DevilRanger 13 Ağustos 2013 Share 13 Ağustos 2013 İyi akşamlar arkadaşlar. Biz arkadaşlarla bi manga projesi üzerinde uğraşıyoruz. Bi konuda çok acil yardıma ihtiyacım var. Çizimler iyi kötü hallediliyoz ama yazılarını bi türlü ayarlayamadım. http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Bleach/499/7 Bu spoilerın içindeki 2. karedeki "Yok Artık ...!!! " yazı kısmındaki gibi bir efekt kullanmak istiyorum. Yani Yazı font rengi siyah dış çevçevesinin rengi beyaz olcak bunu photoshopta veya manga studyo 5 te nasıl yapabilirim ? Ve güzel türkçe karakterler destekleyen manga fontlarını nereden indirebilirim ? Yardım edebiliriseniz çok yardımcı olursunuz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SupaHakka 13 Ağustos 2013 Share 13 Ağustos 2013 Ordaki font WildWords'e benziyor ama tam emin değilim. Efekt için ise benim PS ingilizce o yüzden tarifim de öyle olacak... Öncelikle Layer sekmesine geleceksin ordan Layer Style var, ordan da Blending Options'a tıklayacaksın. Daha sonra karşına bi kutu gelecek ordan da Stroke'a tıklayacaksın. İstediğin ayarları deneyerek seçersin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
AkuTan 13 Ağustos 2013 Share 13 Ağustos 2013 Font layerinin üzerine çift tıkla > Stroke > gerisini kendin halledersin zaten. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 13 Ağustos 2013 Yazar Share 13 Ağustos 2013 Çooook teşekkürler arkadaşlar çok yardımcı oldunuz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mariasam 31 Ağustos 2013 Share 31 Ağustos 2013 Fontlar için çok sağ olun. Benim de çok işime yarayacak ;) pass4sure pass 4 sure Certkiller 350-050 braindumps Certkiller 350-050 braindumps Certkiller 220-701 braindumps Certkiller 220-701 braindumps Certkiller ccna certification dumps Certkiller ccna certification dumps Certkiller 70-649 braindumps Certkiller 70-649 braindumps Certkiller 350-029 braindumps Certkiller 350-029 braindumps Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap