Jump to content
  • Kayıt Ol

009-1 : End of Beginning


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

kunoichi64_large.jpg

Cyborg 009'un 1967-1970 yılları arasında yayınlanan 6 ciltlik spinoff'u olan ve 2006'de 13 bölümlük bir Anime uyarlaması da yapılan 009-1'in Live Action filmi bir fragmanla birlikte duyuruldu.

Soğuk savaşın 140 yıldır hiç bitmemiş olduğu bir alternatif evrende, dünya iki zıt kutba bölünmüştür. Olası bir nükleer savaşı engellemek için batı bloku tarafından devreye sokulan 009-1 kodlu Mylene Hoffman adlı cyborg, savaşa girmesi ile birlikte kendini bir komplonun içerisinde bulur.

Film , Manga'daki silahlı çatışmaları yeniden yaratmakla kalmıyor ve "daha fazlasını" da yapıyor.

7 Eylül 2013'de gösterime girecek filmin başrollerinde Mayuko Iwasa (Nodame Cantabile Live Action'dan Reina Ishikawa ile Detective Conan Movie 14, Detective Conan : Magic File 2 ve Detective Conan Live Action'dan Sonoko Suzuki olarak hatırlanabilir) Mylene "009-1" Hoffman'ı canlandırıyor.

Diğer rollerde Minehiro Kinomoto, Nao Nagasawa, Mao Ichimichi ve Shizuka Midorikawa yeralırken Naoto Takenaka ve Aya Sugimoto 00 organizasyonunun üst düzey görevlilerini canlandırıyor. Filmin yönetmenliğini ise Kamen Rider külliyatının son birkaç yılındaki film ve serilerinden hatırlanabilecek Koichi Sakamoto üstleniyor.

Ishinomori Shotaro'nun 75. doğum günü projesi olma önemini de taşıyan bu yapım, aslen kendisinin ilk "seinen" Manga'sıydı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • fake

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

  • 1 ay sonra...

Şu an için link veremiyorum ama Mylene gerçekten aslına uygun şekilde filmde yeralıyor (küçük bir karede de olsa öyle göründüğü bir sahne var fakat flashforward kısımlardan bir kısım mı, filmi izlemeden bilemeyeceğim henüz)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?