Jump to content
  • Kayıt Ol

Hayao Miyazaki'den yeni bir Manga


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Studio Ghibli yapımcısı Toshio Suzuki bir akşam programına konuk oldu ve Hayao Miyazaki'nin emeklilik kararı üzerine konuştu ve Miyazaki'nin şu sıralar yeni bir proje düşündüğünü söyledi.

Konu hakkında sorulan bir soruyu "Sanırım kendisi yeni bir Manga çizmeye başlamak istiyor. Bu işin en başından beri bunu yapmayı severdi. Bu onun stresle başa çıkma yöntemi" diye cevaplayan Suzuki, "Bu Sengoku (Savaşan Beylikler) dönemi ile ilgili olabilir mi?" şeklinde bir soruya da "Sadece birşeyler çizmeye başladığını biliyorum. Eğer detay vermeye çalışırsam onu sinirlendirmiş olurum. O yüzden bu konuyu kapatalım" şeklinde geçirtirdi.

Önceki haftalarda ise Ghibli'nin şef yönetmenlerinden Isao Takahata, Miyazaki'nin emeklilik kararı üzerine konuşmuş ve "Bu kez ciddiyim, dedi ama az da olsa hala onun geri dönüş yapma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Onu çok uzun zamandır tanıyorum, böyle birşey yapması benim için hiç şaşırtıcı olmaz" demişti.

Suzuki'nin açıklaması, 2012yılında Goro Miyazaki'nin katıldığı bir söyleşide tarih ve fanteziyi harmanlayan bir Sensoku dönemi Manga'sı üzerinde çalıştığını açıklamasını akıllara getirmiş fakat Hayao Miyazaki'den konuyla ilgili bir açıklama gelmemişti.

madness.png

Resimde Hayao Miyazaki ile Ghibli'deki yakın dostları yönetmen Isao Takahata ve yapımcı Toshio Suzuki görünüyor.

Öte yandan birçok kişiyi şaşırtan emeklilik kararı üzerine "Kingdoms of Dreams & Madness" adlı bir belgesel filmin vizyona giriyor olması bu kararın zaten daha önceden verilip verilmediği konusunda soru işaretleri yaratıyor. Yönetmen Mami Sunada bu filminde Ghibli stüdyosunda, bırakma kararını aldığı güne kadar Ghibli stüdyosundaki atmosferi, kendisinin ve onu en yakından tanıyan iş arkadaşlarının ağzından yanstıyor.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?