Jump to content
  • Kayıt Ol

Kamen Teacher


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

qur93.jpg

Tohru Fujisawa (GTO, Shonan Junai-gumi!, Animal Joe, Rose Hip Rose, Secret Combat Troops Momoider, Tokko, Wild Baseballers)'nın Kamen Rider külliyatı ve dolayısıyla tokusatsu türüne saygı duruşu olarak hazırladığı Manga'sı Kamen Teacher'in Live Action TV uyarlamasına yeşil ışık yakıldı.

Kis-My-Ft2 grubundan Taisuke Fujigaya'nın başrol oynayacağı yapım, okul drama'ları ile tokusatsu aksiyonlarını birleştiriyor. Okullardaki disiplin ihlali ve şiddet olaylarının artması üzerine hükümet Kamen Teacher projesini yürürlüğe koyar. Bu projenin bir eğitmeni olan Gouta Araki, "Kamen Teacher" Hayate Jumonji olarak okullara adaleti götürmekle görevlendirilir.

Live Action versiyonunda Araki'nin yeni transfer edildiği okuldaki 2C sınıfı M4 denen bir öğrencinin kontrol ettiği öğrenciler nedeniyle sorun kaynağı olmuştur. Araki sadece maskeli bir kahraman olarak onları döve döve değil, aynı zamanda onlarla bağ kurup kalplerine adalet ve onur kavramının kıvılcımlarını taşıyarak onları rehabilite edecektir.

Taisuke Fujigaya, çocukken tokusatsu serilerinin bir hayranı olduğunu, bu yüzden bu rolü severek kabul ettiğini söylüyor. Aya Omasa (Paradise Kiss'den hatırlanabilir)'ın bir İngilizce öğretmenini, Sexy Zone grubundan Fuma Kikuchi'nin M4'ü, Johnny's Jr. grubundan Jesse, Yūta Kishi, Taiga Kyōmoto, Shō Takada ve A.B.C-Z grubundan Ryōichi Tsukada'nın diğer öğrencilerden bazılarını oynayacağı yapım 6 Temmuz'dan itibaren cumartesileri yayınlanacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • bedifeci

    1

  • CHOBiTS

    1

En Çok Yazanlar

  • 3 ay sonra...

Çok hoş bir dizi ,en azından birinci bölümüyle.Mangası da var mangasından esinlenerek yapılmış ancak mangasının daha iyi olduğunu söyleyeyim , mangayla bire bir uyuşmayan bir çok nokta var.Anime olan Great Teacher Onizuka ile çok benzer tarafları var.Çakması diyebilir miyiz orası size kalmış.Farklılıklarıda çok.Eikichi Onizuka sevdigim karekterdi bu dizide aynı tür olduğu için izlenmeye değer.Gülmek eğlenmek isteyenler için önerilebilir.İlk Bölüm; tanışma ,hedef 2c sınıfı ,oluşmuş yerleşik düzene müdahale etmek ,zengin öğrenci, fedakar arkadaş...

http://www.mangareader.net/595/kamen-teacher.html

kamen-teacher.torrent

kamen-teacher.torrent

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangasini GTO ya benzediği için okumuştum lakin sonu pek tatmin etmemişti beni.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?