorun olmaz ama okul serisini bu türe alet etmek artık itici geliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 28 Nisan 2013 Share 28 Nisan 2013 Bu konuda normal koşullarda hak verirdim ama nedense bu seri biraz dışında kalıyor gibi. Yada bana öyle gelen istisnasi bir durumu var. Yani, serinin hoş yanları olduğundan izlenilebilir -ki genel itibariyle seinen, psikoloji gibi ağır işlenen ve senaryosu kafa patlattıran serilere daha fazla ilgi duyan biri bile böyle serileride sevmemezlik etmiyor. Belki de izlerken ki psikolojim farklıydı da ilgi duydum. Her neyse, önce bir izleyin biraz devam edin baktı sarmıyor, iptal edin. Hiç umulmayan tezatlıklar bile bazen inanılmaz bir uyum gösterirken, klişe ve sıkıcı... olan konular da bazen kendini sevdirebiliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 30 Nisan 2013 Share 30 Nisan 2013 Girls und Panzer filmi, özet değil serinin devamı niteliğinde olacak. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SiteSahibi 8 Mayıs 2013 Share 8 Mayıs 2013 2014 e daha çook var Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 20 Mayıs 2013 Share 20 Mayıs 2013 Teaser yayınlandı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap