Jump to content
  • Kayıt Ol

BlazBlue: Alter Memory


CHOBiTS

Önerilen İletiler

50159l.jpg

Konu:

Kagutsuchi'nin 13. Hiyerarşik bölgesinde iyi bir dövüşçü ve isyancı olan biçerdöver lakaplı Ragna'nın kellesi için şimdiye kadar görülmemiş tarihinin en büyük ödülü konmuştur. Ragna'nın hedefi ise dünyayı kontrol eden sistemi yok etmektir. Bu ödülü duyan kelle avcıları Kagutsuchi şehrine akın etmektedir.Bakalım neler olacak...

Tanıtım Donfo adlı arkadaştan alıntıdır.

İlk iki bölüm itibariyle görsellik ve dövüş sahneleri açısından güzel bir shounen lakin dövüşler fazla kısa gibime geldi. Serinin henüz bir açılış klibi yok (var olan klip ilk bölümden kesilen sahnelerden ibaret ve çoğu karakter klipte yer almıyor) ve oyun uyarlama olmasından dolayı sezon finalinin tatmin edici olup olamayacağı açısından oldukça şüpheliyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 18
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    8

  • cakiphan

    4

  • gundamaster

    3

  • Bakayalo

    1

gundamaster

Berbat bir seri. Animasyon berbat, çizimler berbat. Konu desen o da yok. Üstüne daha fazla konuşmaya gerek yok!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

Gaki bana "izleme, vaktine yazık, 20 dakka 20 dakkadır" demişti de aldırış etmemiştim, haklıymış. Uzak bi ihtimal ama belki oyunları oynamış ve karakterlere aşina olanlar anlam verebiliyorlardır. Ben oynamadım, ama sağda solda fanartlarıyla falan karşılaşıyordum ve karakterler ilginç geliyordu. Dişimi sıkıp sonuna kadar izledim ilk bölümü; ne en ufak bir hikâye kırıntısı var ne de karşılaşılan onca karaktere dair en ufak bir açıklama. Hayır yani bazı şeyleri gizemli bırakmak iyidir de o iş böyle yapılmaz; bu sezonki animelerden Machine-Doll wa Kizutsukanai'ın ilk bölümünde yapılmışı var mesela; ama bunda maalesef hiç becerememişler, ilk bölüme gizem ve merak unsuru katma çabasını yüzlerine gözlerine bulaştırmışlar resmen. Seyirciyi çekecek bir görsel albeni de yok. Espriler desen posası çıkmış klişe espriler, yüz metreden anlaşılıyor gelişi... Çok fos çıktı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

İkinci bölümde aynı rezillikte bakayalo. Hadi ilk bölümdür deyip böyle giriştiler olaya diye düşünürken, ikincisinde daha fena çarpıyor. ortada bir time loop var onu anlayabildim sadece. Oyunlarını da oynamış olsam böyle göze zarar bir seri yine de izlemezdim. Bir yapım ne kadar berbat olur burada hakkıyla sergilemişler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir seriyi izlemekten kurtardınız beni o halde, sezon bitince bakarım diyordum ama hiç bakmamak zaman açısından en iyisi olacak sanırım :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

O kadar kötü diyorsunuz ha? Ben de ne zamandır orda burda fan artlarını görüyordum, çok merak ediyordum. İlk bölümden pek bir şey anlamamıştım, sonradan açılır diyordum ama madem 2. bölüm de öyle, boşuna izlemeyeyim. -_-

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

3. bölüm itibariyle anime buraya akdar diyor ve bırakıyorum. Tek artısı oyunda sevdiğim Litche karakterini görebilmem oldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
gundamaster

Animeyi 3. bölüm itibariyle ben de bıraktım. Merak edip oyununa baktım. Hikaye modu Visual Novel gibi arada karakterlerle dövüşüyorsunuz. Oyundaki çizimlerde animeye oranla çok daha güzel. Karakter tiplemeleri ve yelpazesi de güzel lakin animeye bunun %10'unu bile yansıtamamışlar.

