bedifeci 27 Ağustos 2013 27 Ağustos 2013 Sıfır yada ikinci el 400 tl ye kadar digital fotoğraf makinası arıyorum.Her türlü öneriye açığım.Forumları gezdim az çok ne alabileceğimi belirledim.Belki önerilerinizle kısmet buradan çıkabilir. Kafamda CANON POWERSHOT SX 150 var ekonomik olmasına rağmen pi sorunu beni bu makinadan uzaklaştırıyor. Olympus SZ-14 seçeneklerde
The-Black 27 Ağustos 2013 27 Ağustos 2013 Olympus D-750 Nikon Coolpix L310 Samsung DV150F İndirime girmiş bir çok kamera burada genel olarak bunlar iyi geldi bana bi göz gezdirin isterseniz.
Squaw 27 Ağustos 2013 27 Ağustos 2013 Hangi modeli olduğunu anlayamadım ama ben Olympus kullanıyorum. Kullanımı çok rahat, pratikliği açısından makinemden çok mennunum. Bahsettiğin modeli pek incelemedim, zaten teknoloji ürünlerini sevsem de fotoğraf makinesi konusunda kendimi henüz geliştiremedim. Marka olarak tavsiyem Olympus olabilir. Hatta, ben de alacağım zaman forumumuzda başlık açıp fikir edinmiştim ve gelen yorumlar sayesinde az çok fikir edinmiştim.
bedifeci 27 Ağustos 2013 Yazar 27 Ağustos 2013 Olympus D-750Nikon Coolpix L310 Samsung DV150F öneriler için teşekkürler digitallerde sürekli indirim var ancak benim önceliğim özellik tabi fiyat Hangi modeli olduğunu anlayamadım http://www.hepsiburada.com/liste/olympus-sz-14-14-mp-30-lcd-24x-dijital-fotograf-makinesi-4-gb-hafiza-karti-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=ftkomolymsz14&categoryId=248&wt_gl=cpc.elk.foto.marka-model&gclid=CJaii-T_nbkCFc5V3godGTMAYA
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap