Jump to content
  • Kayıt Ol

Kill La Kill


painscream

Önerilen İletiler

[bimgx=250]http://24.media.tumblr.com/0246aabc7a66256e0a502d9694fb2374/tumblr_mpwcuumWl51r6wldmo1_500.png[/bimgx]

Honnouji Akademesi Satsuki Kiryuuin tarafından yönetilmektedir. Baş karakterimiz Matoi Ryuuko babasının katilini aramaktadır. Elindeki tek delil ise babası öldürüldüğünde mezarına bırakılmış bir makas-kılıçtır. Baş karakterimiz, Satsuki' nin babasının katilini bildiğini söyleyerek kendisine ve konsey üyelerine meydan okur ve olaylar gelişir.

Kendim bir tanıtım niteliğinde bir şey yazmak istedim ve bu kadar yazabildim açıkçası. Bir yanlışım varsa, bildirirseniz sevinirim.

Anime hakkındaki görüşüme geçersek, ben her açıdan seriyi sevdim ilk bölüm itibari ile, komedisi olsun, dövüş sahneleri olsun, animasyonu olsun bizi gayet tatmin edecek gibi. İlk bölümden bir şeyler söylemek çok mümkün değil elbet ama bu sezonun en iyi animelerinden olacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Eğlenceli bölümdü makas özellikle üniforma espirisi hoş gitti.Çizimlerini yadırgamadım.İkinci bölüm seyretmeye değer.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kesinlikle çok hoşuma giden ve bu sezonun favorisi olarak gördüğüm bir anime. İlk bölümden itibaren olay anlatımı ve tarzı, sıradışı çizimi ve karakter tasarımı, müzikleri ve ekran yazıları, diyalogları ve atmosferiyle beni benden aldı. Tabi klasik anime çizimlerin biraz dışına çıkan bir şey hemen aforoz edilip çizimleri hiç becerememiş damgası yiyor fakat, bunun aşırı dar görüş kaynaklı olduğuna inanıyorum. Gelecek bölümleri de heycanla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çeviriyorum diye söylemiyorum ama çok güzel anime:011:

Muhteşem animasyon tekniği ve kalitesi, kaliteli mizah unsurları ile bu sezon favorim Kill la Kill.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seninle çok pis kanka olacaz galiba. Yorumu okurken çok pis sırıttım, kendimden kortum. :D zheheheheeheh

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu sezon çoğu kişinin favori gösterdiği seri zaten. Umarım hepimizin beklentilerini karşılar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Uçuk animasyonu ile sezonun öne çıkan isimlerinden Kill la Kill. Tengen Toppa, Redline, Dead Leaves ve Panty & Stocking'in kadrosundan da daha azı beklenemezdi.

Konu olarak çok derin olmasa da işleyişe bakarsan eopey ilginç bir seri olacak. Fanservisi her daim yerinde kullanan bu ekip yine gösterdikleri sailor formasındaki fanservisle takdirimi kazandılar.

Ayırca ben o makas şeklindeki kılıca hasta oldum!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ona hasta olmamak zaten elde değil master!!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu seri bana FLCL serisini hatırlatıyor, onu da bayılarak izlemiştim, bunu da o şekilde izleyeceğim gibi gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu sezon çoğu kişinin favori gösterdiği seri zaten. Umarım hepimizin beklentilerini karşılar.

Birtek bana hitap etmiyor gibi anlaşılan. İlk bölümü zorla bitirdim.Diğer bölümleri izlemeyi düşünmüyorum. İzlediğim her seriye düzenli yorum yazmaya çalışacağım. Bu seriye bir daha yazmam herhalde beklenmedik gelişmeler olmazsa şayet.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölüm fena değildi, ama bazı kısımlarda sıkıldığımda oldu. Ahım şahım bir anime değil ama izlenilebilir. Çizimler konusuna gelirsek bence kötü. Hani şöyle denilebilir bu çizimler mangakanın kendi tarzı, kendi sanatsal bakış açısı falan filan. Ama gerçek şu ki çizimler kötü.(Arada güzel çizimli karakterler de çıkabilir tabi)

Yine animasyonlara bakarsak, daha önce birkaç seride benzerini görsem de değişik bir tarz diyebiliriz.

