Jump to content
  • Kayıt Ol

Outbreak Company


painscream

Önerilen İletiler

53181.jpg

Konu: Shinichi Kano, babası light roman yazarı, annesi ise erotik oyun artisti olan "Safkan Sınıf" bir otakudur. Kano'nun moe hakkında bilgi, fikir ve öngörüleri dışında hiçbir özel yeteneği bulunmamaktadır.

Buna rağmen, Japon hükümeti onu Fuji Dağı bölgesinden geçilen paralel bir evrendeki Kutsal Eldant İmparatorluğuna Moe evangelisti olarak atar. Shinichi bu dünyada yarı elf hizmetçi kız Myuseru ve güzel genç kraliçe Petoraru ile sıcak dostluklar kuracaktır. Lakin bu fantastik dünya sanıldığı kadar huzurlu değildir ve kendilerini çok geçmeden bir savaşın içinde bulacaklardır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • İleti 19
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    12

  • painscream

    2

  • Kusogaki

    2

  • CloudT

    1

Hoşuma gitmedi desem yalan olur her halde. Eğlenceli bir 20 dakika geçirmeme sebep oldu. İlerleyen bölümleri izleyip görecez bakalım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümü raw ve Türkçe olarak iki kez izledim. Genel manada beğendim. Hizmetçi karakter oldukça sempatik ve erkek basrol otoku olsada klasiklesmis tiplemelerden oldukça uzak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İzle geç kıvamında bir seri. Eğlenceli mi evet, eğlenceli yanları var ve öyle iki üç defa izlenmez ama hoş yani. Öyle hoş...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İkinci bölüm daha güzeldi yarı elf kıza biraz acıma ve tebessümle geçti bölüm. Kralice ise tam tersi bir antipati oluşturdu lakin bu sistemin getirdiği sınıf farklılıklarının doğurduğu bir sonuç olduğundan atılıcak adımların ilk önce bu yolda olacağı göze çarpıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. bölüm itibariyle,

Seri beklenmedik bir şekilde izlenme zevkini arttırıyor.

Büyük gögüs küçük gögüs muhabbetine girmeseler daha iyi olurdu. bölüm itibariyle asker kızımız sayesinde biraz fanserviste vardı henüz ecchi boyutuna girmediler ve böyleside daha iyi. Bölüm sonu misel'in bıçaklandığı sahne sonrası öldü gibi gözüksede heroine ölmez prensibiyle inandırıcı değil. Gelecek bölüm ön gösteriminde zaten iyileştiği görülüyor. Bakalım kraliçe hayatını kurtaran kızımıza nasıl bir karşılık verecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2 bölüm ard arda izledim ve açıkçası konu olarak aman aman olmasada işleniş olarak çok hoşuma gitti.

Shingeki no kyojin ve Kaiji mangalarını okurken ki durumları olsun diğer bir çok animeye (Hataraku Hao-sama, Azazel-san, Minami-ke gibi) gönderme yapmasa bile sahneler içinde yer vermesi beni izlemeye teşvik etti. Fanservis olarak tatmin edici şeyler gördük bence ve aslına bakılırsa ecchi seviyesini arttırması hikayenin gidişatı açısından her hangi bir sorun doğurmayacağı için biraz daha fanservis eklenebilir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. Bölüm

Ben bu gidişattan memnunum açıkçası. Fanservice olayı ayarında şu anda ve bu şekilde gitmesi daha iyi olur benim açımdan. Hem otaku kültüründen gidip hem de araya aksiyon serpmeleri seriyi izlenebilir kılıyor. Tek otaku kültüründen gitse bile hayır demem, aksine memnun bile olabilirdim ama böyle de iyi :)

Karakter olarak Petrarca pek hoşuma gitmiyor açıkçası. Tsundere bir karakter. Tsunderelere karşı genel olarak bir ön yargım var, sevemiyorum. Favori karakterin kim derseniz, tabii favorim Miusel :011:

Sezonun çerezlik serisi olarak yerini aldı bende, severek takip ettiğim serilerden.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4. bölüm için

Misel'in yaralanmasının ardından yatak sahnesi çok saçmaydı. balık espirisi alakasızdı. Okuldaki öğretilenleri görünce yazık bu ülkenin geleceğine diyorum. Bunlar harici yeni kızımız fanservis fazla meyilli olcak ama Petrarca buna nasıl izin verecek göreceğiz. Bölüm itibariyle biraz düşük hissettim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

5. bölüm için

Okul verilen dersleri geçersek yeni gelen kızımız üzerine bir bölümdü. bölüm boyunca casus olma şüphesiyle geçti sonda kendini farklı bir şekilde ifade etmesi fanservis açısından doyurucuydu.Misel'de kıskansada kahramanımız haremi kurmaya başladı

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

6. bölüm için

Bu bölümlere tsubasa damgasını vurdu hem anime hemde manga olarak elf ve cüceler arası bir maç yaşandı. Maç Shaolin futbolu filmini aratmıyordu. Okuldaki ders sahneleri hariç eğlenceyle izlenebiliyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

7.bölüm için

Misel gizlice gerçek dünyaya geldi.Bunun üzerine kahramanımız onu gezdirmeye odaklandı ve bu sırada ecchi ağırlıklı hayellere kapılmaya başladı. Tabi bu esnada görevini yerine getirmeyi unuttu. Petrarca Misel'in dünyaya gittiğini öğrenince ne yapacak acaba.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8. bölüm

Nasıl geçen bölüm Miusel üzerine kuruluyken bu seferde Hikikomori olan Petrarca üzerine kuruluydu. Bunlar harici Petrarca'nın geçmişi dramatik bir şekilde verilsede. Hikikomori kültürü ve moe kültürü üzerine ağırlık kazandı. Yine pek çok yapıma göndermeler görmek mümkün. Miusel efendisi eve gelmeyip Petrarca'nın yanında kaldığı öğrendikten sonra yandere tarzı bir havaya büründü.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9. bölüm

Bir Otoku'nun hayali fanservis içerikli mayolu bölüm dikkatimizi çekiyor. Bölüme damgasını vuran

teğmen Minori ve ağır topları oldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

10. bölüm

Bu bölümde pek çok sihirli kız animesine gönderme yaparken film çekimleri sonrası Ejdarha ile yapılan savaşta insanlığın ne kadar korkutucu olduğu gözler önüne serildi. Bölümde yine pek çok fanservis bulunsada nasıl bitirecekler merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

11. bölümle artık ciddi manada bir anime serisi olma yolunda adım attı. klişe yapımların aksine orjinal bir seviyeye ulaştı denebilir.

Kanou ülkesinin yapmaya çalıştığı misyonerliğin bir parçası olduğunu ve kendisininde istilacıların başı olduğunu öğrenince büyük yıkım yaşadı. Hükümet görevi yapmazsa ortadan kaldırmakta tereddüt etmeyecek lakin Kanou bu plana uymaktan nefret ederek depresyona giriyor. Miusel'den aldığı destek sonucu ülkesinin sömürgecilik faliyetlerine darbe vurarak Eldante kralığına balık vermek yerine balık tutmasını söylüyor.Japon hükümetinin buna tepkisi nasıl olacak acaba.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

12. Bölüm

Kanou-kun Peterarca'nın da yardımı sayesinde Japon Hükümetinin el altından bir şeyler yapmasını engellemeyi başardı. Peterarca, olayların aslını öğrenmesine rağmen otaku kültürünün farklı ırkların birlik ve beraberliğini sağlaması, Eldant İmparatorluğu'nda olmayan eğlence sektörüne temel teşkil etmesi, hayal gücünü genişletmesi ve düşünce ufkunu açması gibi etmenlerin farkındaydı. Shinichi'nin Eldant'da otaku kültürü oluşturma fikrini de ortaya atması üzerine Peterarca; Japon Hükümeti'nin faaliyet göstermesinde bir sakınca olmadığına karar verdi. Çoğu şey eski haline döndü. Öğrencilerin seviyesi eskisi gibi değil tabii :P ;

[bimgx=500]http://i.imgur.com/pkE2vRt.jpg[/bimgx]

[bimgx=500]http://i.imgur.com/uUxPje9.jpg[/bimgx]

Seriye verdiğim notun 8 olduğunu söyleyip son bir kare paylaşayım;

[bimgx=500]http://i.imgur.com/VYlwmVU.jpg[/bimgx]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

12.bölüm

Japon hükümeti hariç herkes istediğini aldı. Fazla bir şey beklemeden izlemeye değer bir yapım. Son sahne Miusel'e itiraf edeckken araya girdiler ya daha ne olsun. Lakin romantizm olarak yön belli artık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Beklediğimden daha güzel bir seriydi. İzlemeye değer bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Harbiden güzel seri 8-9 alır. Ecchiyi dozunda vermişler bana batmadi en azından. Izlettiriyor kendini öyle ahım şahım bir hikaye yada aksiyon sahnesi beklentisi oluşturmadan kendi ritmine uyduruyor insanı ve bir kez daha söyleyeyim izlettiriyor kendini bitireli beş dakika oldu ve benimde 7de kalkmam gerekiyor yani izleyeceklere tavsiyem benim gibi gevşek biriyseniz 4 saatlik boş bir zaman aralığında izleyiniz . Iyi geceler ve tatlı rüyalar der yatarım...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?