Jump to content
  • Kayıt Ol

Drama Oyuncularının Diğer Yüzü (Gizli Saklı Kalmış Seiyuular)


Önerilen İletiler

ex20071224504_zps821b851b.jpg

howls-moving-castle5_zpseca771f3.jpg

MyDrama List sitesine üye olduğum günden beri takip etmeyi sevdiğim bir köşesi var, farklı kullanıcıları tarafından çeşitli konularda inceleme yazıları sunan bölümünden bahsediyorum. Bu bölümde kimi zaman ünlü grupların kliplerinde oynayan aktör veya aktrisler irdeleniyor kimi zaman da oyuncuların bilinmeyen yönleri ortaya dökülüyor. En son dikkatimi çeken ve severek göz attığım bir köşesi vardı; öncelikleri oyunculuk olan Japon ünlülerden kimisinin seslendirme sanatçılığında da kendini göstermiş olması. Seiyuu kavramını anime camiasına giren hemen hemen herkes tarafından biliyordur eminim, bilmeyenlerimiz de er ya da geç bu kavramı anime lügatına yerleştiriyordur. Bazı Seiyuular bu işin erbabı iken bazıları pek renkli olmayabiliyor. Oyuncuların ses kullanımı çok iyi değil ama bu işe girenler de hakkını veriyordur diye düşünüyorum. Tabii, bir de madalyonun diğer yüzü var. Paku Romi gibi bazı Seiyuular da oyunculuğu deneme kararı alabiliyor. Her iki alanın yolları kesişiyor ama benim paylaşımım oyunculuk yetenekleri yanında sesleriyle de gönülleri fetheden isimler.

Benim gözdem olan Kimura Takuya da varmış bu listede, oyunculuğunu çok severken şimdi bir de Howl ile gönlümü çalışıyla daha bi ısınır oldum kendisine. Howl izlerken o dönemde bu Seiyuu işlerine pek alışık değildim, haliyle Howl’uma kim hayat vermiş bi haberdim ama artık yok öyle. Kimura Takuya şimdi daha sıkı takibimdesin, benden kaçışın yok, ona göre. :P:D

Kimmiş bu isimler? Buyrun, burdan yakın; MyDrama List

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Squaw

    1

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Her hafta Unofficial Sentai Akibaranger'i izleme sebeplerimden biri de bu aslında: Her hafta birçok seiyuu'yu kanlı canlı görebilmek. Maya Uchida hayranıysanız kaçırmayın derim. (Bu hafta yayınlanan 2. sezon 4. bölümde Nobody's Boy Remi'nin Remi'si ve Sailormoon'un Sailor Galaxia'sını görebiliyorsunuz mesela)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?