fake 13 Mayıs 2013 Share 13 Mayıs 2013 Konya'dan bir arkadaşım Ankara Kedi'si arıyor arkadaşlar. Konya/Selçuklu'dayım. İlerleyen günlerde Ankara'da olacak buluşma için Ankara'da olacağım. Bakılır mı korkusu taşımayın. O kısmı sıkıntı olmaz. Yardım edebilecek olanlar benimle iletişime geçerse çok sevinirim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şeker 23 Temmuz 2013 Share 23 Temmuz 2013 ben konyadayım,3 yaşında iran van kırma kedım var,bu sene astım rahatsızlıgım başladı,o yuzden ,sevgı dolu bır aıle arıyorum.telfonum 05069733737.bu hafta içinde vermem gerekiyor,haftaya konya dışında olucam çunkı.ilgilenirseniz bana ulaşabilirsiniz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fake 28 Temmuz 2013 Yazar Share 28 Temmuz 2013 Açıkçası nete pek giremediğim bir zamanda yazmışsınız. Haliyle biraz geç gördüm mesajınızı. Hâlâ Konya'daysanız yarın mesai saatinden sonra buluşalım. Buraya yazacağınız mesajı göremeyebilirim. Yarın telefondan ulaşırım size. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap