Jump to content
  • Kayıt Ol

Inu to Hasami wa Tsukaiyou


CHOBiTS

Önerilen İletiler

InuHasa-600x300.png

Konu:

Saçma bir gizem komedi. Harumi Kazuhito kitap okumayı seven liseli bir gençtir, Natsuno Kirihime adlı kadın yazarın büyük bir hayranıdır. Bir gün, o şans eseri Kirihime'yi kafede birşeyler yazarken görür, fakat kafe silahlı bir soyguncu tarafından basılır ve sevdiği yazarı korumak için öne atılan Kazuhito, ne yazık ki orada öldürülür. Sihirli bir kitap kurdu tarafından bir köpek olarak reenkarne edilir. Kazuhito köpek olmak bir yana kitapsız kalmaktan büyük sıkıntı içindedir. Eli makaslı sadist bir kadının ona yardım teklifini kabul eder. Tabi bu sadist kadın Kirihime'den başkası değildir.

İlk bölüm itibariyle pek begenmedim özelliklede açılış ve kapanış kliplerini. Açılış karakter kalabalıgından başka bir şey değildi. Özellikle seriyi sürükleyecek olan erkek karakter pek iç açıcı durmuyor insanken bile gözleri gösterilmeyen yan karakterlerden farksızdı. Lakin kadın baş rolümüz sezona damgasını vuracağa benziyor. Bana Bakemonogatari'den Senjogahara'yı anımsattı lakin bunda pek tsunderelik göremedim genel anlamda sadist şuanlık.

Animeden bir kare paylaşmışlar bende sizle paylaşam.

1011005_395824790529818_1440120989_n.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    1

  • ShinigamiKhan

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Konu olarak çok boş bir seri ama ana karakter tek başına taşıyabilir, sonuçta bu sezonun en güzel bayan karakteri ve kişilik dolayısıyla da ayrı bir çekiciliği var. qkasd

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?