CHOBiTS 13 Ekim 2013 Share 13 Ekim 2013 [/url] Geçtiğimiz bahar ayında gösterime giren bilimkurgu ve mecha türünü birlikte barındıran Suisei no Gargantia Tv serisinin ikinci sezonunun geleceği duyuruldu. Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=674447 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
karadevil52 13 Ekim 2013 Share 13 Ekim 2013 2. sezon gelirse baya güzel olur bence Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 14 Ekim 2013 Share 14 Ekim 2013 Sevinmediğim, hatta üzüldüğüm bir haber. 13 bölümden 10'unun -kanımca- şu yada bu şekilde episodik fiiler'lar olması affedebileceğim bir olay değil. Mecha janrına yeni hiçbirşey sunamaması, en nefret ettiğim türden mantık hataları, (uzayda kanat çırparak giden Hideazu'lar yada cooldown olmaksızın beamspam yapabilen, sadece 2-3 cümle duyarak o dilin tüm yapısını çözen Chamber), aksiyon (tabii aksiyon denebilirse) sahnelerinin kareografisinin zayıflığı yada sırf senaristi Urobuchi diye yeni nesilce tüm eksilerinin yoksayılması da öyle. Majestic Prince 2. sezon onaylansaydı keşke. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 14 Ekim 2013 Share 14 Ekim 2013 valla sevindim diyemicem ilk sezon çokta güzel değildi bence Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Exia 14 Ekim 2013 Share 14 Ekim 2013 ilk sezonda başlarda baya umutlanmıştım, daha sonrası felaket idi , chamber ın sondaki duygusal dokunuşu biraz etkilemişti tabi. ana karakterimiz filo kaptanı mı olacak yada geçmişte yaşanan olayı mı aydınlatacak merak konusu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 14 Ekim 2013 Share 14 Ekim 2013 " Majestic Prince 2. sezon onaylansaydı keşke. " Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
calieran 15 Ekim 2013 Share 15 Ekim 2013 hmm... Haberi duyunca oldukça şaşırdım, iyi başlayıp fiyasko ile sonuçlanan bir seriydi. Birçok çekilecek devam serisi beklerken böyle bir animeyi hala dayatmaları açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 23 Mart 2014 Share 23 Mart 2014 2. Sezon TV serisi olarak değil de 2 bölümlük bir OVA miniserisi olarak gelecek. İlk OVA'nın sonbahar 2014 sezonunda yayına gireceği duyuruldu. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 23 Mart 2014 Share 23 Mart 2014 Bu iki OVA'da kaplıca ya da sahilde geçen hikayesiz, fanservise dayalı şeyler olur muhtemelen. Seri de kendi içinde böyle şeylere meyilliydi zaten. Hiç heyecanlanmıyorum Gargantia ile ilgili olan haberlerde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap