Jump to content
  • Kayıt Ol

Mars Daybreak (Kenran Butou Sai)


liukang

Önerilen İletiler

Anime'nin Adı: Mars Daybreak (Kenran Butou Sai)

Kategori: TV Serisi

Tür: Askeri,bilimkurgu,komedi,macera,mecha,romantizm,shounen

Bölüm Sayısı: 26

Yayım Tarihi: 1/4/2004 ile 23/9/2004 arası

Firma/Stüdyo: Bones,Bandai Entertainment

Konusu:

Animemizin konusu Mars'ın Dünya'ya çok yakın bir tabiat ve atmosferinin olduğu bir gelecekte geçiyor.Bu kez bu kuru kırmızı gezegen çok büyük bir okyanusla kaplıdır.Bu gezegene insanların gelmesiyle buraya şehir gemi adı verilen çok büyük yüzen şehirler inşa edilmiştir.Gezegende Dünya hükümetinin kontrolü altındadır.Okyanusla kaplı ortamda ticaret gemileri ve denizaltılar büyük öenm kazanmıştır ve tabi bunlara saldıran korsanlar ortaya çıkmıştır.Dünya hükümeti bu korsanlarla başa çıkabilmek için kısa adı RB (Round Bucklers)olan özel su altı robotlarını kullanmaktadırlar.

Hikayemizin ana kahramanı Gram River adında şehir gemilerinden birinde Bon ve Shie adlı 2 küçük çocukla yaşamakta olan serseri ve yetim biridir.Paraya ihtiyacı olan Gram bir kaçakcılık teklifini reddeder.Fakat bunu duyan küçüklerden olan Bon onun yerine işi yapmaya gider.Tam bu sırada Dünya güçleri baskın yapar.Bon'un gittiğini duyan Gram yardıma gider ve tam bu sırada denize düşer.Gram'ın kolyesi parlamaya başlar ve denizin altından çok güçlü bir RB ünitesi çıkar.

RB ünitesini nasıl kullanacağını bilmeyen Gram tam saldırı altındayken Aurora adlı bir korsan denizaltı gemisi tarafından kurtarılır.Gram Aurora gemisinde kalıp korsanlara katılır.Bu sırada Gram'ın çocukluk arkadaşı olan Vestemona Louren Dünya güçlerine katılmış ve korsanlarla mücadele etmek için Mars'a gelmiştir.Burada Gram ile karşılaşan Vestemona onun korsanlara katıldığını öğrenir ve onu vazgeçirmek için Gram'ın peşine düşer.

Diğer mechalardan farklı olarak mechalar uzayda değilde deniz altında savaşıyor buda animenin ilgi çekici özellilerinden biri.Mecha sevmeyen biri olarak bu anime bana kendini sevdirmeyi başardı.Araya romantizm ve komedi öğelerinide katmayı güzel bir şekilde başarmış olan Mars Daybreak izlenmeyi hakeden bir yapım.Bu arada animenin Türkçe çevirisi bulunmuyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    1

  • liukang

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Konusu fena değil çizimlerini begendim özelliklede romantizm var dedikten sonra izlerim. Türkçesinini olup olmaması sorun değil açıkcası.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?