Akuma_Blade 8 Mayıs 2013 Share 8 Mayıs 2013 Kadokawa Shoten'in aylık Newtype dergisinin yeni sayısında yapılan ön duyuruya göre yeni dönem serilerinden Kill La Kill açıklandı. Daha önce TTGL'de beraber çalışan Hiroyuki Imaishi (Panty & Stocking with Garterbelt, Dead Leaves)'nin yönetmen, Kazuki Nakashima'nın ise (Re: Cutie Honey) senarist olarak yeniden bir araya geldikleri yapımın karakter dizaynlarını ise Sushio (Engage Planet Kiss-Dum, One Piece Movie 6) hazırlıyor. Bu yapım aynı zamanda Imaishi'nin yeni kurduğu animasyon stüdyosu Trigger bünyesindeki ilk TV serisi olacak. Seri, birbirinin baş düşmanları olan iki dövüşçü okul kızı, Ryūko Matoi ve Satsuki Kiryūin'in birbirlerine karşı olan mücadelelerini anlatıyor. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 11 Mayıs 2013 Yazar Share 11 Mayıs 2013 Teaser yayınlandı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 12 Mayıs 2013 Share 12 Mayıs 2013 Sushio'nun karakter dizaynlarını seviyorum, ve bir kaç faktör daha eklenince takip edeceğim gibi bir his doğdu. Bilgiler ve görsellikler biraz daha netleşince iyice netleştiririm. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
animedyum 13 Eylül 2013 Share 13 Eylül 2013 3 dakikalık PV KILL la KILL PV HD - Vìdeo Dailymotion@@AMEPARAM@@http://www.dailymotion.com/swf/video@@AMEPARAM@@video Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 13 Eylül 2013 Share 13 Eylül 2013 Sonbahar sezonundan beklediğim serilerden biri, kadroda sağlam insanlar var diye hatirliyorum. Hafif bi Ga-Rei:Zero havasi sezmedim değil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 14 Eylül 2013 Share 14 Eylül 2013 Sonbaharda en çok beklediklerimden. PV'den de görüldüğü üzere Gurren Lagann'ı aratmayacak aksiyonlar göreceğiz gibi. Ayrıca fanservisinde dibine vuracağız yine. Miki Shinichiro'da seiyu kadrosunda ki bu benim izlemem için ekstra güzel bir sebep. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
animedyum 3 Ekim 2013 Share 3 Ekim 2013 İlk bölümden sonra denecek tek şey sezonu kapatın, başka animeye gerek yok. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
meyday 3 Ekim 2013 Share 3 Ekim 2013 İlk bölümden sonra denecek tek şey sezonu kapatın, başka animeye gerek yok. Bu kadar iddialı bir cümleden sonra şu ilk bölüme bakmadan uyuyamam, cidden merak ettim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 3 Ekim 2013 Share 3 Ekim 2013 İnanılmaz derecede çılgın ve kesinlikle eşine çok rastlanmayacak tazıyla sezona damgasını vuracak bir anime. İlk bölümden çıkardıklarım bunlar. Ayrıca fan servisi çok harika Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap