Jump to content
  • Kayıt Ol

Kami-sama no Iu Toori


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Mainichi Shimbun'un haberine göre, Noboru Takahashi'nin psikolojik gerilim manga'sı Kami-sama no Iu Toori (As the Gods Will) Manga'sı Live Action filme uyarlanacak. Ünlü yönetmen Takashi Miike'nin yöneteceği filmin senaryosu Hiroyuki Yatsu (Hanzawa Naoki, Ikigami: Ultimate Limit) tarafından hazırlanıyor.

Manga'nın konusu kısaca şöyle: Shun Takahata'nın lisesinde esrarengiz cinayetler işlenmeye başlanmışır. Öğretmeni de öldürüldükten sonra, öğrenciler sonraki kurban olmaktan kurtulmak için aralarında karanlık bir oyuna başlarlar ve Shun da bu oyunun içine çekilecektir.

kamisama.jpg

Kamen Rider Fourze ve Live Action Library Wars'den Sota Fukushi (üstte solda) Shun Takahata'yı, Lesson of Evil, Kyo ve Koi o Hajimemasu'dan Hirona Yamazaki (üstte, ortada) Shun'un çocukluk arkadaşı Ichika Akimoto'yu, Summer Wars, Howl's Moving Castle, Rurouni Kenshin: Shin Kyoto Hen'den Ryunosuke Kamiki (üstte sağda) Shun'un şiddete meyilli arkadaşı Takeru Amaya'yı canlandırıyor.

İlk filmin Haziran-Ekim 2014 arasında, ikinci filmin ise Sonbahar 2014 veya sonrası gösterime girmesi düşünülüyor.

Kami-sama no Iu Toori Manga'sı ilkin Kodansha'nın aylık Bessatsu Shounen dergisinde 2011-2012 yılları arasında tefrika edildi. Hikayenin devamı ise şu sıralar haftalık Shounen Magazine'de tefrika edilmekte.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    1

  • CHOBiTS

    1

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

gundamaster

Mangasını okumuştum pek güzeldir. L.A. uyarlaması nasıl olur bilemem ama izlemeye değer olduğunu düşünüyorum. Mangadaki kadar gore ve kanlı yaparlarsa başarılı olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Manga ilk sezonu bayram tatilinde okudum güzel bir yapımdı ikinci sezona başlıyacaktım ama karakterler farklı olunca vaz geçtim. Mangaya okuyan biri için Joponların bu filmle alttan kalkacaklarını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?