Jump to content
  • Kayıt Ol

mkv dosyasını silemiyorum kesip yapıştıramıyorum


gezgez

Önerilen İletiler

aslında aynı anime serisinin indirdiğim 10 kadar dosyasını silemiyorum Kes yapıştır yapamadığım halde kopyalayabiliyorum ama kopyalanan dosyalar da aynı şekilde silinmiyor silmeye kalktığım aman dosya windows explorer üzerinde açık uyarısı alıyorum sağ tıklayıp özelliklerden baktığimda izinlerde bir sorun görülmüyor bilgisayarımda yer olsa sorun değil ama yer sıkıntısı çektiğim için indirdiklerimi harici diske atıyorum ama bu dosyalar virüslü müdür nedir microsoft security essantials ile tarattığımda bir şey çıkmadı lütfen bir fikri olan bir şey söylesin

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gezgez

    5

  • bedifeci

    1

  • WoLcRoW

    1

  • pisi

    1

En Çok Yazanlar

Unlocker adlı programı dene tabi silmek için.Acep torrenten mi indirdin dosyaları indirmişsen upload devam eder torrent programından durdurman lazım.Büyük ihtimal sorun burdan da olamaz.Bunun dışında yazdıklarından tedavi için bir şey çıkaramıyorum sistem kaynaklı bir sorunda olabilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

teşekkür ederim fichier adlı(sanırım) bir dosya paylaşım sitesinden indirdim daha önce hiç böyle bir sorun olmamıştı unlocker denedim olmadı.sanırım sistemden kaynaklanan bir sorun.Gene de önerilere açığım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

unlocker denedim olmadı.sanırım sistemden kaynaklanan bir sorun.Gene de önerilere açığım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Unlocker genelde işe yarardı. Bence bilgisayarında virüs var. Arada bir format atmaktan zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Codeclerden olma ihtimali yüksektir. Daha sinir bozucu sorunlara da yol açtığını gördüm codeclerin. Pc nizdeki bilimum codec, splitter, renderer... ne varsa temizce kaldırmanızı ve daha sağlıklı bir kurulum gerçekleştirmenizi öneririm. Aslına bakarsanız hiç kurmamanızı öneririm. Sadece MPC yeterli gelecektir her türlü videoyu seyredebilmeniz için.

Dosyaların listelenme türünü "Simgeler"den "Ayrıntılar" a almak da idarelik çözüm sağlayabilir.

Ayrıca fichier mp4 dosyalarının taglerini değiştiriyor. Yani zararsız da olsa dosyanın bütünlüğüne etki ediyor, alternatif link bulabildiğiniz müddetçe kullanmamanızı öneririm.

Bunlar da işe yaramazsa güvenli modda unlocker desteğiyle temize çıkar bu iş diye düşünüyorum. Aksi hâlde; format iyidir, ferahlar makina :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

teşekkür ederim. codec silip yeniden kurmak işe yaradı.Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle bir çözümü olduğu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?