Jump to content
  • Kayıt Ol

Kitakubu Katsudou Kiroku


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

kitakubu-katsudou-kiroku-anime-announced.jpg?w=551

Forumda arattıp fakat konusunu göremeyince açayım dedim, Ağustos 2011'de yayına başlayan aynı isimli Manga'dan uyarlanan Kitakubu Katsudou Kiroku'nun TV serisine uyarlanacağı duyurulmuştu, gelen detaylarla birlikte paylaşayım istedim. Bölüm yönetmenliği geçmişli Hikaru Sato'nun ilk yönetmenlik deneyimi olacak yapım Nomad (Kampfer, Sola, Rozen Maiden, Ore-tachi ni Tsubasa wa Nai, Yozakura Quartet, Chocotto Sister, Kaito Tenshi Twin Angel, Yoku Wakaru Gendai Mahō, Time Paladin Sakura ile Temmuz ayında yayına girecek Futari wa Milky Holmes) stüdyosu bünyesinde hazırlanıyor. Senaryo Go Zappa (Hoshizora e Kakaru Hashi, Koihime Musou, Kono Naka ni Hitori, Imōto ga Iru!, Myself Yourself, Chocotto Sister) tarafından hazırlanırken, animasyon yönetmenliği ve karakter dizayn adaptasyonları key animasyon geçmişli Takahiro Sasaki tarafından yürütülecek. Ayrıca idol gruplarından Otome Shinto serinin açılış şarkısını seslendirecek.

Serinin kesinleşen seiyuu kadrosu şu şekilde:

Serinin ismi olan "Kitakubu", hobi ve klüp faaliyetleri ile uğraşmak yerine okuldan sonra direkt evin yolunu tutan çocukları tanımlayan bir deyimmiş. Seride ise bir klüp bunu "ne isterlerse onu yapmak" olarak yorumluyor. Klüp farklı karakterlere sahip ve bunlardan başkan Sakura Botan bir dojo'nun mirasçısı, arkadaşı Claire de bir aile şirketinin varisidir. Klübe alt sınıftan yeni katılan Karin arkadaşı Natsuki'yi de klübe katılmaya ikna eder ama her ikisi de burada yaşayacakları maceralardan habersizdir.

İzlenim: Açıkçası bende çerezlik bir seriden fazlası izlenimi bırakmadı. Önyargı olarak görülmesin ama K-ON'dan sonra yükselen trend midir bilmiyorum, "kızların okul klübü muhabbetleri" seri doldurmak için çok kolay bir yol halini almaya başladı diye düşünüyorum. Yine yaz ayında yayınlanacak Love Lab'ın da neredeyse tamamen aynı formata sahip olabileceği ve halihazırdaki buna yakın şablondaki seriler düşünülürse bu biraz fazla düşündürücü. Yayınlanan bir kareden ( Bkz. ) hareketle Manga'daki karakter şablonlarında değişime gidildiğini düşündüm ama neyse ki bu haliyle Manga'ya göre fena durmuyor. Beklentim yok gibi ama yine de güldürmeyen espri formatını aşıp gerçekten de güldürme potansiyeli varsa haftalık izlemek isteyebilirim o ayrı.

Serinin Temmuz 2013 içerisinde yayına girmesi planlanıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

  • ShinigamiKhan

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

SquareEnix görünce bir an sevindim fakat sonrasında daha fazla üzüldüm serinin içeriğinden dolayı...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?