Jump to content
  • Kayıt Ol

Lupin III Live Action


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

oricon_2036172_0-enlarge.jpg

Lupin III film çekimleri başlamış. Oyuncu kadrosu uzakdoğu yapımlarına alerjisi olmayan arkadaşlar için çok tanıdık simalardan oluşmakta:

Tadanobu Asano Dedektif Kōichi Zenigata, Gou Ayano Goemon Ishikawa, Shun Oguri Lupin, Tetsuji Tamayama Daisuke Jigen ve Meisa Kuroki Fujiko Mine rolünde yeralıyor.Shun Oguri rol için 8 kiko vermiş ve 10 ay boyunca "bojutsu" gibi dövüş eğitimleri almış. Ayrıca Meisa Kuroki wire-fu dövüş sahnelerinde bizzat yeralmış.

Filme özel yaratılan karakterler de bize tanıdık: Lupin'in rakibi Michael Lee'yi Jerry Yan (Hana Yori Dango'nun Tayvan versiyonu olan Meteor Garden'de başroldeydi) canlandırıyor. KDrama severlerin tanıyabilkeceği Kim Joon (Güney Kore versiyonu Hana Yori Dango 'da başroldeydi) ve Tayland'lı oyuncu Thanayong Wongtrakul (The Man from Nowhere'den tanınabilir) filmin diğer rollerinde.

Film için tümüyle yeni bir hikaye yazılmış. Lupin çetesi Ark of Navarone adlı devasa bir kaleye girip dünyayı bir araya getirecek bir güce sahip Kleopatra'nın Kalbi adlı hazineyi çalmaya çalışıyorlar. Tayland, Hong Kong, Singapur ve Filipinler'de de çekilmekte olan filmin yönetmeni ise daha önce kısa süreli bir Hollywood macerası da olan Ryuhei Kitamura (Sky High, Alive, Aragami, Godzilla: Final Wars, Longinus, Versus, Azumi)

Filmin 30 Ağustos 2014'de gösterime gireceği açıklandı.

not: Kaynak sayfasında resimleri büyük boyutlu olarak görebilirsiniz. "burada dursun, akşama gerekli bilgileri çevireceğim" demişim ama sonradan hatırladım, onun için de özür diliyorum.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 ay sonra...
  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    3

En Hareketli Günler

Resimler ve haberler eklendi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?