Jump to content
  • Kayıt Ol

Free!


CHOBiTS

Önerilen İletiler

001_zpsd14f68eb.jpg

Mainichi'ye göre , Kyoto Animation Niconico Live kanalında yayınlanacak olan yeni anime serisi "Free!" nin temmuzda yayına girmesi bekleniyor. Hikaye lise yüzme kulübü üzerine olacak olup hikaye yazarı 2011 Kyoto Animation ödüllerinde "High Speed" projesiyle ikincilik ödülünü kazanan Kouji Ouji'ye ait olacağı biliniyor.

Cast

Nanase Haruka: Shimazaki Nobunaga

Matsuoka Rin: Miyano Mamoru

Tachibana Makoto: Suzuki Tatsuhisa

Hazuki Nagisa: Yonaga Tsubasa

Ryugasaki Rei: Hirakawa Daisuke

Konu:

Haruka, Rin, Makoto, ve Nagisa ilk okuldayken yüzme kulübü üyeleridir ve mezun olmadan önce yüzme turnuvasını kazanırlar sonrasında ise herkes kendi yoluna gider. Yıllar sonra Haruka, lise günlerini aylak aylak geçirirken. Bir gün Rin gelir ve ona yüzme yarışı yapması için meydan okur. Haruka, Rin'in yüzme yeteneği karşısında kolayca yenilir. Rin'e, yenildikten sonra Haruka "Iwatobi Lisesi Yüzme Kulübünü" kurar ve eski arkadaşları Makoto ve Nagisa'yı bir araya getirmeye çalışır. Rei'yi de dahil ederek yeterli sayıya ulaşırlar.

Şahsi düşüncem pv yi izledikten sonra fazla bishounen duruyor ve izlemeye hiç niyetim yok.

Kaynak:

http://myanimelist.net/forum/?topicid=591633

Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    1

  • yuuki_cross

    1

  • fake

    1

  • GeassNote

    1

En Çok Yazanlar

Yaktı bu seri ortalıgı. Daha KyoAni'nin kısa anime videosuyken kızlar anime serisi çıksın dıye kyoani'ye mail atıp durdu, kampanya fln baslatılmıstı hatta. Animesi duyurulunca herkes mutluluktan sıyırdı xD Forumların hepsinde Free'ciler ve Free'ci olmayanlar diye bölünme yaşandı. Erkekler lafa direk 'kyoani artık bitti' şeklinde yorumalarla girdi. Hayır, anlamadığım şey animelerin %70i erkeklerin zevkini hedef alıyor. İllaki bi big breast, loli/moe karakter görüyorsunuz her animede. Aynı şirketin bi tanecik de böyle bol yakışıklı dolu anime çıkarması milletin gözünde bitmelerine yetti. Nasıl bi mantıktır nasıl tek taraflı bir düşüncedir bilmiyorum. O zaman ben de kalkıp içinde bolca güzel kız gördüğüm serileri çıkaran şirkelere 'bu şirket bitmiş' demeliyim. Bencil ve komik bir düşünce. Daha seri çıkmadan my anime list'te erkekler gay animesi diyip 1 verip drop listesine aldı bunu. Kızlar da nispet olsun diye 10 verip favoriye aldı. Her gün modlar sayfayı temizliyor böyle haksız bi puanlama olmasın dıye xD Kötü bir seri çıkabilir şahsen ben bile delicesine beklememe ragmen kötü çıkarsa bishounenlerine acımadan hak ettiği puanı verebilirim. Ama durun bi çıksın önce =.=

Karakterleirn hepsi neden unisex isim taşıyor bunu merak ediyorum ama xD

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şimdi de fan servisin böyle bir boyutu çıktı :011: Kesin deli gibi satar bu.Hatta ikinci sezonunu da yaparlar

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

beklenenden daha kötü ya da beklenenden daha iyi bir seri olması animenin fanlarını etkileyeceğini sanmıyorum ama animeyi yerden yere çarpanlar bile animeyi bir kez de olsa izleyeceği görüşündeyim, anime için kişisel görüşüm zaman buldukça havuz ya da deniz ne bulursam içine direk dalan biri olarak bir tanede olsa, bir kız kesin olmalıdır havuz ve denizin olmazssa olmazlarıdandır ki yiğenimin görüşü buraya tam olarak oturuyor "bu kadar çok hödüğün arasında neden bir çiçek yok abi ". anime fanı olarak görüşüm ise pv'si bana karakter çizmlerinin Hyoukayı anımsattığı için sağlam bir konu işleyeceğini düşünüyorum ama ayrım yapmaksızın iyi kötü her animeyi bir kez izlerim, yani her zaman ki gibi süper bir seri bekliyorum sıkmasın bir sonraki çıkacak bölüm ne zaman çıkacak acaba diye siteleri aşındırsın yeterli benim için haber için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

An itibariyle ilk bölümü izlemiş bulunmaktayım. ilk defa yüzme ile ilgili bir anime gördüm ve hemen izleyim dedim Hmm... Nasıl ifade etsem? Beğendim! :D Çizim çok iyi bir kere. Opening ve ending gayet güzel. Konu olarak da iyi. Nanase Haruka tam bir su bağımlısı. Kendini su ile bütünleştiren ve onun bir parçası olmaktan hoşlanan bir tip. Oldukça idealist bir kişiliğe sahip. Diğer karakter olan Matsuoka Rin ve Nanase-kun arasında rekabet ile harmanlanmış iyi bir arkadaşlık bağı var aslında. Ha bir de Makoto-kun ve Nagisa-chan var. İkisi de iyi niyetli tipler. :D Nagisa çok şeker ve çok tatlı. Yanakları tam ıssırmalık. Suratına iki tane çakasım geliyor. XD Aslında bir ergenden çok küçük bir çocuğa benziyor. :P Neyse ben de yüzmeyi çok seven biriyim ve Bishounen manga ve animeleri de severim. O yüzden bu animeye ba-yıl-dım! *.*

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?