Jump to content
  • Kayıt Ol

Kangaete mo Omaera wa Warui!


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

BE7.jpg

Forumda aratıp konusunu bulamadığım bir başka serinin daha haberini gireyim dedim. Tomoko Kuroki liseye başladığından beri tüm zamanını oyun oynamak ve TV dizileri izlemekle geçirmesine rağmen bakımsız "tarzıyla" dikkat çeker ve hızla tüm okulda popüler bir kız olur. Fakat okul seramonisine 2 ay kala birden bire o güne dek hiç erkek arkadaşı olmadığını ve bu gidişle yalnızlığa mahkum olduğunu farkeder. Serinin diğer karakteri ve Tomoko'nun kardeşi Tomoki Kuroki de ablası gibi, dışarıdan paspal gibi görünmesine karşı özellikleriyle öne çıkabilmiş bir tiptir. Okul takımında forvettir ve ablasının aksine pek çok arkadaşı vardır. Bir diğer karakter, Yu ise Tomoko'nun eski okulundaki bir arkadaşıdır ve okul değiştirince yolları ayrılmıştır. Yu da Tomoko gibi bir zamanlar bakımsız ve asosyaldi fakat zaman onları tekrar karşılaştırdığında eskisinden çok farklı biri olarak görünecekti. Seri boyunca Tomoko'nun yalnızlıktan kurtulma çabaları bu üçlüyü trajikomik olaylara taşıyacaktır.

İzlenim: Seri format olarak bana oldukça ilginç göründü. Welcome to the NHK benzeri, yalnız kalmama ve kabul görme arayışını komedi ağırlıklı olarak ve bu kez de bir kızın odağında işleyecektir diye düşünüyorum. İncelediğim Manga sayfalarında oldukça zekice espriler vardı ve anladığım kadarı ile bir fujoshi hissiyatını en iyi işleyen yapımlardan birisi olabilir bile. Ayrıca Manga'da anlatılmak istenen karakter tipolojisine elden geldiğince sadık kalınmış gibi.

Nico Tanigawa'nın geçen yıl Squarenix'in Gangan Online'da web Manga olarak başladığı yapım, gördüğü ilgi üzerine 22 Temmuz'dan itibaren toplu olarak basılacak. Anime'nin de Temmuz ayı içerisinde yayına girmesi düşünülüyor. Yönetmen, senarist ve seiyuu kadrosu henüz açıklanmayan yapımın Anime çizimlerinden şimdilik üçüne göz atmanız mümkün. ( Bkz. )

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • blackburn

    2

  • Akuma_Blade

    2

  • Kusogaki

    2

  • CloudT

    1

Yaz sezonuna ait takip edeceğim serilerden biri. Ve her sezon yaptığım gibi erkenden büyük beklentilere girmeyi artık bırakmaya başladım. Yine de iyi bir malzemeye sahip bir seri olduğuna inanıyorum. Ayrıca sanırım bir çok kişi gibi ben de Mokocchi karakterini baya merak ediyorum.

Geriye sadece temmuzu beklemek kaldı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animenin, yada manganın tam ismi "Watashi ga motenai no wa dou kangaete mo omaera ga warui". Ayrıca manga çevirisini yapıyorum ve yakında sitemizde yayınlanmaya başlar. Animesini yaklaşık2 yıldır bekliyorum ve güncel takip ediyorum. Aslına bakarsanız fazlasıyla komik ve genellikle ben altı espirilerin bol olduğu bir seridir. Son olarak animesini de çevirmeyi planlıyorum ( Bu szeon shingeki çevircektim ama aşırı fazla çevirisi olması sebebiyle iptal etmiştim, onun gibi olmayacak, kaç kişi çevirirse çevirisin yine de çevireceğim.)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Manga çevirisi olarak AMT adı altında yayınlanacak yakında. Sitemiz diyerek burayı kastetmiştir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?