Jump to content
  • Kayıt Ol

Skip Beat'in Kore Versiyonu Geliyor!


Önerilen İletiler

13334896861021166_66fa2916_c_zps17f1815f.jpg

Celebrity adı altında gelen yeni bir Skip Beat draması bizi bekliyor. 2013 yapımları arasında olabilecek en güzel haberdi bu, sizi bilmem ama benim için öyle. Hele de oyuncu kadrosunda T.O.P ismini görünce bu yapımdan baya bir ümitlendim çünkü bana göre şarkıcılığı yanında -ki şarkıcılığından çok oyunculuğunu seviyorum- oyunculuğuna toz kondurulmayacak bir isim T.O.P. (Big Bang'i hala sevemedim. xD) 71: Into the Fire filmindeki performansını hangimiz unutabiliriz ki? :) Ren rolü kesinlikle onun, buna şüphe yok ama Mogami'mimizin adına kimin getireleceği asıl merak konusu olan şey. Türüne Live Action dememiz ne kadar doğru bilemiyorum ama ben anime uyarlamaları konusunda Kore yapımlarını daha bi sever oldum, Japon LA takipçileri kusuruma bakmasın. xD

Yan isimler etiketinde Skip Beat adı geçiyor, tam anlamıyla anime serisini yansıtır mı bilmem ama o bir dönem ele alınan diğer yapımındaki gibi takipçilerini hayal kırıklığına uğratmaz umarım.

Diziye ait MyDrama List sayfası: Celebrity

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Squaw

    1

  • Psykhe

    1

  • özz

    1

  • Aurora Borealis

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Dört gözle bekliyorum Ren karakteri çok isabetli.. Müziklerini çok dinlemiyorum Bir iki parçasını biliyorum Ama sinema filmlerini izledim ve yaşına göre oldukça yetenekli biri.. inşallah squ senle konuştuğumuz gibi mogami karakteride orjineline yakışır bir isim olur. İkinci bir skip beat! olmaz.. tahammül edemem..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Anime-manga live action uyarlamalarına çok ön yargılıyım ne yazık ki. Keşke animesine 2. sezon gelecek haberi olsaydı. :039-32:

Bakalım çekilsin bir, duruma göre değerlendiririm. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Live Actionlar konusunda ben de pek ümitli olmayan taraftayım ama söz konusu olan yapımcı ülke Kore ise ümitlerim ortalamanın üzerine çıkıyor. Japon oyuncuları sevmiyorum anlamında olmasın, onlarda da sevdiğim isimler var ama Live Action konusunda Kore yapımları daha çok hoşuma gidiyor. Ren konusunda seçimi ben de beğendim, şarkıcı olduğunu baz alırsak filmlerine baktığımızda baya iyi bir oyunculuk sergiliyor. Ren rolünün de hakkından geleceğini düşünüyorum. Tabi animesindeki Ren-sama'mızın yerini kimse tutamaz, bu isim belli hadi de, kadrodaki diğer isimleri çok merak ediyorum. Umarım, onlar da en az T.O.P kadar iyi isimler olur. :)

özz'ün dediği gibi animesi için de 2. sezon haberi alabilsek süper olacak, sonuna kadar seni destekliyorum. Birlikten kuvvet doğarmış. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tayvan ve Kore ortak yapımını bir türlü sevememiştim. Dil ayrı oyuncular ayrı bi hayal kırıklığıydı -_- Ren sever olarak ilk tepkim ' o nasıl bir Ren öyle ' idi :D Şeytana uyup Sho'ya ilgi duymaya başlayınca diziyi izlemeyi bırakmıştım. Big Bang'i severim, T.O.P güzel bir seçim; karizma-_- çıksın bakalım, beğeneceğimi düşünüyorum. Haber için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?