Jump to content
  • Kayıt Ol

Golden Time


painscream

Önerilen İletiler

[bimgx=250]http://i37.mangareader.net/golden-time-umechazuke/1/golden-time-umechazuke-3250027.jpg[/bimgx]

Tada Banri liseden mezun olduğu gün arkadaşlarıyla birlikte kasabalarındaki ahşap köprü üzerinden evlerine giderlerken, suda bir şey gördüğünü sanan Banri ne olduğuna bakmak isterken köprüden düşer ve yaralanır. Yaraları iyileşir lakin bu kazadan sonra hafızasını kaybeder. Geçmişte tanıdığı herkes artık bir yabancıdır. Buna kendide dahil çünkü artık başka biridir. Ailesi sürekli bildikleri ve sevdikleri Banri'nin ne zaman geri geleceğine dair ümitlerini korumaktadır.

Banri kazadan sonra üniversite sınavlarına hazırlanır ve hukuk fakültesini kazanır. Üniversite için Tokyo'da annesiyle birlikte bir ev kiralar ve evin eşyalarını düzdükten sonra annesi kasabasına geri döner. Banri artık koca şehirde tek başınadır.

Banri sabah erkenden okulun açılış törenine yetişmek için evden ayrılır fakat yolu bir türlü bulamaz. Etrafta kendi gibi giyinmiş öğrenciler vardır ve onlardan birinin peşine takılır, bu kişi ise Mitsuo Yanagisawa'dır. Onunda hukuk fakültesi birinci sınıf öğrencisi olduğunu öğrenince çok sevinir. İkili hemen birbirine ısınırlar lakin Mitsuo'da okulun yolunu bilmiyordur. Birlikte diğer öğrencilerin peşine takılırlar.

Bu sırada arkalarından Mitsuo diye seslenen bir bayan sesi duyarlar. Sesin sahibi elinde kocaman bir buket gül ile taksiden inen güzeller güzeli Kaga Kouko'dır. Banri kızı görür görmez etkilenir, Mitsuo ise panik içindedir. Kaga elindeki gül buketi ile Banri'ye vurup yere iter ve gülleri Mitsuo'ya verir. " Seni bulamayacağımı mı sandın" der ve yakında yine görüşeceğiz diye gülümser. Bu söz üzerine Mitsuo dona kalmıştır. İkili Kaga'nın taksiyle oradan ayrılması üzerine ancak kendilerine gelirler. Banri kızın kim olduğunu sorduğunda çocukluk arkadaşı olduğunu söyler ve hikayesini anlatır. İlk okuldayken Kaga'ya yardım etmiş sonrasında ilk, ortaokul ve lise hayatı boyunca bundan pişmanlık duymuştur. Çünkü; çok zengin bir ailenin kızı olan Kaga aklını Mitsuo ile evlenmekle bozmuştur. Tüm okul hayatı boyunca ne kız ne de erkek, doğru dürüst arkadaşı olmamıştır. Kaga yüzünden herkes kendisinden uzak durmayı seçmiştir. Ondan kurtulmak için evinden çok uzakta ailesinin bile bilmediği bu hukuk fakültesini tercih etmiştir lakin nasıl olduysa Kaga burayı da öğrenmiştir. Ellerindeki gülleri diğer öğrencilere dağıtarak törende dikkat çekmek istemezler.

Okul açılış töreninden sonra sınıfta Kaga Kouka'yı da görürler. Mitsuo için onu görmek yetmezmiş gibi üstüne üstlük aynı sınıftadırlar. Ama Banri ilk görüşte aşık olduğu bu kızı görebileceği için çok mutludur. Lakin Kaga'nın gözü Mitsuo'dan başkasını görmemektedir. Mitsuo, Kaga'dan uzak durmak için her şeyi yaparken Kaga'da ona yakınlaşmak ve hakkında bilgi almak için Banri'yi kullanmaktadır. Banri durumun farkında olsa da oda Kaga'dan uzak kalmak istememektedir.

Kaga'nın okul hayatı asosyal kişiliği ve kibirli tavırları nedeniyle kimsenin yakınlaşmak istemediği biri haline gelmiştir. Böyle olunca Mitsuo'nun da deyim yerindeyse nefret ettiği bu kız sınıfta yalnız ve çaresiz bir güzel olarak Banri'nin karşısında durmaktadır. Gerek duyguları gerekte vicdanı Kaga'yı yalnız bırakmaya razı olmaz.

Böylece birbirlerini kovalama tarzı bir ilişki içinde bulunsalar da Banri'nin kayıp geçmişi okul hayatlarında farklı sulara yelken açmalarını sağlayacaktır.

Tanıtım: CHOBİTS

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 69
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    26

  • Bakayalo

    9

  • VarOlanBiri

    8

  • Ronnie92

    8

Romantizm severler için ideal bir yapım Ecchi severler için fanservis yok ama yapımcılar özel bölüm falan eklerse o ayrı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tokyoda üniversite de geçen romanitizm ,komedi ağırlıklı bir anime izledim.Çizimleri beğendim ;konusu da yavaş yavaş açılacak.Konusu çok sıradan ,ancak komedi ve romantizm iyi yedirildiğinde bu türü seviyorum. Biraz daha kendini geliştirirse bu sezon okul ,komedi,romantizm türüründe en iyisi olacak gibi görüküyor.Tabi bu sezon ki eş değer animeleri de seyretmek lazım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. bölümü izledim güzel gidiyor lakin biraz ciddiyet eksik ve yan karakterler sanki farklı dünyadanmış gibi biraz silik duruyorlar. Bazı sahneler ise oldu bittiye getirilmiş gibiydi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. bölüm itibariyle bu olay nasıl olacak da bu ikisinin openingdeki gibi yakınlaşmasına sebebiyet vereck merak içinde bırakıyor. Öyle olmama ihtimalini de göz önünde bulundurmak isiyorum ama op'yi ne zaman izlesem başlarım bu işe diyesim geliyor. Böyle op klibi yapılır mı arkadaş ya!!!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. bölüm karakterleri tanıma açısından güzel bölümdü.Yalnız kalınca kendilerinden bahsetmeye başladılar. Manga rawlarına bakmıştım ve animenin 8. bölüm gibi büyük bir gelişmeyle herşey rayına giriyor lakin 24 bölümlük seriyi sırtlayacak olan gelişmeler ne olacak merak içindeyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4.bölüm için

bölüm güzel denilebilir mangasını okuyan biri için 3 bölümlük hikayeyi tek bölüme sıgdırdıkları için begenmedim doğrusu. Pek çok sahne ve detay kesilmişti. Umarım devamı böyle ilerlemez.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4 izlemedim ama 3 hakkındaki yorumumu yapayım;

Şu bir şeye inananlar derneği sıktı açıkçası beni bölüm boyunca, hiç koymasalar da olurmuş. Banri ile Kaga' nın vakit geçirilmesi için konuldu diyerek kendimi avutabildim ancak. Bir de Banri' nin hep ismini yanlış söylediği bir kız var( Aklıma Barbara olarak geliyor, ne derece doğru bilmiyorum) Ondan bir şeyler çıkacak mı bilmiyorum, eğlenceli bir karakter gibi.

Açılış klibinde devamlı bizim Banri ile Kaga gözüküyor, o yüzden pek tersini düşünemiyorum. Açılış klipleri ve kapanış klipleri bazen iyi spoiler verebiliyor benim açımdan, spoiler vermeyecek şekilde yapın şu openingleri.!:neqoluyor:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

5. bölüm itibariyle

Çıkan bölümler içerisinde en güzeliydi diyebilirim.

Mangada Banri'nin ruh versiyonu yansıtılmamıştı bu şekilde bir anlatıma başvurulması güzel bir yansıma olmuş. 6 bölüm olmadı 7. bölüm başında açılış klibi gerçeğe kavuşuyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

6.bölüm

Baneri'nin bakış açısındna anlatılan öykümüz hem karaktere antipati sunuyor hemde yönetmenin mehvedişini gösteriyor şekilde ilerliyor. 8 bölümden önce olmasını beklemediğim gelişmeler aceleyle 6. bölümde meyvesini veriyor ve Kaga ve Tada sevgili oluyorlar bakalım ne kadar süre çıkacaklar.Chinami'nin Mitsuo'nun teklifine ters cevap vermesi ayrı bir konu kızın gözünde aşk yok anlaşılan.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hiç msj atmamışım bu konuya bari toptan atayım.

5. bölümün gelişinden 6. Bölümde böyle şeyler olacağı belliydi. Banri ve Kaga sonunda kavuştu diyeyim. Kız milleti değil mi, aşkından ölse sevdiğine açılamaz. İlla bir ayrılık konuşması yaşanacak ki, gerçek duygularını açıklasın. Ama helal olsun valla Banri'ye. Artık beklemeyeceğim diyerek kıza hemen yolu gösterdi:) İyi vakit geçirmek için mi arkadaş kalalım demesi de cızz ettirdi beni. Her bölümünü sabırsızlıkla beklediğim bir seri oluyor. Yui Horie'nin seslendirdiği kapanış şarkısı da müthiş...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

6. bölüm

Öncelikle bölümde en hoşuma giden Tada' nın Kaga' nın arkadaşlık oyununa daha fazla devam edemeyerek kız ile arasındaki ilişkiyi kesmesiydi. Hem bizi eziyet çekmekten kurtardı hem de kendini. Kaga devamlı hep arkadaş olalım, en iyi arkadaşımsın gibi sözleri beni bile sinir ediyordu yani. Diğer oğlan da fena şekilde reddedildi. Ona da acıdım açıkçası :)

Linda ve Tada arasındaki konuşma da gayet iyiydi. Linda bu zamana kadar duygularını bastırmış ve Tada' ya karşı normal davranmıştı ama artık öyle davranamaz ama Kaga' da Tada' ya sevdiğini söyledi. İşler iyice karıştı kısaca. Kazanın nasıl olduğu da kesinlik kazandı, Linda cevabı söylemeye gelecekmiş ve Tada' da köprüde bekliyormuş, o sırada olmuş. Aşk üçgenine dönüyor seri . Kaga' ya da acıyorum ama Linda ile olmasını da istiyorum. Bu bölüme kadar pek heyecan ile izlemiyordum ama artık daha heyecan ile beklediğim bir seri olacak.

Aklıma sonradan geldi, Tada' nın kendisini bırakacağından korktuğu için sevdiğini söylemiş olabilir Kaga. Sevdiğimi söylersem yanımda kalacak diye düşünmüş olabilir. Onu yapabilecek potansiyelde görüyorum kendisini.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

Bu hızla nereye gidecek merak etmeye başladım. Uzun soluklu animelerin çoğunda en az 13 bölüm sürecek olayı 6 bölümde anlattılar. 6'ncı bölüm biraz fazla hızlı geldi yalnız.

Kouko'nun sıkı dostluk teranesine Banri'nin "yeter artık" demesi beklenmedik de olsa istenen ve anlaşılır bir olaydı, özellikle de toplulukta Linda ile Kaga arasında kendisini içinde bulduğu gerilim, ufaktan ufaktan bir şeyleri hatırlar gibi olması ve keşfetmesi ile birleşince bu patlama gayet ikna edici. İki patlamanın üst üste gelmesi de karaktere yakışan bir şey, zira kestirip atmaya meyilli bi karakter Banri; hastanede yatarken eski arkadaşlarıyla görüşmeyi reddetmesi bana böyle bir izlenim vermişti en azından. Ama Kouko ile ilişkisinin şu "yes-no" muhabbeti ile harmanlanması pek şık gelmedi bana. Linda'ya çıkışı da biraz fazla sertti. Basbayağı haksızlık etti kıza. Sen eski arkadaşlarınla görüşmeyi reddetmişsin, kız da senin bu kararına saygı gösteriyor, eski arkadaşın olduğunu söylemiyor; ne hakla suçluyorsun kızı?.. Sonrasında Linda'nın "benim suçum mu" demesinin ardından, bu kadar inisiyatif bombardımanının üstüne o inisiyatifi burada kullanmayıp kızın peşinden gitmemesi açıklanmaya muhtaç kaldı.

Banri ağlak bir karakter olarak görünüyor. Bölüm başındaki tişört olayında gösterdiği tepkinin ve Linda'nın dile getirdiği endişenin üstüne topluluk odasında Linda'ya "ama bu haksızlık, öyle değil mi!" tepkisi vermesi de eski kişiliğinden aslında pek de uzaklaşmadığını gösteriyor. Bunların peşine bir de Kouko süper hızlı bir ilan-ı aşkta bulundu. Linda için çok üzüleceğiz gibime geliyor. Kız zaten Banri'ye yaklaşmakta tereddüt ediyordu, artık hepten itilmiş hisseder kendini. Banri de yaptığı odunluğun üstüne yüz bulup kızla konuşamaz... Gerçi Linda Banri'ye ne cevap verecekti onu da bilmiyoruz. Belki de zaten reddedecekti. Ama öyle olursa hikâyede gerilim eksik kalır sanki.

:P

FFF'te bi eleman "20 fasikülü bir bölümde geçtiler" demiş. Daha 18 bölüm var, ne anlatacaklar ve nasıl anlatacaklar merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

7. Bölüm;

6. bölümden sonraki gelişmeleri acayip merak etmiştim. SOluksuz izledim desem yeridir. Birkaç şey açıklığa kavuştu, 7. bölümle birlikte. Araya Nana'yı da serpiştirmişler:) Linda ile ne tür şeyler olacak acaba, çünkü Kaga baya meraklı, aralarındaki şeyi öğrenmek istiyor. Paris macerası da iyiydi. Diğer bölümlerde olaylar o kadar hızlı gelişti ki, bu bölümün biraz durağan olması iyi oldu bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

7. bölüm için

Bölüm Kaga'nın yoğun aşk bombardımanıyla başladı umarım Tada sıkılmaz ve Mitsuo gibi kaçmaz. Diğer yandanda Linda Tada'dan özür dilemek ve yaptıklarını anlatmak için peşinde koşuyor nihayet bölüm sonunda sonucuna ulaşıyor. Tada'nın Kaga'yı eve davet ettiği sahnede tüm dergilerini ve kondomu bir kutuya koyup tabure üstüne koyması ne mantık anlamadım. İnsan en görünemeyecek yere koyar. Doğal olarakta Kaga bir şekilde görüyor ve kazayla farklı bir anlaşılma yaşanıyor. Kaga kacamak davransada ilişki anını Paris'te yaşama hayali nedeniyle erteleniyor ki hiç göstermesinler bana yeter. Geçen bölüm reddedilen Mitsuo imaj değişikliğine gitmiş lakin hala Chinami'nin yüzüne bakamıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8. Bölüm;

Banri'nin geçmişine yine dönüş yaptık, Linda ile küstükleri zamanı gösterdiler. Biraz sıkıcı geldi bana o kısımlar. Bir de o günkü teklifin cevabını aldı ama gerçek cevap olmadığı apaçık ortada. Yana'yı neşelendirmek için toplandılar, lunapark, içmek falan filan. Chinami'de boş değilmiş, Yana'ya karşı belli biraz. Kaga'ya olan sevgim gittikçe artıyor. Manyak bir karakter:) Bu bölüm niyeyse bana sıkıcı geldi, hep arka planda kullanılan yağmurlu hava yüzünden. Kaga acaba ne zaman öğrenecek Linda ile Banri arasındaki mevzuyu. Banri, Kaga'yı üzerse yiyeceği küfürün haddi hesabı olmaz(Benim tarafımdan).

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8. bölüm

İzlediğim bölümler içinde en iyiysiydi dersem yalan olmaz. Bunda mangadan okuduklarımı geçmiş olması yatıyor belkide. Tada ve Banri'nin gey esprisi gerekliydi fakat Klüp başkanına yazık oldu.O gögüs dekoltesiyle kaçırılmayacak fırsattı kapına gelmiş al içeri daha ne bekliyorsun Mitsuo... dermişim :011:.

Mitsuo ve Chinami ağılıklı gibi görünsede arka planda Linda ve Banri'nin hikayesi ağırlıktaydı. Özellikle Bölüm sonunda herkes uyurken kalkıpta Linda'nın orada olduğunu hissedip konuşmaya gelmesi güzeldi. Kaybolan kişiliği az da olsa yeni kişiliği etkilemeye başlıyor. Linda'ya yakın olmak istiyor lakin Banri'yi terk edemiyor aksi halde yok olup gitmekten korkuyor. Linda teklifi hayır diye cevaplayacam desede flasbackte gerçek cevabını gördük. Banri bir kaç saniyeliğine uyuya kaldığında gerçek kişiliğini ortaya çıkardı ve o zamana geri dönmek istiyorum dedi ve sonra geri eski haline geldi.Linda şaşırdı fakat gerçek kişiliği geri dönerse Kaga'nın şansı yok gibi.

Bölümün ana konusuna gelirsek Mitsuo'yu Chinami'den kaçmasına engel olup barıştırma çabaları üzrineydi. Kaga ile Chinami'nin tartışması etkileyiciydi lakin Kaga'da biraz anlayış kıtlığı var.'D kun kardeşimizde arada maydonoz misali dolanıyor bakalım ne olacak.Onun hayali sevgilisini göstermediler animede, fakat mangada baya karizma birşeydi. Bölümün tek eksisi diğer bölümler içinde geçerli olan üniversiteli öğrencilerden beklenmeyen çocukça hareketler yapmaları olsa gerek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9. Bölüm;

Bu bölümde Kaga'ya ne kadar acıdım, canım benim ya:( Şu ikilem artık ortadan kalksın artık ya, Kaga mı? Linda mı? Hep bu hayalet olan kişiliği yüzünden. Linda'nın abisinin manitasının aldatma sahnesini gördük. Linda'ya hep yanında olacağım diye söz verdi ama bakalım. Sonunda hayalet olan kişiliği vücut buldu, bakalım ne olacak...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9. bölüm

Genel manada güzel bölümdü Linda'nın flasbacki yan hikaye olarak fena değildi. Yalnız abisinin karakter tasarımı çok kötüydü babası bile ondan genç durur. Nisanlısı aldatmasında ne yapsın.

Arada geçen diyologları Linda unutmamış ki aynısını yeni TAda Banri'ye Kaga için söylüyor ve tüm bunlar olurken eski Banri arka plandan olayları izlemekle yetiniyor. Kaga hastalanıyor ve aralarına zaman mesafesi girince kız kendi kuruntuları sonucu acı çekiyor ve Banri'nin kendisini terk etmesinden korkuyor. Bölüm sonuna geldiğimizde Linda'nın abisini görünce hala moralinin bozulması sır saklamanın suçluluğu mu yoksa yengesi hala aynı yolda mı merka ettim. Son noktada Eski Banri vucudu ele geçiriyor ve gelecek bölümde bazı olaylara müdahahil olacka gibi bakalım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

10. Bölüm;

Tada'nın hasta olduğu bir bölümdü, bence acayip sıkıcıydı. Allah'tan Kaga geldi de bölümün biraz izlenirliği arttı. Nana iyice seriye girmeye başladı. Tada'yı hastaneye götürüp, Linda'ya haber vermesi de ayrı bir çakallık. Büyük ihtimal Kaga resimleri buldu. Geçen bölümde o yüzden ağlıyordu. Yaz tatili planları falan yapıldı. Birde Paris sevdasından vazgeçtiler sanırım. Seriyi sırf Kaga için izliyorum desem yeridir. Hatunun dibi ya:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

10. bölüm

Bilincini kazandı derken fazla sürmeden geri kaybetti Banri lakin diğer kişinin anılarını hatırlamayı başardı. Bölümü yatakta geçiren Banri için kızlarımız seferber oldu. Nana ile başlayan süreç Linda ile devam etti. Son noktayı ise Kaga koydu dersek yanlış olmaz. Linda, Banriye bakarken Kaga'nın içeri dalıp beni nasıl aldatırsın lafları şaka densede gerçek payı vardı. Banri'nin kayıp resmini Kaga'nın bulma ihtimali yuksek ve Banri'yi Linda'ya kaptırmamak için Paris hayalinden vazgeçip yaz tatilinde birlikte olmayı teklif etti. Şahsen ilişki boyutuna hiç girmeseler daha iyiydi. Banri bu lafı duyar duymaz yatakta dikeldi resmen.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

11. bölüm erdal nerdesin olaylar ilginçleşti.

Bölümde Nana ağırlığını arttırmaya başladı ve Linda planlı çalışmalarla Kaga'nın en büyük düşmanı gibi duruyor.Kaybolan resim olayıda sonunda açıklığa kavuştu. Kaga resmi bulduğu halde ses çıkartmaması alışıldık şey değil. Ama Paris hayalinden vazgeçmesinin sebebide Linda'dan önce davranmak istemesi olsa gerek.Bu bölümde ilk defa Banri fakirliğin çilesini çekti kızı götürecek para yok kız hepsini ben ödeyeyim diyor buda erkeklik gururuna yakışmıyor.Kaga istemesede gizlice iş ararken Nana, o ve Mitsuo ya tuzak kurup maskeli baloya götürüyor.Mitsuoya yazık oldu valla o kıyafetle kim görse bir daha yanaşmak istemez.Yalnız Banri'ye kadın kıyafeti çok yakıştı. Gelecek bölüm ön gösterime bakınca barda olaylar bitmiyor ve Banri - Linda yakınlaşması artacak gibi. Zaten eski kişiliği gelmesede onun linda'ya olan duyguları şimdiki Banri'ye tesir etmeye başladı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

11. bölüm erdal nerdesin olaylar ilginçleşti.

Bölümde Nana ağırlığını arttırmaya başladı ve Linda planlı çalışmalarla Kaga'nın en büyük düşmanı gibi duruyor.Kaybolan resim olayıda sonunda açıklığa kavuştu. Kaga resmi bulduğu halde ses çıkartmaması alışıldık şey değil. Ama Paris hayalinden vazgeçmesinin sebebide Linda'dan önce davranmak istemesi olsa gerek.Bu bölümde ilk defa Banri fakirliğin çilesini çekti kızı götürecek para yok kız hepsini ben ödeyeyim diyor buda erkeklik gururuna yakışmıyor.Kaga istemesede gizlice iş ararken Nana, o ve Mitsuo ya tuzak kurup maskeli baloya götürüyor.Mitsuoya yazık oldu valla o kıyafetle kim görse bir daha yanaşmak istemez.Yalnız Banri'ye kadın kıyafeti çok yakıştı. Gelecek bölüm ön gösterime bakınca barda olaylar bitmiyor ve Banri - Linda yakınlaşması artacak gibi. Zaten eski kişiliği gelmesede onun linda'ya olan duyguları şimdiki Banri'ye tesir etmeye başladı.

Geldim Celal:) Sınavlarım vardı:)11. BÖLÜM

11. Bölüm gayet hoştu. Linda'nın şeytan hali, günlük halinden daha iyi, her açından gideri artmış:) Fotoğrafın Kaga'da olduğunu da öğrendik, kesinleşti demek daha doğru olur. Bu Tada hıyarı varya, Linda ayağına Kaga'yı harcarsa yılın küfrüne maruz kalır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Acilis klibine bakmak bile Kaga' nin mutlak zaferi olacagini gosteriyor. Lakin baya uzulecek ve kosturacak gibi ilerleyise bakarsak. Banri hafizasini kazansa bile Kaga dove dove onu geri komaya sokar. Yalniz ikinci klipte Lindayi bolca gormemiz dogal olacak gibi tabi klip hazirlarlarsa.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

12. bölüm;

Abovv, ne bölümdü ya. Baya karmaşık bir bölümdü ama bazı şeyler tamamen açıklığa kavuştu. Kaga'nın tokat sahnesi güzeldi. Kaga'yı ağlatmayın:( Sonunda Banri azcıkta olsa anlık bir cesaret sahnesi oluşturdu. Kaga'da esaslı hatun yalnız. Onca şeyi duymasına rağmen neler yaptı:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?