şahMath 29 Haziran 2013 Share 29 Haziran 2013 <Music Bank İstanbul, Türkiye> 7 Eylülde Ülker Arena'da gerçekleştirilecek MuBank konserine katılacak Güney Koreli sanatçılar/gruplar belli oldu! Katılacak sanatçılar/gruplar: Super Junior Beast Miss A MBLAQ FT Island Ailee Biletler çok yakında Biletixlerden satışa sunulacaktır! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 29 Haziran 2013 Share 29 Haziran 2013 Güzel bir etkinlik aslında ama benim dinlemediğim gruplar geliyor. (Sanki davet almış gibi istemem yan cebime koy tavırlarında hissettim kendimi. ) 2PM, B.A.P, CNBlue, Leesang, December, Shinwa ister bu gönül. Ha onlar da gelip bana soruyordu zaten. Bir de, niye sadece grup geliyor anlamadım, tek tabancaların katılamayacağı bir etkinlik galiba. Paylaşım için teşekkürler ^saHmatH, gidecek olan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 29 Haziran 2013 Share 29 Haziran 2013 Fujoshilerle dolup taşar şimdi orası Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 29 Haziran 2013 Share 29 Haziran 2013 Sistar gelsin giderim, şimdilik gitmesem de olur Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 30 Haziran 2013 Share 30 Haziran 2013 Sistar gelsin giderim, şimdilik gitmesem de olur Kore isimlerinden seçecek olursam, kadın şarkıcılarında solo yapanları (Baek Ji Young, G.NA gibi) daha çok seviyorum ama Sistar denildiğinde şu şarkıyı anmalıyız bence Akuma_Blade. Özellikle de ara müziğini çok seviyorum. Üstelik bu kızlarımız, şirinlik ve lolitalık yapalım diye dansları mahveden diğer kız gruplarına göre gerçek anlamda dans ediyorlar. Kısa lafın özü, gelirlerse ve gidersen bana da önlerden yer ayırt, olur mu? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 1 Temmuz 2013 Share 1 Temmuz 2013 Şeytan diyo, al bilet sırf bu grupları izlemeye gidenleri izlemeye git. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 1 Temmuz 2013 Yazar Share 1 Temmuz 2013 Şeytan diyo, al bilet sırf bu grupları izlemeye gidenleri izlemeye git. Niye ki? Ne gibi farklılık göreceğinizi düşünüyorsunuz ki? İnanın sadece merak ettim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 1 Temmuz 2013 Share 1 Temmuz 2013 Bir farklılık göreceğimden değil (dünyanın her yerinde olan şeyler). Kendinden geçmiş gençliği izlemek gelen grupları izlemekten keyifli olur benim için. ~yanlış anlaşılma olmasın~ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 29 Ağustos 2013 Yazar Share 29 Ağustos 2013 Super Junior'ın 7 Eylül'de gerçekleştirilecek MuBank konseri için videolu selamlaması: Marhaba, Kebab, Yülker, İstanbol FT Island'ın selamlaması: Merhaba, Günaydın, İyi Günler, İyi akşamlar Miss A'nin selamlaması: Sici Seviyorum Ailee'nin selamlaması: BEAST'in selamlaması: MBLAQ'ın selamlaması: Ne jaman? Nerede? *sonunda da sanırım 'Görüşürüz' demeye çalıştılar xD Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap