fake 28 Kasım 2013 Share 28 Kasım 2013 [bimgx=400] http://sugoiblog.com/wp-content/uploads/2014/01/Bokura-wa-Minna-Kawai-Sou-key-visual-01.jpg[/bimgx] Shonengahosha grubunun aylık seinen manga dergisi Young King Ours'un yeni sayısında, Ruri Miyahara'nın Bokura wa Minna Kawai-Sou mangasının anime uyarlamasına yeşil ışık yakıldığı duyuruldu. Uyarlamayla ilgili daha fazla bilgi, bir sonraki sayıda yayınlanacak. Konusu; %30'u aşk, %70'i komedi olan gençlik komedisi, anne babasının işleri sebebiyle artık tek başına yaşayan Usa Kazunari etrafında dönüyor. Yeni taşındığı daire, tamamen tuhaf insanlarla doludur. Delicesine taptığı senpaisi Ritsu Kawai de buradadır... Miyahara'nın 2010'da çizmeye başladığı manganın, geçtiğimiz Mayıs ayında dördüncü cildi yayınlandı. "Hepimiz, Kawai-Sou'danız," manasına gelen manga ismi, "Kawai-Sou" daki tire kalkınca "Hepimiz Acınacak Haldeyiz" manasına geliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 28 Kasım 2013 Share 28 Kasım 2013 Konusu fena degil gibi lakin shoujoya benziyor ve pek izleme taraftari durmuyorum. Haber icin tesekkurler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 28 Kasım 2013 Share 28 Kasım 2013 Sabah haberini girecektim, fırat olmadı. Teşekkür ettim. Yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap