Jump to content
  • Kayıt Ol

Kuroko No Basket 2


painscream

Önerilen İletiler

52265l.jpg

Kuroko No Basket serisi 2. sezonu ile devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • İleti 55
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    15

  • tabibitosan

    12

  • gundamaster

    7

  • painscream

    5

Mucizevi Nesil' in hepsini görüyoruz yavaş yavaş. Hepsi de birbirinden güçlüler, bir de Kagami' nin çocukluk arkadaşı var. Bu sezon olan maçlar çok daha çekişmeli olacak. Opening' de görünen sahneler insanı daha da beklenti içine sokuyor. Mor saçlı olanın oynayışını çok merak ediyorum açıkçası.

Bizim koçun söylediği, 3 okulun da mucizevi nesildeki oyuncularını yedeğe alması neye bağlanabilir acaba? Güçlerini göstermek istemiyor muhtemelen 3 okulda ama 3 okulun da aynı şekilde davranması şüphe uyandırıcı. Bir şey çıkabilir buradan muhtemelen.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Mucizevi nesil elemanlarını ovalarında görmüştük ama nasıl oynuyorlar vakıf olamamıştık. Kaldı iki eleman zaten. Biri Pivot rolünde diğeri ise oyundan çok benchten taktik yönüyle iddialı gibime geliyor.

Bu sezonun asıl olayı bana kalırsa göreceğimiz diğer okullardaki iyi oyuncular. Taiga'nın çocukluk arkadaşı buna bir örnek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Açılışı harika olmuş ya, epeydir bu kadar kaliteli bir açılış izlememiştim, hoşuma gitti. Mor saçlı pivotun da boyundan yürüyecekleri kesin gibi, ne blok vurmaya ne ribaund almaya gelir. Tek beklentim ilk sezonda da bol bol gördüğüm gibi fantezi kıvamında teknikler, Kuroko no Basuke'nin de farkı bu zaten.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster
Tek beklentim ilk sezonda da bol bol gördüğüm gibi fantezi kıvamında teknikler, Kuroko no Basuke'nin de farkı bu zaten.

Katılıyorum. kuroko no Basuke'yi kalıplaşmış basket serilerinden ayıranda bu. Birebir kapışmalar da fazla olur umarım yine. Çünkü dehşet animasyonlar görme şansımız oluyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animenin ilk bölümü beklediğim gibi çıktı. Ne bir fazla ne bir aşağı. Mucizevi Nesil'in pivotuda karşımıza çıktı. Bu eleman'ın mangada maçına daha denk gelmedim. Adam da fena boy var. İlk sezonda bu adamı gördüğümden beri acaba Taiga ne yapacak diyordum ama sadece Taiga yok. Teppei'de var, pivot olarak. Rakuzan'a giden mucizevi nesil oyuncusunun mevkisini söylemediler. Bizim koç mangada söylemişti. Animede es geçmişler. Neyse güzel ve bol maçlı bölümler bizleri bekliyor. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümü şimdi izledim..Gerçekten böyle bir giriş mükemmel olmuş.Biraz kagami'nin geçmişinden birşeyler görebildik.Yeni karakterin gelmeside hoşuma gitti baya..

Çizimler sanki dahada güzelleşmiş gibi geldi bana :D ..Yani zaten bir spor animesine göre mükemmel çizimleri var (ben hep bleach'in çizimlerine benzetiyorum)

Ayrıca opening'e bayıldım desem az kalır.O video ne güzel olmuş öyle.Ne kadar özenmişler.Gerçekten opening mükemmel olmuş..

Kısacası bu seriye bayılıyorum :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yav şu mucize nesili anladıkta biraz insancıl mücadele olsa daha iyi olmaz mı :011:mucize nesil oyuncaları illa diğerlerinden ayrılan teknik mi kullanacaklar.Anime sadece gaza (ver coşkuyu) getiriyor. Hanamichi'nin karpuz atışlarını özledim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

İnsancıl mücadele bu seriye gitmez çünkü bu serinin olayı insancıl basket değil zaten. Açıkçası Slam Dunk'taki gibi bir maçın 20 bölüm sürmesini, bir adam şut atmayı öğrenecek diye 20 bölüm geçmesini ve yine atamamasını izlemeyi istemezdim.

Bölüm 02

Sokak basketinin yağmur nedeniyle ertlenmesi kötü oldu. Murasakibara'nın oyununu biraz görmeyi isterdim. zaten o eliyle kişiye yöneldiğinde bile epey korkutucu pota altında onu geçmek baya bir zor olacaktır. Kagami'nin arkadaşının da mucize nesilden aşağı kalır yanı yok. Kagami'ye gösterdiği atış enteresandı.

Kuroko bu sene daha çok gelişim gösteriyor. Serin'deki basketbolu ve ordakileri sevdiği için kendi de gelişim gösteriyor. Yeni bir teknikte oluşturmuş. Tekniği tam göremesekte Aomine ile olan karşılaşmasında ya da daha önce göreceğiz belli ki. Göstermekten de çekinmedi.

Bu arada ben de ayıyı çok beğendim :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 2

Kuroko dahil takımda ki herkes Aomine'ye karşı aldıkları yenilgiden sonra bir üst seviyeye çıkmış durumda. Kuroko yeni tarzını bize gösterdi. Güzel bir teknik gerçekten durdurulamaz. Mucizevi Nesil'in dışındakiler durduramaz ama Mucizevi Nesil durdurabilir mi acaba? İlerleyen bölümlerde izleyeceğiz nasılsa. Bütün güzel karşılaşmaların hepsi Kış kupasında olacak. 3. bölümle beraber kış kupası'nın ön elemeleri oynanacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. bölüm

Kuma-san'ı çok az gösterdiler, 20 dakika görsek yine doyamazdım. Arta arta devam etsin, fanları bir soğuma yaşar belki de rahatlarız.

Kuroko epey gelişiyor. Bir guard olarak en sonunda top sürmeyi öğrenmiş. Mucizevi nesle nasıl kullanacak merak ediyorum? Orada guard olan bir Akashi var ama hepsi üstün yeteneklere sahip olduğu için 1'den 5 numaraya kadar sorunsuzca oynayabilirler. Hatta bu yetenekleri kendilerine zarar bile veriyormuş, tüh tüh.

Yenilme gerekçelerini de bu bölümle öğrendik. Eğlencesi yokmuş, öylesine oynuyorlarmış falan.

Ayrıca 20 bölümde -seri içinde 1 hafta- şut atmayı öğrenen adam, basketbola sadece sevdiği kız için başlamış ve 3-4 ay falan oynamıştır. Uzun bir oyuncu olarak da şutunun olmaması doğaldır. Gerçekçi bir seri olduğu için de bir hafta öğrendiği şutla her topu sokamaması normaldir. Neyse, zevkler ve renkler farklı diyeyim. Bir gerçekçi biri fantastik bir seriyken üstünde konuşmanın manası yok.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. bölüm

Ben bu bölümde sıkıldım açıkçası. Bölüm boyunca pek bir şey olmadı. Herkes sevmiş ama pembe saçlı kızın olduğu kısımlar genel olarak hiç hoşuma gitmedi. Kuma- san, Kuma-san diye oyaladılar bizi :)

Bir de bu seride gördüğüm 3 kişiden en iyi oynayan(mucizevi nesil- aomine, kise, midoriba- (umarım doğru yazdım isimleri :) ) ) ve oynayışı en hoşuma giden Aomine oldu. Adam çok seri ve akıllıca oynuyor.

Bu maçın olmayacağı belliydi zaten. Mucize nesil ve ona denk olan bir oyuncuyu kış kupasına saklayacaklardır ve şimdiden göstermezler. Oynasalardı bile teknik kullanmadan oynayacaklarını düşünmüştüm ben. Kagami' nin arkadaşı da baya güçlü biri, kış kupası bizi baya memnun edecek.

