kerem91 22 Haziran 2013 Share 22 Haziran 2013 hiç bir şey bilmiyorum bu konu hakkında altyazı yapma işi kolay, not defterinden bile olur da, gömme, encoding (bunun ne olduğunu hala tam bilmiyorum .s) karaoke--bu heralde op end lerde kullanılıyor--vs vs hangi programlar gerekli mesela? bunu bilsem çözerim sanırsam. yapılmasını istediğim amt fansubda yarım kalmış bir proje var da onu yapayım diyorum hani tahtada bi yazı oluyo japonca, onun üstüne türkçesini yazıyorsunuz. nasıl yapıyorsunuz mesela .s programı söyleseniz yeter kurcalarım bulurum bişeyler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Exia 22 Haziran 2013 Share 22 Haziran 2013 AMT fansub Dersleri AMT Encode/Karaoke/Efekt AMT Çeviri Yardım işini görürler ;) FanSub Tutorial~1~How to make subtitles and timing! - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kerem91 22 Haziran 2013 Yazar Share 22 Haziran 2013 AMT fansub DersleriAMT Encode/Karaoke/Efekt AMT Çeviri Yardım işini görürler ;) FanSub Tutorial~1~How to make subtitles and timing! - YouTube Allah razı olsun kardeş ben sadece yardım bölümüne baktığım içn göremedim heralde demek ki tam olarak bütün foruma bakmadan başlık açılmamalıymış :/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap