Jump to content
  • Kayıt Ol

Shinigami-sama to 4-nin no Kanojo


CHOBiTS

Önerilen İletiler

(düzenlendi)
Shinigami-sama to 4-nin no Kanojo

TANITIM

 

Minaguchi Kaoru, dersleri pek parlak olmayan, spor ve kulüp aktivitelerinde başarısız a sosyal bir ortaokul öğrencisidir. Okulda hiç arkadaşı yoktur ve ömür boyu yalnız kalmanın kendisi için sorun olmadığını düşünmektedir. Tek zevki shoujo manga okumaktadır.

 

Bir gün evine dönerken kendi kendine yalnız kalmanın sorun olmayacağını söylerken bir kız buna kulak misafiri olur. Bunun doğru olup olmadığını öğrenmek için iyice yanına sokulur; lakin kızın sorunlarına cevap vermekten çekinen Kaoru kızı arkada bırakıp kaçar. Evine geldiğinde kız kapının önünde onu beklemektedir. Peşinden eve... Doğruca Kaoru'nun odasına girerler. Kaoru bu nazik ve güzel kızı nereden tanıdığını düşünmektedir. Ama bir türlü hatırlayamaz.

 

Kız kendisine ömür boyu yalnız kalmak isteyip istemediğini sorar. Kaoru ise hep yalnız kalacağını söyler. Bu sözü onayladıktan sonra kız Kaoru'ya bir bıçak saplar. Kanlar içinde ölen Kaoru güç bela neden diye sorar kız kendisinin Shinigami olduğunu ve dünyada iki tür insan olduğunu söyler. Bunlar normal insanlar ve ağır yalnızlardır. Ağır yalnızlar sonsuza kadar yalnızlığı seçenlerdir. Bu kişilerin yaşamaya hakkı yoktur ve shinigamiler bu kişileri görevleri gereği öldürmektedir. Kaoru gözleri kapanırken keşke normal olabilseydim der ve ölür. Bu sözünü işiten kız hata yaptığını düşünerek aceleyle orağını çıkartıp Kaoru'yu geri hayata döndürür. Çünkü normal bir insanı öldürürse ağır ceza alacaktır. Kaoru, sınıfta yanında oturan güzel bir kız olduğunu ve ona yarın teklif edeceğine dair yalan söyler.

 

Kız bunun üzerine Kaoru'ya normal olduğunu kanıtlaması için 1 günlük süre verir. Kaoru daha önce hiç konuşmadığı yalnızca adını bildiği bir kıza aşk mektubu bırakır ve okul çatısında bekler. Umutsuz bir şekilde shinigaminin gelip kendisini öldürmesini beklerken. Hiç tahmin etmese de kız çatıya gelir ve teklifini kabul eder. Bu haberle hayata bağlanan Kaoru ne olur ne olmaz diye adını duyduğu okulun diğer ünlü kızlarına da aşk mektubu vermiştir. Birbiri ardınca diğer kızlarda gelip teklifini kabul ederler. Böylece hiç beklemeyen bir şekilde adlarından başka bir şey bilmediği 4 kız arkadaşı olmuştur. Bunları izleyen shinigami, Kaoru'ya çok çapkın olduğunu ve 3 ay boyunca Kaoru ve kız arkadaşlarını takip edeceğini söyler. Bu süre zarfında 4 kızı aynı anda idare etmelidir aksi halde ölecektir.

 

 

KARAKTERLER

Aoi Sawatari - Ana Karakter

Kaoru Minaguchi - Ana Karakter

Risa Umikai - Ana Karakter

Airi - Ana Karakter

Yui Kobayakawa - Ana Karakter

Emiri Oogawara - Ana Karakter

Rion - Yardımcı Karakter

107525.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Romaji: Shinigami-sama to 4-nin no Kanojo

İngilizce: Grim Reaper and Four Girlfriends

Japonca: 死神様と4人の彼女

Diğer: Shinigami-sama to Yonin no Kanojo

 

BİLGİ

Kategori: Manga

Cilt sayısı: 3

Bölüm sayısı: 18

Yayım: 22 Haz 2013 - 22 Ara 2014

Dergi: Gangan Joker

Eser: Shinya Suyama (Hikâye), CHuN (Çizim)

Türler: Komedi, Romantik, Okul, Shounen, Harem, Doğaüstü

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 7.42

Sıra: 4284

Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 15:59 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 57545

 

Düzenlendi: (Aurora Borealis)
Güncelleme
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    2

  • darkness167

    1

  • JNXL

    1

  • hurdacı

    1

Kazanova'nın Sonu. :P

Çapkınlık mı yoksa Ölüm meleği mi kazanacak merak ettim. Biraz Twgok havası olsa da degisik bir seye benziyor. El atmak lazım

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

şimdi okudum güzel bir mangaya benziyor :D sonunda tam bir kazanova oldu

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Konusu hoşmuş, tanıtım güzel olmuş Celal:) Takip edilebilir:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

6-8 arası bölümleri izledim. Başrolümüze çok acıdım doğrusu 4 kız arakdaşı var ama hepsi ayrı bir uçta yer alıyor ki yakınlaşması bile zor ama hepsini idare etmesini sağlamak kendinin Shinigami'den önce öldürülmesine yol açacak gibi. Kızlar; Yandere, Tsundere, Sapık ve Sadist şeklinde sıralanınca sevmediğim tsundere en masumu geldi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?