Diğer bir şey, benim fantastik şeylere karşı her zaman ilgim olmuştur. Basketbolda birleşse bile beni rahatsız etmedi, bir gerçekçilik aramadım. Maçlar hoşuma gidiyorsa ve beni eğlendiriyorsa bu yeterli. Beklentilerim bu şekilde, bu seride bu beklentileri karşılıyor o yüzden benim açımdan bir sorun yok.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kim ne derse desin ben Kuroko'daki fantastik shounen tarzına bayılıyorum.İyikide böyle yapılmış.Slam dunk gibi olmasını istemezdim.Farklı bir tür.

2. Bölüm

Kurokonun yeni tekniği tahmin ettiğim gibi oldu.Çok beğendim.Bu teknik geliştirilirse birçok engeli aşacakardır.Bu arada uzun saçlı yeni mucize nesil elemanı ben beğendim :D Biraz garip ama iyi bir karakter.Yani bu animenin karakterleri çok sağlam bence.Çizimleri her seferinde övmeye devam edicem.Çizimlere bayılıyorum.Bir spor animesine bu çizimler ancak bu kadar yakışabilirdi.Renkler muazzam.Yani bir spor animesine göre özellikle müthiş.Çok güzel bir bölümdü.Maçlar başladığında daha güzel olacaktır :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2.bölüm güzeldi :D

Kuma'san sahnesi güzeldi :D Teppei'nin korkması diğerlerinin ise Kuroko 'ya sarılıyor diye şoka girmeleri güzeldi :D ama en güzel seri Kuroku'nun yeni tekniğini göstermesi oldu kısımdı. Tamamlarsa mucize nesil ile nasıl maçlar olur çok merakla bekliyorum

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3.Bölüm

Sonunda maçlar başladı.Kiyoshi'yi beğendim :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. Bölüm

Mangasını okumayıp ilk sezonu izlediğimde Teppei hakkında o kadar güzel şeyler söylenmişti ki "Acaba bu adam fos çıkar mı?" diye düşünüyordum. 2. sezon çıkmadan mangasını okuduğumda hiçte fos biri olmadığını görmüş oldum. Ön elemeye katılım maçı güzeldi. Haftaya ön eleme grup maçları başlıyor. Shuutoku maçından ziyade bizimkilerin gruptaki son maçını bekliyorum. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4. Bölüm

Ön eleme grup maçları başladı. Bizimkiler ilk maçlarını kolay bir şekilde geçtiler. Bakalım Shuutoku nasıl olacak. Karşılıklı top çalmalar, bloklamalar çok güzeldi. Kuroko yeni stilini oluşturmak için çok çalışmış. 6 tane topu sonuna kadar kullanıp, çürütmüş resmen. :D Bi diğer Taçsız Kralla karşılaştık. Her ne kadar seiyuusu sevdiğim Fukuyama Jun olsa bile o karakteri hiç sevmiyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4. bölüm:

İlk maç kolay oldu ama 2. maç dayanıklılık maçı. Midorima' da dayanıklılık çalışmış

devamlı, Kagami şutlarını bloklayamayana kadar deneyecek, onu yoracak bir nevi. Hangisi bu savaştan mağlup ayrılacak merak ediyorum. Kuroko baya sağlam çalışmış, bunu ilk kime karşı kullanacak acaba?

