Sakata Gintoki 10 Mayıs 2013 Share 10 Mayıs 2013 Arkadaşlar Sket Dance ve Gintama'nın mangalarını en son güncel bölümlerine kadar ingilizce olarak indirmeyi düşünüyorum fakat kaç sitede dolaştıysam ya bazı bölümler parça pörçük yüklenmiş ya da kalitesi berbat... Bana Hem imaj kalitesi iyi hemde uğraştırmayacak şekilde indirme linkleri de bulunan siteler önerebilir misiniz bu mangaları bünyesinde bulunduran? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ozman 11 Mayıs 2013 Share 11 Mayıs 2013 mangatraders Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
The-Black 11 Mayıs 2013 Share 11 Mayıs 2013 777Mb torernt olarak indirebilirsin. http://bakabt.me/159186-sket-dance.html Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sakata Gintoki 12 Mayıs 2013 Yazar Share 12 Mayıs 2013 torrent 140'a kadarmış ama mangatraders'a bakayım. Mesaj atan arkadaşlara gönülden teşekkürler... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sakata Gintoki 12 Mayıs 2013 Yazar Share 12 Mayıs 2013 Şimdi baktım da mangatraders'a iş görür gibi... Eğer taratmalar ve çevirilerde kaliteliyse bu siteye aboneyim artık Teşekkürler... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap