Jump to content
  • Kayıt Ol

Angel Heart


liukang

Önerilen İletiler

Anime'nin Adı: Angel Heart

Kategori: TV Serisi

Tür: Aksiyon,dedektiflik,drama,komedi,romantizm

Bölüm Sayısı: 50

Yayım Tarihi: 4/10/2005 ile 26/9/2006 arası

Firma/Stüdyo: Aniplex,TMS Entertainment

Konusu:

Konumuz City hunter evreni ile paralel bir zamanda geçiyor.Kendisine gösterilen her hedefi başarıyla öldüren Glass Heart kod adlı Tayvan'lı genç acımasız bir suikastci ana kahramanımız olarak karşımıza çıkıyor.Glass heart insanları öldürdükçe kalbi daha fazla yaralanıyor ve artık insan öldürmek istemiyor.Kendisine verilen son görevide yaptıktan sonra intihar etmeye karar veriyor ve bir binanın çatısına çıkıp kendini boşluğa bırakıyor sonucunda kalbi zarar görüyor.

Bu arada diğer kahramanlarımız Kaori Makimura ve Namı değer City Hunter Saeba Ryo evlenmeye karar veriyorlar ve düğün hazırlıklarına başlıyorlar.Kaori tam düğün fotoğrafları çektirmek için Ryo'nun yanına giderken aniden küçük bir kızın bir kamyon tarafından ezilmek üzere olduğunu görür ve kıza yardım etmek için kamyonun önüne atlar.Kızı kurtarır fakat kendisi kamyonun altında kalır.Bu arada ölmek üzere olan Kaori'nin kalbi çalınır.

Kaori'nin çalınan kalbi Glass Heart'ın çalıştığı gizli örgüt tarafından ameliyatla kendisine transfer edilir.Glass Heart 1 yıl süreyle komada kalır bu süre içerisinda Kaori ve Ryo ile ilgili çeşitli rüyalar ve hayaller görür.1 yıl sonra uyandığında kaldığı tesisten kaçar ve Saeba Ryo'yu bulmaya karar verir.

Ryo Kaori'nin ölümünden sonra dedektifliği bırakmıştır.Glass Heart Ryo ile bir şekilde karşılaşır ve Kaori'nin kalbinin kendisine transfer edildiğini anlatır.Ryo Glass Heart'ı kızı gibi kabullenmeye karar verir ve sonradan gerçek babasından öğrendiği ismi olan Xiang Ying adını verir.Eski bir suikastçi olan Xiang Ying artık Ryo ile birlikte kalmaya başlar ve normal bi hayat sürüp Ryo'ya dedektiflik işlerinde yardımcı olur.

Gerek müzikleri gerekse Ryo'nun bayanlara düşkünlüğü yüzünden düştüğü komik halleri bence animeyi izlenir kılan sebeplerden biri.Xiang Ying'in Kaori gibi davranıp yine Ryo'nun başına balyozu geçirmesi görülmeye değer.Türkçe çevirisi olmayan bu animeyi izlemenizi kesinlikle öneririm.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • VarOlanBiri

    1

  • liukang

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Gerçekten güzel bir yapım. Spinoff gibi gözüksede, bence orjinal konudan bir farkı yok. Hatta bence devam niteliğinde bile sayılır. Bir çok bilinmeyeni açıklıyorlar. Uzak bir gelecekte belki çevirisini bile yapabilirim:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?