Jump to content
  • Kayıt Ol

Star Blazers (Uchuu Senkan Yamato) Hollywood Uyarlaması


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

1958.1222043012.jpg

Deadline News'in haberine göre, The Usual Suspects, Valkyrie, Jack Reacher, ve Jack the Giant Slayer gibi filmlerin senaristi ve gelecek Mission Impossible filminin yönetmeni Christopher Mcquarrie şu sıralar bir Star Blazers (Uchuu Senkan Yamato batı ülkelerinde bu isimle gösterilmişti) filmi üzerinde çalışmaya başladı. Mcquarrie'nin yeraldığı yapımcı şirket Skydance'in 2011'den bu yana Star Blazers'in Hollywood uyarlaması ile ilgilendiği biliniyordu ve geçtiğimiz Temmuz ayında Star Blazers için resmi domain ismi satın alınması şüpheleri körüklemişti.

Josh Klein, David Ellison (Skydance'in başkanı ve Oracle CEO'su Larry Ellison'un oğlu), Dana Goldberg, Shouji Nishizaki (Uchuu Senkan Yamato'nun iki yaratıcısından birisi olan Yoshinobu Nishizaki'nin üvey oğlu) ve Paul Schwake bu projenin yapımcılığını üstlendiler. Yönetmen yada oyuncular konusunda henüz deklare edilmiş bir isim yok fakat bu yönde gelişmeler oldukça duyurmaya çalışacağım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • CloudT

    1

En Çok Yazanlar

Ne oluyor lan, şu son bir kaç senedir çok acayip gelişmeler yaşıyoruz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

Sports Nippon'un haberine göre Christopher Quarrie'nin Mission Impossible 5'i bitirir bitirmez bu filmin yönetmen koltuğuna geçecek ve film muhtemelen 2017 içerisinde (en kötü ihtimalle 2018'de) hazır edilecek. Ayrıca filmde Japon oyuncular da yeralabilir.

Christopher Quarrie verdiği röportajda serinin bir hayranı olduğunu tekrarladı ve favori karakterlerinin Kaptan Juuzo Okita ve komando komutanı Hajime Saito olduğunu söyledi. "Japon hayranların bu filmden ne kadar çok şey beklediklerinin farkındayım ve böyle bir projeyi hayata geçirebildiğim için kendimi onurlandırılmış hissediyorum"

Başrol konusunda henüz casting çalışmalarının tamamlanmamış olmasından ötürü net bilgi yok. Öte yandan Skydance'in önceki işlerinde (World War Z, True Grit, Star Trek: Into The Darkness, G.I. Joe: Retaliation) yeralan oyuncuların yeralabileceği söylentiler arasında. Ki bunların her birinden 1-2 başrol oyuncu bile filme dahil edilebilirse mükemmel bir kadro oluşacaktır.

ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?