Akuma_Blade 1 Mayıs 2013 1 Mayıs 2013 Kyoto'daki Ryukoku Üniversitesi, resmi Twitter hesabı üzerinden yapımcı Toei ve prodüksiyon stüdyosu Times In (Akihabara @ Deep'den tanınabilirler) adına bir Boku wa Tomodachi ga Sukunai Movie projesi için casting alımlarına başlandığını duyurdu. Seriyi izlemediğim için herhangi bir beklentim yok ama amatör oyunculardan kurulu bir cast'ın, meslek olarak oyunculuk yapanlara göre daha samimi duracağını düşünyorum. Kaynak: ANN
himura14 1 Mayıs 2013 1 Mayıs 2013 Bi seriden daha soğutmaya çalışıyolar galiba Sevdiğim bi seri ama Live Actionu çıkınca kesinlikle izlemicem
VarOlanBiri 1 Mayıs 2013 1 Mayıs 2013 Live actionlar'dan pek ümidim olmaz ama bakalım artık. Yozora'yı bulmak kolay olur ama Sena'yı oynayacak kişi zor çıkar:)
Futaru 2 Mayıs 2013 2 Mayıs 2013 Boku wa Tomodachi ga Sukunai izlediğim güzel bir anime serisiydi. Live action konusunda konuşmak gerekirse... Animesini izlediğim bir serinin live aciton'u ne kadar güzel olursa olsun. Animede yakaladığım duyguyu yakalayamıyorum. Belki animelerdeki duygu yogunluğundan yada live actiondaki ekibin yeterli özeni göstermemesinden oluyor. Belki de ön yargılıyızdır. D Neyse... Live action'u izleyeceklere şimdiden iyi seyirler.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap