Jump to content
  • Kayıt Ol

Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita


painscream

Önerilen İletiler

53937l.jpg

Baş kahramanımız Raul, yıllardır kahraman olabilmek için çalışmaktadır lakin kahramanlık sınavına girmeden önce Şeytan Kral yenilir ve böylece onun hayalleride yıkılır. Çünkü artık bir kahramana ihtiyaç yoktur.Hayalleri yıkılan Raul, başkentte bir büyücü dükkanında çalışmaktadır. Bir gün patronu işlerine yardım etmesi için yeni bir part-time eleman alır. İşlere acemi bu genç Phino Bloodstone'dur. Phino aslında ölen şeytan kralın kızıdır ve erkek kılığında insanların şehrinde iş bulup çalışmaya gelmiştir. Ne yazıkki çok geçmeden Raul, Phino'nun bir kız ve aynı zamanda şeytan kralın varisi olduğunu öğrenecektir. Aynı ortamda çalışmaları ikisi arasındaki buzları eritebilecek midir acaba?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 15
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    12

  • painscream

    2

  • CloudT

    1

  • Kusogaki

    1

Anime konu olarak bu sıralar çok sık ortaya çıkan, kahraman ve şeytan kral ( veya oğlu, kızı) meselesiyle ilgileniyor. Açıkçası konu orjinal olmasada ilginç bir konu. (yani temel olarak ilginç, kaç kez kullanıldığının önemi yok) Bunun yanı sıra benzer bir senaryo varmış gibi görünsede olayları elbette farklı bir açıdan ele alıyor. Çizimleri ve espirileri yerindeydi ayrıca fanservis olayını gayet güzel yerleştirmişler bazı noktalarda fakat bazı yerlerde de biraz fazla zorlamışlar sanki. Bu noktalarda bana azıcık da olsa itici gelmedi diyemeyeceğim. Fanservis seven biri olarak çok bozulmadım bu işe ama en güzel fanservis doğal duran fanservistir felsefesi de benim için önemli :D, Doğallık tartışmalı bir konu o yüzden o kısma hiç girmiyorum. Gelecek bölümü merakla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Açıkçası ilk bölümün 5-6 dakikasına baktım da pek hoşuma gitti diyemem. Klişe bir seri gibi geldi ve kendine bağlayamadı beni. 1-2 bölüm daha ilerlesin, yorumlara göre devam edebilirim bir ihtimal.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölüm için genel izlenimim fazlasıyla ecchi ve fanservise gebe bir yapım. Hataraku Maou-sama gibi bir yaklaşım vermek istemişler ama kalite olarak pek yaklaşacağını sanmıyorum .

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölüm itibariyle *dönülmez akşamın ufkundayız...

Bir seriyi daha iptalledik.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İkinci bölüm daha iyiydi belki bu yaşantıdan çıkıp aksiyona bağlayabilme umutları doğdu.Ecchi potansiyeli kıvamında gidiyor ve ilerde fanservislere dahada fazla yer verecekleri belli.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. bölüm itibariyle;

Sekai da İchiban gibi zorlama olmasada sezonun en iyi ecchisi denebilir. Zaten başka bir artısı yok . Şeytan kızımız utanma duygusu olmadan varını yoğunu ortalığa salıyor. Diğer kızlarda fanservis için yarışır haldeler zaten.Seneye bd olarak arşive alırım artık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

İzlemeyecem desemde internete kafeye gelince indirecek seri bulamadığım için mecbur izledim.

4. bölüm itibariyle

Şeytan kızımız geçici bir süreliğine yan taraftaki fastfood dükkanına yardıma gönderilince Raul iş yerinin yalnızlığını hissetmeye başladı. Bununla beraber iş yerindeki diğer çalışanımızada istemesede ilgi duymaya başladı.Böyle seri harem moduna girmeye başladı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

5. bölüm için

İkinci heroine adayımızda yeni açılan rakip magazada çalıştığını öğrendik.Her ne kadar alışık olmasada haremdeki yerini alıyor. Fino ise kız arkadaş kelimesinin ne demek olduğunu bilmeden Raul ile magazada ajanlık yapıyorlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

6. bölüm itibariyle

Ajanlarımız yakalandı ve iki firma arasındaki rekabet yok denecek kadar belirgin olmasına karşın Raul ve Fino iyi bir duruş sergilediler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

7. bölüm için

Serinin seyir zevki beklenmedik şekilde artıyor en azından bir konu bulup onun üzerinden ilerliyorlar.Ecchi potansiyelini fazla kullanmasada romantizm acısından beklentiye girebiliyoruz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8. bölüm

Ciddi manada tek fanservis bölümdü bikiniler sıcakların bahane edilmesiyle ortaya çıktı ve buda ciddi bir satış patlaması yaşattı bizimkilerde. Lam'ı karakteri tam bir satış dehası ortalığı yıktı. Abaze erkeklere satamayacağı şey yok. Bölüm sonunda Fino'nun babasının ölmediğini ve Amadaşirketinin başında bulunan yönetici olduğunu görüyoruz(babası olduğu belli değil gibi). Herşey Fino için slogonu nasıl gelişecek bakalım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9. bölüm

Geçen bölümkü fanservisten sonra bu bölüm başrollerimiz Fino ve Raul'un ilk maaş alışverişine çıkmaları oldu. Raul ilk defa Fino'yu kız olarak görmeye başladı ve Fino'da boş değil gibi. Bölüm bu hatlarda geçerken savaş yanlıları Finoya saldırıp yeni şeytan kral olmasını istemeleri olayları farklı boyuta tasıdı.BAzı sektörlerin dönmesi için barış gereksiz...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

10. bölüm

Fino normal yaşamına devam ediyor ve Raulve diğer herkesin desteğini alıyor. Ama savaş yanlısı insanlar ve şeytanlar rahat durmuyor ve Fino'yu kaçırıyor. Raul çağresizce onu ararken arkadaşlarının işin içinde olması sonucu savaşmak zorunda kalacak gibi. Bölümde Lam karakterimizinde asil bir şeytan olduğunu öğrendik zaten belliydi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

11-12 bölüm

Fino'yu kurtarmak için seferber olan arkadaşlar bir dizi zorlu mücadeleden sonra kurtardılar. Airi iş kıyafetinde utanıyor savaşçı kıyafeti daha erotik ne hikmetse. Finali mutlu son olsa da romantizm acısından tatmin etmedi.İyi haber olarak romanın 9. cildine özel olarka hazırlanmış bir OVa'sının ilk bahar sezonunda yayınlanacağı duyuruldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

13. bölüm OVa

bölüm genel manada fanservis içerikli olsada Raul'un kız kardeşine gösteri amaçlı bir oyun hazırlamaları eğlenceliydi. Küçük kızın sahip olduğu büyü gücü inanılmazdı devamı gelir mi acep merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?