Oyun içinden birkaç görüntü:

[bimgx=500]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2Q1laFvTKhyQHPkTr6u51Idik7sTioH06YhmAYPfcAUjbhYeVLg[/bimgx]

[bimgx=500]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSewfVBspiUoy3pbUb9_qtzxwZwK7SkmyOVPpXmZlF9r0IXU8ZO[/bimgx]

[bimgx=500]http://www.gamespek.com/wp-content/uploads/2013/06/BlazBlue-Chronophantasma-23.jpg[/bimgx]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Seriyi öldürdünüz bıraktınız öyle yatıyor yerlerde üzerine toprak atanı yok , güzel oyundu severek oynardım bi ara da izlemek nasip olmadı. Düzgünce bir çevireni olmadığı için ou.net ilk iki bölümü çevirdi galiba devamını da çevirirlerse hepsini toptan izlerim . Varsın hikaye olmasın taokaka ve ragna için izlerim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4,5,6,7 bölümler izleyecek bir şey bulamadığımdan izliyorum.

5. bölümdeki fanservis sahneleri güzeldi onun harici kimin eli kimin cebinde belli değil adım başı bir karakter karşımıza çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Oyundaki her karakteri gösteriyorlar ışte . Ragna zaten baş karakter onu görmek zaten farz ama her bölüm taokakayı görmek ayrı keyif . Dövüş sahnelerini de oyundaki kombolara benzetseler misal taokaka ordan oraya zıplasa rakibine yastık, kılçık, elma çöpü , bowling topu firkatsa daha keyifli olur . Hatta bir bölümü fillere ayırıp ragna yolda yürürken karşısına tiger çıksa ekran dövüşmeye başlasalar ekran oyundaki haline dönse tiger buna bir iki vursa sonra ragna manyetizmaya yakalansa tam zıplayıp kaçacakken tiger bunu çekip bacağından yakalayıp yerden yere çalsa . Daha sonra ragna 100 heate ulaşsa azura açsa yanına yaklaşıp bi daha açsa o kılıcı tirpana dönüşüp 23 hit yaptıktan sonra tiger iki seksen uzansa daha da sonra ragna oyunda kazandığı pozu verirken tekrar anime ekranına dönüp "oyun mu oynuyoruz burda lan" dese bölümde öyle devam edip gitse süper olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ha birde arakune diye bi karakter var ki animeye teşrif etti mi bilmiyorum daha ama hem ben oynarken hem karşıma geldiğinde ne yapıyorum bilmiyordum balık olup yere dalıyor , örümcek olup böcek oluyor havaya zıplayıp kazık gibi millete saplanıyordu lichi nin kocası mı kardeşi mi arkadaşı mı neydi hikaye modunda arakunenin önüne atıyordu yenildi mi . Bang şişigami vardı kolon boyutunda çiviler atıyordu sağa sola 20 lik beton çivilesi vardı çeşit çeşit lichinin hastasıydı bu arada, zaten cloveri da gördük kuklasıyla beraber . Hakumen desen hala karizma adam . Ben sadece ilk oyununu oynayabildim daha hazamanın karşıladığı gözlüklü adam kim bilmiyorum. Yani 20 küsur karakter var en az bunların bayağı bi kısmı dahil olduktan sonra hikaye açılır bence . Bu seriden 25 bölümlük 2 sezon çıkar bence ama 13 bölümlük tek sezon böyle biraz sorun çıkarıyor ışte böyle

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8. bölüm biraz sakin geçti Ragna hep savaştığı kıza karşı sempati duymaya başladı. Bölüm ikisinin karşılaşması ve sonrası gelişen olaylar modundaydı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9. bölüm oyunlarda görmediğimiz karakter kalmadı artık kim kiminle nerede nasıl oynayacagız.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

10.bölüm

Terumi iyi kurguladığı planıyla tüm iyi karakterlerimizi bozguna uğrattı. Noel er yada geç kurtarılacak lakin arkadaşı sincap kıza üzüldüm umarım ölmemiştir. Ragna'nın Blazblue gücününde Terumi tarafından yaratılmasıda şaşırtıcıydı. Herkes kapana kısılmış durumda bakalım kim gelip kurtaracak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

11. bölüm

Nü öldü ama ölümü Ragna için bir nimet oldu. Noel'e karşı düşmanlar ittifakta bakalım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Az önce 12. bölüme hızlıca bi göz attım da. continium shift felan dediler. CF malum ikinci oyunları acaba yeni sezon gelirmi demek istediler. hızlıca göz attığımdan pek birşey anlamadım

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sezon bitti lakin devamı gelecek anlaşılan. Konu olarak bir labirentte dönüp dolaşı bir biriyle karşılaşan ve anlamsız savaşların yaşandığı saçma bir sezon oldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?