Jump to content
  • Kayıt Ol

Sakura Trick


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Houbunsha grubunun aylık Manga Time Kirara dergisinin yeni sayısında yapılan ön duyuruya göre, Tachi'nin Yuri içerikli ve 4 Koma Manga'sı Sakura Trick'in Anime uyarlamasına yeşil ışık yakıldı. Manga'nın tefrika yayınına 2011'de başlanmış ve 2. cilt Ocak 2013'de yayınlanmıştı.

Haruka ve Yuu, 3 yıl sonra kapacak bir lisede okuyan iki arkadaştırlar. Zoraki olarak da olsa ayrılacaklarını öğrendiklerinde "özel birşey paylaşmak" için birbirleriyle öpüşürler. Bu aralarındaki bağın daha da ilerlemesine sebep olacaktır.

Uyarlama formatı, ekip yada yayın tarihi konusunda elimizde şu an bilgi bulunmamakta.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    3

  • CHOBiTS

    1

  • Kusogaki

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Haber için teşekkürler lakin resimlerden yuri gibi bir izlenim oluştu bende.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tanıtımda Yuri demişiz zaten daha ne yapalım :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

chara_img01.jpg

Haruka Tomatsu (Anohana'dan Naruko Anjo, Samurai Flamenco'dan Mari Maya, Sword Art Online'den Asuna ve Valvrave The Liberator'dan Saki Rukino olarak hatırlanabilir) Haruka Takayama'yı seslendiriyor.

chara_img02.jpg

Yuka Iguchi (Girl und Panzer'den Mako Reizei, Haganai'den Maria Takayama, Majestic Prince'den Tamaki Irie ve Toaru Majutsu no Index'den Index olarak hatırlanabilir) Yu Sonoda'yı seslendiriyor.

Kenichi Ishikura (Da Capo III, Hidamari Sketch x Hoshimittsu, Natsu no Arashi! Akinai Chu!) serinin yönetmenliğini yaparken animasyonlar Studio DEEN tarafından hazırlanmakta. Kyuta Sakai (Jinrui wa Suitai Shimashita, Stein's Gate, Higurashi, Sankarea) karakter dizaynlarını yaparken Ryosuke Nakanishi (Da Capo III, Kuroko no Basket, High School DxD) müzikleri hazırlıyor.

Geçmişte 07 Ghost, Amatsuki, Angel's Egg, Code E, Diamond Daydreams, You're Under Arrest, Vampire Knight, Urusei Yatsura, Umineko, Seitokai no Ichizon, Sankarea, Samurai Deeper Kyo, Rurouni Kenshin, Ranma, Read or Die, Read or Die, Mobile Police Patlabor, Maria Sama Ga Miteru, Maison Ikkoku, Law of Ueki, Weiss Kreuss, Junjou Romantica, Irresponsible Captain Tylor, Kore ga Zombie Desu Ka, Full Moon wo Sagashite, Fruits Basket, Fate Stay Night, Hiiro no Kakera, Higurashi, Hetalia, Jugoku Shoujo, Hakuoki, Hakkenden gibi farklı kategorilerde ve farklı kalitelerde işleri olduğunu gördüğümüz firma geçtiğimiz aylarda Gifu Dodo! Kanetsugu to Keiji ve Meganebu ile karşımıza çıkmış ve bunlardan ikincisi ile pek iyi bir izlenim bırakmamıştı bizlerde. Gerçi en azından animasyon kalitesini ilk birkaç bölümden itibaren düşürmemek ve Yuri / Bishoshounen alttürü konusunda deneyimli oldukları açık bu nedenle çok da beklentiye girmeden de olsa ilginç bir seri görebileceğimizi tahmin ediyorum.

Serinin Ocak ayı içerisinde ekranlara gelmesi düşünülüyor.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yuri serilere özellikle ilgim olduğu için ve son bir kaç sezondur yuri namına pek bir şey olmadığı için heycanlandım biraz. 4 koma olması bence problem olmaz. Geçen sezon love lab da 4 komaydı. Ve konusu içeriğiyle gayet güzel bir animeydi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?