Sonuç olarak bir puanlama yapın deselerdi 10/6.4 verirdim. Bu puan ileride değişebilir, bu ilk bölüm içindi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu sezona daha yeni yeni giriş yapıyorum. Kill la Kill benimde beğendiğim anime oldu. Tengen Toppa'dan alışık olduğum bir çizim tarzı, komedi, ilk bölüme göre zorlama ecchi olmaması gayet güzeldi. Makas kılıcı benimde hoşuma gitti. Üniforma muhabbetide güzel. Devam edeceğim. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çizimleri kötü olduğuna katılmıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. Bölüm

2. bölümü izledim, seri eğlendiriyor ve izlerken sıkılmıyorum ama nereye varacak ve ne vermek istiyor tam olarak kestiremedim. Olay Satsuki' de bitiyor mu yoksa Satsuki' den sonra olaylar daha da derinleşecek mi? izlemeye devam edeceğim ve muhtemelen de sezon sonuna kadar takip ederim. Bakalım, merakla bekliyorum gelecek bölümleri.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümü yeni izleyebildim. Konu olarak pek bir beklentiye girmeyeceğim ama animasyon tekniği, çizimleri, fanservisi falan gayet güzeldi. Sailor üniforması ve makas kılıca ben de bayıldım yani izlemeye devam edeceğim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. bölümde beni eğlendirdi. Ryuuko yavaş yavaş babası hakkında ve üniforma hakkında bir şeyler öğreniyor. İstediği cevaplara ise çabuk ulaşıyor gibime geliyor. Çünkü Satsuki ona cevap verebilecek kişi. paincream sanada katılıyorum. İlerisi olacak mı yoksa cevapları bilen bir kişi üzerinden mi gideceğiz?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2.Bölüm , eğlencelik bir bölümdü onun dışında giysiler hakkında birkaç bilgi öğrendik.Anime böyle devam ederse kan kaybeder.Karakter iyide yan karakterler özellikle de yeni karekterler gerekli.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

İkinci bölümde oldukça eğlenceli ve çılgıncaydı beklediğim üzere. Kıyafetler ve hiyerarşi hakkında daha fazla bilgi edindikten sonra işler biraz daha değişecek diye düşünüyorum. Hikayenin ön kısmında bir intikam meselesi var gibi gözükse de arka plana baktığınızda kocaman despot bir askeri yönetim var. Satsuki liderliğindeki okul bütün şehre baskıcı bir rejim uyguluyor.

Ryuuko burda Satsuki'ye kafa tutmakla bir nevi bu rejime de kafa tutmuuş oluyor ister istemez. Aikirou'da onu destekleyen görünmez güç. Hem Senketsu'ya yönlendirdi onu hem de Senketsu'nun işleyişi hakkında bilgiler verdi. Bilgileri veriş tarzı da epey enteresandı. Bu adamlar fanservisle bile dalga geçiyorlar açıkçası çok güldüm bu sahnelere. Kendilerinden beklenilecek uçukluktaydı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yorumlara katılıyorum. Konu her ne kadar önemsiz veya bilindik gibi görünse de bana arkasında çok ilginç şeyler yattığı hissini uyandırıyor. Fanservis olayına o kadar ilginç bir yaklaşımı var ki ciddiyet içinde ciddiyetsizlik ama yine de cidden fanservis yani ciddiyetsizlik fanservisin değerini düşürmek yerine değerini kat be kat arttırmış. Son olarak Maki'nin şu yüzüne gelen toplara aldırmadan konuşmaya çalışması fena güldürdü genel espriler içinde. Bir de diyecem ama hatırladıkça her yerde fena gülmüş gibi geldi o yüzden daha uzatmayacağım. Kesinlikle kayda değer güzel bir bölümdü ve eğlencesinin yanında animenin geçtiği dünyayı yavaş yavaş açıklamaya ve seyirciye sıkmadan öğretmeye başladı. Bunlar da hoşuma giden noktalardan biri.

