Jump to content
  • Kayıt Ol

IS: Infinite Stratos 2


painscream

Önerilen İletiler

  • 3 hafta sonra...
  • İleti 19
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    13

  • ademania

    1

  • painscream

    1

  • darkness167

    1

İlk sezonu orta halli bir harem olarak görünümündeydi. Bu sezonda 1 dk lik kısım harici aynı harem havasını yansitarak iki bayan karakter üzerine yogunlasilmis yan bir hikaye verdiler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk sezonunu ne hikmetse bitirdiğim için ister istemez başladım yeni sezona, seveni de vardır eminim ki ama benim için bu sezon çin işkencesi olacağını daha ilk bölümden gösterdi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ilk bölümünden daha hareketli başlar diye beklentilerim vardı ama bir kısmı hariçinde pek ilk sezondan farklı değildi inş ilerki bölümlerde daha çok hareketli sahneler görürüz

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu anime hakkında fazla uzun uzuya konuşacak birşey yok aslında,Malesef 2. sezona berbat bir giriş yaptılar,Hatta girişten çok "ova" modundaydı ana karakteri bile adam akıllı göremedik kızlardan.Her ne kadar "bizim tatlı kızlarımız var onlarında donları var nede olsa satarız" modunda oldukları aşırı belli olsa da bu kadarınıda beklemiyordum,yazık gerçekten.

Bu arada ya Seiyuu kadrosu değişmiş yada seiyuu'lar ilk bölüme hiç özen göstermemiş, ilk sezona oranla AŞIRI bir seslendirme kalitesinde düşüş vardı, normalde pek takılmasamda bu bölümde aşırı sırıtıyordu resmen.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Zorla izledim. Ötesi yok...

Yani anlayamıyorum arkadaş madem 2. sezona gidiyorsunuz bu başlangıç niye böyle oldu. Neyse bir bölüm daha izlerim, baktım olmuyor at çöp öğütme kutusuna gitsin.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. bölüm ilk sezon mantelitesinden öte geçmiyor. 1 bölüm aksiyon 12 bölüm harem olcak gibi. İlk sezonda hepsinin en güçlüsüydü şimdi en zayıfı oldu ne hikmetse. bir okul başkanı girdi oda fanservisten başka bir şey değil.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. bölüm harem tam gaz gidiyor. Okul başkanı çok güçlü sözde ama fanservisten öte gidemiyor.

Taç kapma oyunu eğlenceliydi Orimura tek tek kızlarımızla yüzleşiyor. Kızlarda gelinlik benzeri bir kıyafetle savaşıyor. Bunların harici bölüm sonunda düşman kendini gösteriyor bakalım aksiyon ne kadar ileri gidecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

4. bölüm için harem harem harem mantığının bir kenera atıldığı ilk bölüm diyebiliriz ilk sezonda dahil.

Bölüm boyunca İchika'nın gizemli kadınla savaşı damga vurdu. Okul başkanının ciddi manada güç gösterisini gördük ve İchika'yı korumak için yanaşmasını öğrenmek sevindirici lakin fanservis vermekten kaçınmadığı gibi dalga geçmeyide seviyor. Diğer düşman kızımız ise intikam çığlıkları atıyor ve düşman saflarında hor görülsede dayanmaya çalışıyor. Lakin yüzünü gördükten sonra İchika'nın ablasına çok benziyor tek eksiği gögüsler. Bu bağlamda İchika'nın bir kız kardeşi olduğunu öğrenirsek şaşırmamak lazım.Ablası geçmişte İchika'yı kaçıranlardan kurtardığında kız kardeşini kurtaramadığı gibi bir sebepten nefret edipte intikam istiyorsa şaşmamak lazım

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

5. bölüm

İchika'ya dost olarak bilinen tüm kızlarca fantezi yapması sağlandı. Bölüm sonunda tahmin ettiğim gibi düşman kızımız İchika'nın kardeşi çıktı ve onu öldürmek istiyordu. Silahı ateşliyor bakalım vurdumu yoksa araya ablası mı girecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

