Jump to content
  • Kayıt Ol

Tomoyuki Dan aramızdan ayrıldı


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

tomoyuki-dan.jpg

Arada kaynayıp giden haberlerden birisi ama es geçmek istemedim. Oyuncu ve seiyuu Tomoyuki Dan'ın aort diseksiyonu nedeniyle evinde hayata veda etmiş bulunuyor. 50 yaşındaki Tomoyuki Dan, aslen bir sinema oyuncusuydu ve oynadığı filmler içerisinde Akira Kurosawa'nın son filmlerinden Madadayo da bulunuyordu. Kendisi ayrıca yakın dönemde Kamen Rider W serisinde Shinkuro Isaka rolüyle de oldukça beğenilmişti.

Christopher Nolan'ın Batman filmlerindeki Bruce Wayne'i seslendirmesini de yapmış olan bu seiyuu'yu Naruto Shippuuden'den Kisame Hoshigaki, Air Gear'dan Orihara, La Corda D'oro'dan Minami, Ghost in the Shell: ARISE'den Ishikawa, Legend of Galactic Heroes'den Emerson ve Mobile Suit Victory Gundam'dan Chronicle Asher olarak hatırlamanız mümkün.

Kendisinin TV serisi olarak son rolü 5. bölümünde Kojiro Honda'yı seslendirdiği Il sole penetra le illusioni, film olaraksa son rolü Naruto: Road to Ninja'daki Kisame idi. Ayrıca henüz DVD/BR'ı yayınlanmamış olan Short Peace ve Ghost in the Shell: ARISE'in 2. OVA'sında da rolü bulunmaktaydı.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?