Jump to content
  • Kayıt Ol

Tokyo Ravens


painscream

Önerilen İletiler

43169l.jpg

Pasifik savaşından sonra Tokyo 'da Tsuchimikado Yako'nun yaptığı bir ayinin başarısızlıkla sonuçlanması sebebiyle şehir kötülcül ruhsal varlıkların saldırısına uğrar. Bu ruhsal varlıkları görebilen ve savaşabilen tek insanlar Onmyoji'lerdir. Uzun süredir devam eden bu savaşlar sonucunda yetenekli öğrenciler seçilip Onmyoji okullarında yetiştirilmektedir.

Tsuchimikado Harutora ülkenin en köklü Onmyoji ailesinden gelmektedir ama ne varki ruhsal varlıkları göremediği için sıradan hayatını sakince sürdürür. Harutora ana ailenin kollarından birinin çocuğudur.Ana ailenin varisi ise Harutora'nın çocukluk arkadaşı Natsume'dir. Herkes Natsume'nin en ünlü Onmyoji olan Abe no Seimei'nin reankarnasyonu olduğunu düşünmektedir. Bu yüzden ülkenin en seçkin Onmyoji okuluna gitmekte olup kendisini herkesin erkek olarak bilmesini sağlamıştır. Ailesi dışında kimse onun cinsiyetini bilmemektedir. Harutora çocukken beraber oynadığı Natsume'ye sen Onmyoji olursan bende senin shikigamin olacağım diye söz vermiştir. Gerek aile farklılıkları gerekte yetenekleri onları farklı yollara süreklemiştir.

Harutora ilk okuldan itibaren 3 kişilik arkadaş takımıyla gününü geçirmektedir. Bunlar Touji ve Hokuto (Hokuto, Harutora'yı sürekli azarlasada onu sevmektedir)'dur. Bir gün Onmyoji birliğine ihanet eden en genç 12 Cennet Genarelinden Dairenji Suzuka ölen abisini geri getirmek için Tsuchimikado ailesinin yasak tekniğini öğrenmek amacıyla Festival dönüşü Harutora ve arkadaşlarına saldırır. Harutora'yı ailenin varisi Natsume sanmıştır.Harutora shikigami tarafından öldürülecekken Hokuto önüne atlar ve shikimanin dokunacı kıza saplanır. Yıllardır tanıdığı arkadaşı aslında insanımsı bir shikigamidir. Arkadaşından geriye sadece yırtık bir shikigami kağıdı ve kulaklarında onu sevdiğini söyleyen veda sözleri kalır. Bunun üzerine Natsume'ye gider ve küçükken verdiği sözü hatırlatır ve shikigamisi olmak istediğini söyler böylece intikam almak ve göremediği bu dünyanın kapılarını açmak için hayatının en önemli kararını verir. Asıl amacı arkadaşını yapan Onmyoji ustasını bulmak olsada artık oda seçkin öğrencilerin gittiği Onmyoji okuluna efendisi Natsume'nin yanında kendide öğrenci olarak katılır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    1

  • painscream

    1

  • calieran

    1

  • Fingolfin

    1

1-4 arası bölümler hikayenin aksiyon kısmı biraz duraksadı lakin gelişim süreci başladı. Bir süre omyouji okulu günlük yaşamını izlicez artık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

TR -15

Ben artık Natsume'nin kız olduğunun herkes tarafından anlaşılmasını ve Bakatora'nın(oduntora yok yok, selvurmuşkütüktora nın) durumları çakmasını ve ikisinin de birbirlerine açılmasını istiyorum. Yav artık şu shounen klişesi sinir oldu.

Onun dışında seri kendini izlettirebilmek dışında çok iyi diyemeyeceğim. (Bu serideki)Büyü savaşları bana heyecan vermiyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hikaye sona yaklaştıkça sıkmaya başladı. En azından benim için öyle. Sonuçta biliyorduk Yakao'nun reankarnasyonu olduğunu. Haliyle durum açıklanınca daha aksiyonlu bölümler bekler olduk. Neyse Bu seride bitiyor kazasız belasız bitsin bari...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

hiç de fena olmayan bir hikayesi var yalnız gayet zorlama ve rezil bir final yapmışlar animeye. harutora'yla natsume'nin "mutlu" sonu utanılacak bir şekilde yazılmış. tüm dünyanın -animedeki karakterlerin bir çoğunun- natsumeyi ölümden kurtarmak -tekrar hayata döndürmek- için birleşmesi saçmalığının animeye büyük gölge düşürdüğü kanatindeyim. taizan fukun ayininin bedel vermeden gerçekleştirilmesinin diğer anime karakterleri hakkında nasıl bir etkisi olacağını ise animede göremedik.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?