CHARLOTTE ULANNN diyorum ve başliği terkediyorum kardeşim bir karakter 2 sezon boyunca tatliliğini biraz olsun eksiltmez mi

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

6. bölüm

Geçen bölümdeki ateş edilme sahnesi devamında Orimurayı düşman saflarındaki kardeşinden koruyan Laura oldu beklenmedik bir şekilde. Bu olay sonuçlandıktan sonra bölüm Charl, Laura ve Orimura ağırlığında geçti. Adama hiç görmediği kardeşi tarafından suikast düzenleniyor ne üzerine düşüyorlar. Ne ablasına bu kardeşte kim ne diyor doğru mu? diye soruyor aynen hareme devam. O kadar ağır saldırları kalkanları engelliyor kıçı kırık patlamadan Charl ve Orimura etkileniyor. Orimura'nın İS arızalanıyor ve kızlar arasında onu kim koruyacak tartışması yaşanırken Charl'ın giydiği kilotların kaybolması damga vuruyor.Bölüm yarısında No pantsu gezdi durdu kız.Diğer arızayı anladık ama kızın kilotlarının kıcında yok olması ayrı bir şaçmalıktı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

7. bölüm

Orimura geçen bölüm sormayı unuttuğu kardeşi bu bölüm nasıl olduysa hatırladı. Bölüm acısından yeni karakterlerimiz arasındaki kardeşlik duygusuna vurgu yapılırken Orimura düşmanının kendi kardeşi olduğunu kabul edecek gibi lakin bu sezona sığar mı bilemem.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8. bölüm

İchika Tatanashi kardeşlerin arasını yapmaya çalışırken asıl heroinelerimizin nefretini kazandı. Bunun harici düşmanda haber yok ve bu sezonda böyle bitecek gibi. Onun harici Shinonome'nin cekup sonuçlarında sıradışı bir şeyler fark edildi ki asıl heroine olduğunun göstergesi bu olsa gerek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9. bölüm

İki bölümdürlü küçük kız kardeş Kanzashi ağırlıklı. Küçük kardeşimiz geçen bölümde öğrendiklerinden dolayı yıkılmışken turnuva başlar. Fakat turnuva sırasında düşman saldırır ve güzel kızlarımız savunmayı devralır sanki okulda başka koruma yok gibi. Neyse hareme bir kuş daha girdi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

10 bölüm

Harem içerikli bir bölümle karşılaştık. Yemekte beceriksiz olan Cecilya diğer kızlarımızı saf dışı bırakmak için zehirliyordu.Bölümün son 1 dk hariç bir artısı yoktu. Düşmanlarımız Houki'nin ablasına teklifte bulundular lakin ablası hepsini alt etmeyi başardı ve Madoka ile ilgilenmeye başladı sonunda bu gizemli kız kardeşimizi baş role oturtan bir bölüm görebiliriz gibi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

11. bölüm

O devirde o teknolojiyle klişe bir fotograf makinesi kullanmaları saçmaydı.Bölüm haremin tüm kızlarının İchika'ya yakınlaşma çabalarıyla geçti bölüm sonunda düşman saldırıya geçti bakalım nihayet aksiyon ve örtülü gerçekleri öğrenebileceğiz gibi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

12. bölüm

klise bir hikayeyle ikinci sezon ekranlara veda etti. Kızkardeşi arka planda kaldığı gibi Tavşan kızımızın yanında ki gizemli beyaz saçlı kızda Orimura'nın hatıralarında yer ediniyor.3. sezon nasıl olacak acaba. ilk sezondaki 5 kız sayısı 7 e yükseldi artık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

İlk sezonun aksine bence fazla fanservice vardı ve ilk sezonu sevmeme rağmen 2. sezonu bildiğin sürüne-sürüne bitirdim. Umarım 3. sezonda düzelir seri.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Özel bölümün ilk yarısı serinin ilk bölümünün özeti olsada devamı fanservis niteliğinde bir seyirlik arzediyordu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?