Jump to content
  • Kayıt Ol

Sazae-san Haftası Özel Bölümü


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

sazae-san-anime.jpg

Geçen hafta itibariyle 6800'den fazla kısa hikaye içeren 2200 bölümü geride bırakan ve ilkin 5 Ekimn 1969'da yayınlanmaya başladığı günden bu yana en çok izlenen TV yapımları listesinde ilk 5 sırayı kaybetmeyen Sazae-san'ın 45. yılını kutlamak amacıyla 1 Aralık 2013'den itibaren 2.5 saatlik özel bölümü yayınlanacak. Bu özel bölüm hem bir Anime hem de Live Action kısımlar içerecek.

Bu Live Action kısımlarda Viking komedi ekilisinden Eiji Kotge ve Mickey Curtis, yazar ve Mangaka Yoshikazu Ebisu, Tanpopop komedi ikilisinden Kumiko Shiratori, Kyaeen komedi ikilisinden Udo Suzuki ve Tomoaki Ogura yeralırken Arisa Mizuki Sazae'i canlandıran oyuncu olacak.

Öte yandan Sazae-san kuşağı sadece bu bölümden oluşmuyor, bunun yanısıra 26 Kasım'da "Sazae-san's Secret Complete Explanation" başlıklı özel programda Sazae-san'ın Japon günlük hayatı ve popüler kültürüne etkileri bir araya getirilirken, aynı hafta "The Story of Machiko Hasegawa ~The Day Sazae-san Was Born" biyografik özel bölümünde Sazae-san'ın yaratıcısı Machiko Hasegawa aktrist Machiko Ono tarafından canlandırılacak. 29 Kasım'da "Confidential Talk on Sazae-san" başlıklı programda Hasegawa'nın ebeveynlerinin Tokyo'ya taşınma kararı ile değişen yaşamları, kardeşinin II. Dünya Savaşı'nda ölümü ve savaştan sonra başladığı yalnız yaşamı anlatılacak.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?