Jump to content
  • Kayıt Ol

Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru


CHOBiTS

Önerilen İletiler

Konu: Başrolümüz Kanade Amakusa, "mutlak çoklu seçim" gibi tuhaf bir yetenekle lanetlenmiş liseli bir gençtir. Bu yeteneği sayesinde olayların seyrine göre aklında anında seçenekler belirir ve seçtiği şıklar daima gerçeğe dönüşmektedir. Bu seçeneklerden birini seçmezse ağır baş ağrısı başlar ve ölüme kadar götürebilir. Seçeneğin gereğini yerine tam olarak getirmezse ağrı devam eder. Bu yüzden hiç istemediği olaylar başına gelmiş ve artık usanmıştır. Örneğin , okula giderken belden altının mı yoksa belden üstünün mü çıplak olmasını düşünürken; bir anda ona farklı seçenekler sunulur. Bu seçenekler ise; 1)"Güzel bir kızın üstüne düşmesi" ya da 2)"şişman dul komşusunun üstüne düşmesimi". Amakusa elbetteki 1. seçeneği seçer ve Chocolat adlı sarışın bir kız üstüne düşer.Kız Amakusa'yı bu lanetten kurtarmak için gelmiştir.

Anime PV

Ore no Nounai Sentakushi ga Gakuen Love Come o Zenryouku de Jama Shiteiru PV - YouTube

İlk bölümü ara ara begendim lakin çok fazla malca olay vardı.Asıl karakterimiz bölüm sonunda geldiği için gelecek bölümüde izlerim artık. Seride 3 başrol kız karekter üçte yan kız karakter ağırlığını koyacak gibi geldi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 11
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    9

  • darkness167

    1

  • Kusogaki

    1

  • Bakayalo

    1

İkinci bölümde hikaye rayını bulmaya başladı.Çok saçma davranışlar yapmak zorunda kalsada oda seçimlerin en iyisi mecburen. Seri ilk bakışta echhi gibi dursada bu konsepte özen göstererek o tür sahnelere yer vermiyor. Açılış klibindeki amuda kalkma sahnesinde bile iç çamaşırı reklamı yapmadılar.İzlemeye devam edecem zaten 10 bölüm olacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

İkinci bölümü henüz seyretmedim, son bir şans verme babından seyredicem Ankara'ya dönünce. Konusunu okuduğumda kesinlikle izlemeliyim demiştim ama ilk bölümde hikâye akışı çok zorlama geldi. Geçiş diye bir şey yok, atlaya atlaya gidiyor. Arada yaptığı örneklemede örnekler ekranda fazla kısa görünüyor ve buna rağmen o sekansı kabak tadı verecek kadar uzatmayı da başarmışlar; herhalde Studio SHAFT'ın yazı duvarlarına özendiler ama olduramamışlar. Konu absürt ama yan karakterlerin tepkileri falan alabildiğine normal, bu da absürt komedi umutlarını boşa çıkarıyor.

Karakterlere gelince, daha geçen sezon izledik HenNeko'yu ve kahraman fazlasıyla Hentai Ouji, ilk muhatap olduğu kız da fazlasıyla Tsutsukakushi Tsukiko; öyle ki isimlerini hatırlamıyorum bile, beni ilgilendirdiği kadarıyla onlar "NouKome'deki Hentai Ouji" ve "NouKome'deki Tsutsukakushi Tsukiko" (gerçekten de "NouKome'deki Tsutsukakushi Tsukiko" yazmak şu an bana myanimelist'i açıp karakterin ismini bulmaktan daha tercih edilir geliyor, o kadar Tsutsukakushi Tsukiko). Diğer karakterleri hemen eşleştiremedim birileriyle, demek ki nispeten bi orijinallikleri var. Gerçi şu çibi öğretmen karakteri Madoka'dan Sakura Kyouko ile Girls und Panzer'deki öğrenci meclisi başkanının karışımı gibi geliyor ama öğretmen olması bi farklılık katabilir, hemen gömmeyeyim. Avon'cu kız en orijinal karakter şimdilik, bölümü sonuna kadar seyretmiş olmam da onun sayesinde. Onun ve Chocolat karakterinin diziye katabilecekleri dinamizmi bekliyorum; ikinci bölümde buna dair bir iz görmezsem devam etmem herhalde.

Ecchi tarafı hakikaten dengeli olmuş ve komedi ağırlıklı işlenmeye çalışılmış. Ne derece başarılı olduğu, izleyenin mizah zevkine göre değişir, ama eççi'yi göze sokmamaları güzel. Yine de bu sezonun çok iyi başlamış animelerinden Machine-Doll wa Kizutsukanai ve YuuShibu varken eççi için dönüp buna bakılmaz. Kızlar güzel desek, White Album 2'deki kızların eline su dökemezler...

Kısacası, çıkacağı sezonu çok yanlış seçmiş orta halli bi anime olarak görüyorum ilk bölüm itibariyle.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. bölüm itibariyle şans verilebilecek kategorisinde duruyor benim aklımda. Açıkçası espiri olayında biraz daha iyi şeyler bekleiyordum ama bazı kısımlar hariç hayal kırıklığına uğrattı. neyse izlemeye devam şimdilik.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. bölümü için

Çok beklemiştim lakin seri ciddiye binecek gibi değil maalesef. Mal mal işler peşinde ilerliyor.Bir bölüm daha fırsat vereceğim bakalım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

5. bölüm seyir zevki her bölümde daha aşağılara inmesinin garanti olduğu bir süreçte izlenmeye devam ediliyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

6. bölüm için

Tanrının verdiği görevleri yerine getirmeye uğraşan karakterimiz bu bölümde 3 kıza kendine seni seviyorum dedirttirmeyi başardı. Son bir kızımız kaldı bakalım onunla yakınlaşması nasıl gerçekleşecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

7. bölüm

Kahramanımız nasıl olduysa 3. görevide yerine getirerek tüm kızlarımıza kendisini sevdiğini söyletmeyi başardı. Bölüm diğerleri gibi saçma ve gereksiz şeylerle doluydu lakin ilk defa gelecek bölümü merak ettim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8. bölüm

Chocolat tam hafızasını kazandı ve heroine modunda adı atarken geri kaybetti olacak iş değil.Sanırım senaristler onu doymak bilmeyen salak halini seviyorlar. Okul başkanının teklifinden sonra Amakusa tüm okulun en sevilmeyeni oldu ve sürekli kaçamak hareket etmeye başladı. görevler bitti derken yeni görev geldi. 2 bölüm kaldı nasıl bitecek acaba.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9. bölüm

Bu malca seriyi bitirmeye az kaldı umarım devamı gelmez. Bölüme gelirsek fanservis bir bölümdü.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

şimdiye kadar izlediğim bölümleere bakarsak komedisi orta olmak üzere pek iyi bir seri değil gerçekten bence bitmesini dört gözle bekliyorum

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

10. bölüm ve sonunda bitti. Son yıllarda izlediğim en gereksiz serilerden biriydi. Başlangıç yada bitiş için hiç bir fark yok. Belki bir ova ile final yapsalar fena olmaz lakin bir sezon daha izlenmez. Seride ilk bölümlerde az gülüyordum sonrasında iyice mala bağladıki izlerken sardırdım resmen. Kimseye tavsiye etmiyorum....

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?