Jump to content
  • Kayıt Ol

Madoka movie altyazı arıyorum.


Sensou

Önerilen İletiler

Arkadaşlar madoka'nın movelerini izlemek istiyorum.Türkçe altyazı arıyorum acaba yokmu? Özet olduğunu biliyorum fakat yinede izlemek istiyorum.Tüm movielerini arıyorum..Çevirecek olan biri varsada söylerseniz iyi olur.Yardım ederseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 6
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Sensou

    3

  • gundamaster

    1

  • CloudT

    1

  • Bakayalo

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

gundamaster

Hali hazırda çıkmış olan iki film çevrilmedi bildiğim kadarıyla. Üçüncü film daha çıkmadı zaten. İlk iki film özet olduğundan kimsenin yanaşacağını da sanmam.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Özet ama ek sahnelerde var ve filmi izlemiş biri olarak çevirme girişimine girmeyi az yada çok istemişte olsam sadece seyret geç modunu daha çok seviyorum. Hani çeviren biri çıkar mı pek sanmıyorum bu yüzden pek fazla beklentiye girme. Yine de belli olmaz, çeviren çıkar mı çıkar.

Film özet diye de kimse izlememezlik yapmasın özellikle fanları ve sevenler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evet madoka'yı seven biri olarak özet veya olmaması umrumda değil.Ne olursa olsun tüm serilerini movielerini ovalarını herşeyini izlemek isterim.Mecbur bekliycez bakalım belki çeviren biri çıkar.Teşekkür ederim arkadaşlar..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

Ben bunu bizim gruba bir danışayım; üçümüz de Madoka seven insanlarız (drama CD'lerini çevirmekteyiz şu an, ordan hesap et), muhtemelen onlar bitince uzun soluklu bir dizi projesine girmeden önce iki film çevirmeye sıcak bakacaktır arkadaşlar. İki filme iki mütercim yeteceğinden, ben sadece düzenleme ve kontrol işlerini alabilirim, benim de işime gelir :P Terminoloji kaynağı olarak da Sylar54 ve KmE'nin de dâhil olduğu bir mütercim grubunun elinden çıkma gayet güzel bir çevirisi var dizinin, oradaki terminolojiyi takip ederiz, zaman kaybı olmaz... Ümit var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bakayalo.. Çok iyi olur valla ya.Şimdiden ellerinize sağlık.Bu iyi bir haber oldu benim açımdan gerçekten :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Dün Nitro Pro ile düzenleme yapabildim. İşimdi kısmen gördü. Ama bundan sonra converter kullanarak yapacağım. Sanırım o şekilde daha sanrısız olacaktır. Tabi şu an xobject hatası alıyorum onu da halledersem tamamdır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?