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de yorumlara katılıyorum. Böyle sıradışı yapımlar çok hoşuma gidiyor. Hala animasyonu kötü diyenleri görüyorum, yapmayın :)

Zaten ben kötü anime çevirmem:011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. bölüm itibariyle fanservisi gayet hoş, dövüşler şükela, sadece bunlar bile izlemek için yeterli diye düşünüyorum. Konu olarak hala çok sade. Umarım ileride beklenmedik bir şey olur da konu olarakta tatmin oluruz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir alanda geçiyor hikayemiz eğlenceli seride ; iki kızımız , çabuk karşılaştı ,sonucunda aradaki daha az güçlülere haksızlık oldu gibi:) Artık anime tayfaların karşılaştığı ,en tepeye yolculuk şeklinde devam edecek.Umarız ki daha güçlü karakterler animeye katılır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. Bölüm

Satsuki ile böyle başa baş dövüşebiliyorken öteki kulüp üyeleri zorlamaz diye düşünüyorum ben. Sanki Satsuki kısmı uzatılmak istenilmiş gibi geldi gözüme benim. İlk kulüp üyeleri ile dövüşüp son olarak Satsuki ile dövüşse çok daha tatmin olurdum.

Konu nereye gidecek, nereye gidebilir bir fikrim yok fakat dövüşler ve karakterler hoşuma gittiğinden izlemeye devam ediyorum. İyi bir şeyler çıkaracağına dair beklentim var ve umarım bu beklentilerim karşılanır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Açıkçası bölüm fanservis yönünden çok iyiydi. Gerçekten oturup bir daha izlenir cinsten. Makas kılıcın yeni formu ise ağız suyu akıtacak seviyedeydi bunu kullanan da Ryouko olunca ağız suyu durmak bilmedi. Üstüne işin için Satsuki girince artık sıvı kaybından ölmemek için kendimi zor tuttum. Tabi bunların işin şakası ama konu olarak bizi tatmin edecek bir noktaya gideceğine kesin gözüyle bakıyorum. Ayrıca bölüm içinde yan karakter olan Mako her yerde ve her zaman güldürmeyi başaran bir karakter olarak gözümde yerini iyice yükseltti. Neyse Güzel bir bölümdü devamını dört gözle bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. bölümü de izledikten sonra bu sezonun hatta bu sene içinde yayınlanan, izlediğim en iyi anime olduğuna karar verdim. Bir ara bu sezon da Log Horizon veya Strike The Blood çevirmeyi düşünmüştüm iyi ki vazgeçmişim. Log Horizon rezaletti. Strike The Blood ise orta karar, izlenilebilen bir anime fakat çevirirken çok sıkılırdım.

Kill la Kill, her ne kadar öyle çok özgün bir konusu olmasa da, klişe unsurları çok kullanmayan bir anime. Üniforma olayı olsun, Kamui olayı olsun, acayip ve eğlenceli karakterleri olsun, muhteşem mizah unsurları olsun, animeyi çok farklı bir seviyeye taşıyor.

Animasyon kalitesi ve çizim tarzına diyecek laf bulamıyorum kesinlikle mükemmel ötesi. Bu tarzı ilk defa Kill la Kill'de gördüm ve çok beğendim. TTGL'yi de izlememiştim yeni indirdim onu da izleyeceğim.

Sırf Ryuuko'nun öğretmeni için bile izlenir. Aşırı eğlenceli ve değişik bir karakter. Mako ve ailesi de ayrı bir dünya zaten.

Normalde ecchi ve fanservis olayından pek hoşlanmam. Ama itiraf ediyorum Kill la Kill kadar fanservis olayını bu kadar iyi kullanan bir anime görmedim. Açıkçası çok memnunum bu durumdan zevkle izliyoruz :P

Artık bu sezonun açık ara farkla en iyi animesinin Kill la Kill olduğuna eminim.

Çevirirken de en çok zevk aldığım anime oldu. Bir sıkıntı olmazsa da sonuna kadar gideceğim.

Son olarak Ryuuko'nun mükemmel seiyuu'su Koshimizu Ami'ye buradan saygı ve sevgilerimi yolluyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?