Bir de bu seride hiç faul olmuyor, benim canımı sıkan tek kısım o. Faul olsun, oyuncunun hakkı dolsun çıksın veya hem faul hem sayı denesin oyuncular. İlk sezonda yoktu diye hatırlıyorum, bu sezonda da daha göremedik. Bu eksiklik kapanırsa daha mutlu olacağım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@painscream

İlk sezonda bangır bangır bağırıyordum. "Hakem nerede?" diye. Hakem bile çok az gösteriyor ve çiziliyor. Manga-ka çok fazla hakem ve faule önem vermemiş. İcraata önem vermiş. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4.bölüm

Önemli bir maça giriş yaptılar.Kuroko'yu sürekli durduran biri vardı 1. sezonda ismini unuttum.Yan karakterleri pek hatırlamıyorum.Acaba bu sefer kurokoyu durdurabilecekmi çok merak ediyorum.Kuroko hiç bir yerde kullanmadı bu tekniğini çünkü.Bu sefer o bile afallayacak bence.. :D ... Midorima beni etkiledi.. Kendisini hiç sevmem.. 2. bir teknik için çalışmamış.Dayanıklılığa çalışmış.Kagami'nin sınırlarını zorlayacak anlaşılan.O kendine block basılmayı zaten göze almış.Bu yönünü sevdim yani...Çizimler çok güzel ya :D Ben bleach'in çizimlerine çok benzetiyorum..Renkler ve çizimler çok hoşuma gidiyor..Kuroko tam favorilik..Yakında belki favorilerime alabilirim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

5. Bölüm

Shuutoku maçı tamamiyle dayanıklılık maçı ama önce yıkılan Kagami oldu. Kagami çok fazla antreman yaptı, bacaklarını güçlendirmek için yapmadığı kalmadı ama kendini çok fazla zorlaması yine onun sonu oldu ve çabuk tükendi. Midorima başından berş dayanıklılık konusunda Kagami'den 1-0 öndeydi. Çünkü Midorima feyk atabiliyor ve atışlarını kendini zorlamadan yapabiliyordu ama Kagami öyle değildi. Kurbağa gibi oradan oraya sıçradı. Bu iki maçta tam güç Kagami göremedik hep bi engellendi ya da gücünü kontrol edemez oldu. Neyse önemli olan benim için Kuroko. Çünkü sonunda sahne Kuroko'nun. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

5. bölüm

Heyecanla kurokonun yeni tekniğini izlemeyi bekliyordum birde bakmışım bölüm bitmek üzere.Son 1 dk kaldı ve ben hala umutla bekliyorum.Sonra pat bölüm bitti.Meraktan çatlamak üzereyim midorima felan ne tepki verecek diye :D ...Neyse artık diğer bölüme kaldı elden bişey gelmez.Midorima'nın planı ortadaydı zaten.Kagami'nin pilini bitirmeye çalıştı.Fake hareketleride bunun için kullandı ve amacına ulaştı.Bölüm gayet güzeldi.Maçlarla birlikte heyecan oldu.Ancak maçlar hemen bitiyor.Bence biraz daha uzamalı diye düşünüyorum.Slam dunk'ta 10 bölüm süren maçlar vardı.Ben 10 bölüm sürsün demiyorum ama en azından 5-6 bölüm sürmeli en az diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İliklerime bakar irkildim her saniyesin de. Gerçekten çok güzel bölümdü.

6. bölüm

Kuroko'nun yeni tekniği gerçekten muhteşemmiş. O nasıl bir tekniktir arkadaş :D Ama bana kalırsa maçı kaybedecekler. Herhangi bir sebebi yok, öyle hissediyorum nedense.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 7

6. bölümün sonunda bence sonuç belliydi. Boşu boşuna bu bölüme kaydırdılar sonucu göstermek için. Shuutoku maçı dengeli ve biraz zorlu geçti. Şimdi ise Seirin basketbol kulübü nasıl kuruldu onu öğreniyoruz. Yalnız mangaya göre bir bölüm atlamışlar. Seirin Basketbol takımı temizlik günü olacaktı. Orada eski resimleri bulup ondan sonra Hyuga anlatmaya başlayacaktı. Neyse 1-2 bölüm geçmiş daha sonra Kirisaki Daichi olan maç başlayacak. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 8

Teppei'nin sakatlığının nasıl olduğunu öğrendik. Gerçekte o elemana çok dikkat etmeleri gerek. Sonraki maç yine Kirisaka Daichi ile yapılacak. İntikam zamanı geldi. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?