Jump to content
  • Kayıt Ol

Love Stage!!


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

blvspllccaazszk.jpg-large.jpeg

Kadokawa Shoten'in Asuka Ciel dergisinin bu haftaki sayısında BL Mangaka'ları Eiki Eiki (ilginçtir ki, kendisi 20. yüzyılın Japon politika dünyasındaki en etkili isimlerinden biri olarak bilinen eski başbakan Noboru Takeshita'nın torunu) ve Taishi Zaou'nun ortak çalışması Love Stage!!'in Anime uyarlamasına yeşil ışık yakıldığı duyuruldu.

Izumi Sena, nesiller boyu şov dünyasında çok ünlü olmuş insanlar çıkartmış bir aileden gelmektedir. Fakat o daha çok bir otaku'dur ve birgün bir Mangaka olmak için çabalayan bir liselidir. Bir TV reklamında oynadığında yolu bir başka ünlü olan Ryuma ile kesişir ve aralarında yakınlaşma başlar.

Kadokawa bu Manga'nın 3. volume'unu basmış olması tesadüf de olmasa gerektir. Sanırım Free!'in de etkisiyle başka BL uyarlamaları ileride ortaya çıkacak gibi.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • yuuki_cross

    1

  • Akuma_Blade

    1

  • Ungoend

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Güzel bi haber merakle bekliyeceğim seriler arasında olmasada, nasılsa çıkınca gözüme gözüme batacak gibi geldi kim bilir başkasının da gözüne şöyle bir ilişirse eğer niyetlenip çeviriverir bizde onun niyetine ortak olup hep beraber şöyle bir ballandıra balandıra izleriz, haber için teşekkürler, diğer çevirilerinizde bolca kolay gelsin emeği geçen herkese bolca kolay gelsin eğelenerek çevirmeniz dileğiyle

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangakanın başbakanın torunu oldugunu bılmıyordum :D

Beklenmedik bir gelişme oldu bl dünyasında. Henüz çok fazla chapter yayınlanmıs degıl. Başka serilerin uyarlanmasıan öncelik verilse daha iyi olurdu. 24 bölüm güzel bir seri çıkma umudunu yok ediyor bu kadar az chapterin olması. Tv ya da ova olacağına dair bir bilgi var mı?

heterophobia fansubun kanatları altına alınacaktır çeviri, eminim kaçmaz onlardan :3

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?