yugimotoxxxx 17 Temmuz 2013 Share 17 Temmuz 2013 Yanlış Hatırlamıyorsam Bunun 13 Bölüme Kadar Fansubunu Yapmıştınız Biranda Proje Neden Silindi ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 17 Temmuz 2013 Share 17 Temmuz 2013 Sitemiz çevirmenlerinden birisinin çevirdiği doğru ama çeviriyi bağımsız olarak sürdürüyor. Altyazılarına buradan ulaşabilirsiniz. Bu serinin fansubunu sitemizde yapılmamaktadır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Unbreakable 21 Temmuz 2013 Share 21 Temmuz 2013 Eeeeee gençler... Seri devam ediyor. 14. - 15. bölümler nete düştü, sizlerden haber yok. Freelance çalışan arkadaşınız da mı bu işi bıraktı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xPegasus 21 Temmuz 2013 Share 21 Temmuz 2013 Şu an tatilde olduğum için altyazıları eve dönünce vereceğim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 22 Temmuz 2013 Share 22 Temmuz 2013 heee bende merak ediyordum ne oldu diye . Eee peki niye siteden kaldırıldı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xPegasus 23 Temmuz 2013 Share 23 Temmuz 2013 Sitede fansub olarak yapmıyoruz. Yani altyazılar, benim çevirimle birlikte hiç verilmedi. Ama eğer bir sorun çıkmaz ise yapmayı düşünüyoruz. Bu arada 14. bölümü yayınladım. 15 ve 16. bölümü önümüzdeki 2 gün içerisinde, her biri bir güne gelecek şekilde vereceğim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
matrix96tuna 28 Temmuz 2013 Share 28 Temmuz 2013 yeni bölüm ne zaman yayınlanacak acaba ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap