Akuma_Blade 8 Mayıs 2013 Share 8 Mayıs 2013 Kadokawa Shoten'in aylık Newtype Magazine dergisinin yeni sayısınd ayapılan ön duyuruya göre Chuunibyou demo Koi ga Shitai! serisinin 2. sezonuna yeşil ışık yakıldı. Öte yandan yayın tarihine ilişkin net bilgi henüz açıklanmış değil. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 8 Mayıs 2013 Share 8 Mayıs 2013 Vay güzel bir haber, ilk sezonunu çok sevmiştim, artık 2. sezonu beklemek düşer bana:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nephie 8 Mayıs 2013 Share 8 Mayıs 2013 şu an ne kadar mutlu oldum anlatamam Bekliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dark_572 8 Mayıs 2013 Share 8 Mayıs 2013 iyi haber Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
karadevil52 8 Mayıs 2013 Share 8 Mayıs 2013 gerçekten güzel bir haber güzel bir serri idi2.sezon gelmesi daha iyi olur Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
oosmankaplan 8 Mayıs 2013 Share 8 Mayıs 2013 süper bi haber bu tşkler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 9 Mayıs 2013 Share 9 Mayıs 2013 sevenleri için güzel bir haber Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Futaru 9 Mayıs 2013 Share 9 Mayıs 2013 Öncelikle haber paylaşımı için teşekkürler. Kyoto Animation'un resmi sitesini gezerken 2. sezon hakkındaki haberleri görmüştüm. Hatta gezinirken sitede 2. Sezonla ile ilgili ufak bir oyuna bile raslamıştım. Bende bu oyunu paylaşayım... "http://www.kyotoanimation.co.jp/books/chuunibyo/" Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 11 Mayıs 2013 Yazar Share 11 Mayıs 2013 Teaser yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Exia 12 Mayıs 2013 Share 12 Mayıs 2013 gereksiz bence,ilk sezonu iyi bitmişti. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 17 Aralık 2013 Yazar Share 17 Aralık 2013 teaser yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap