Jump to content
  • Kayıt Ol

Attack on Titan Live Action


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • CHOBiTS

    1

  • Aurora Borealis

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Kimse davranmasin diye hemen acmissin. Japon yapimi live actionlardan umudum yok acikcasi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 11 ay sonra...

Live Action filme ilişkin uzun süredir ilk duyurudan ve fanmade photoshop gibi duran ilk posterden gayrı bir şey yoktu, neyse ki bu hafta detaylar netlik kazanabildi. Haruma Miura (Gokusen, Captain Harlock Movie, Kimi ni Todoke, Akihabara @ DEEP)'in Eren Jaeger'i canlandıracağı filmde ona Mikasa rolünde Kiku Mizuhara (Helter Shelter), Hanji rolünde Satomi Ishihara (H2: Kimi to Ita Hibi) ve Sasha rolünde Nanami Sakuraba (Hack The Movie, Summer Wars) eşlik ediyor. Seriyi birebir yansıtmak zor olacağından alternatif bir kurgu olacak bu nedenle bazı değişikliklere gidilmiş. Örneğin Levi (henüz) yok, Hanji RPG roketatar kullanıyor ve yeni karakterler eklenmiş. Bunlardan biri olan Shikishima serideki Levi'nin "insanlığın en güçlü silahı" sıfatını filmde taşıyor. Yeni karakterler ve hikaye bizzat Hajime Isayama'nın onayından geçtiğinden bir nebze rahatlayabiliriz (Zira beğenmeyecek olursanız kimi suçlayacağını biliyor olacaksınız)

Daha çok bölüm yönetmenliği ve senarist geçmişli olan ve Evangelion, Wings of Honneamise, Gunbuster, Nadia: Secrets of the Blue Water, Otaku no Video gibi GAINAX işlerinde yeralan ve Vandread, Macross Plus, Tekken: Blood Vengeance ve Yamato 2199 gibi projelerde de çalışmışlığı olan Shinji Higuchi'nin ilk uzun metraj yönetmenliği olan filmin senaryosu Yuusuke Watanabe (Dragonball Z : Battle of the Gods, GANTZ filmleri) tarafından hazırlandı. Hajime Isayama ise projenin danışmanı pozisyonunda yeralıyor.

Çekimler Nagasaki açıklarındaki Gunkanjima adasında yapılıyor, 19. yüzyıldan 1974 yılına kadar bir kömür ocağına ait binalar ve işçilerin ailelerine ait lojmanlar içeren ada 1974'de tahliye edilmiş. Turistik turlarda kullanılan ada Skyfall filminde de Silva'nın mekanı olarak yeralmıştı. Ayrıca hafızam beni yanılltmıyorsa Battle Royale ve Crying for Love, In Center of World filmlerinde de kullanılmış olması gerek.

Yeni senaryonun da ada konseptiyle ilgili olacağı verilen ilk bilgiler arasında.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Al bende de o kadar Chobist

Kadroyu görünce zaten bir kere kafadan eksiyi aldı benden ikincisi Parasyte nam-ı diğer Kiseiju'nın da live ac.'nını da gördüm. Balkondan bir ara atayım kendimi dedim sonra vazgeçtim. Japonlar live yapmasınlar cidden Hele ki bu tarz yapımları

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?