Akuma_Blade 6 Aralık 2013 Share 6 Aralık 2013 [bimgx=400] http://u1312.hizliresim.com/1j/8/v9fyu.jpg[/bimgx] TECMO'nun bu yıl 10. yıldönümünü kutlayacak olan hack'em slash serisi Sengoku Musou (Japonya dışında Samurai Warriors adıyla bilinir) için bir Anime serisi açıklandı. Seri Mart 2014'de yayına başlayacak ve şu seiyuu'ları içerecek: Yukimura Sanada rolünde Takeshi Kusao Nobuyuki Sanada rolünde Daisuke Ono Kanetsugu Naoe rolünde Masaya Takatsuga Mitsunari Ishida rolünde Eiji Takemoto Kunoichi rolünde Yuko Nagashima Inahime rolünde Makiko Ohmoto Tadakatsu Honda rolünde Akio Ootsuka Ieyasu Tokugawa rolünde Jouji Nakata Sengoku dönemi Savaşan Beylikler (Warring States) dönemi olarak bilinen feodal dönem iç savaşlarıdır ve Japonya'nın tek yönetim altına birleşmesi ile sonuçlanmıştır. Bu dönem daha önce çeşitli farklı temalarda Anime'lerde anlatılmıştı. Anime serisinin ilk Blu Ray'nin PS3 için 20 Mart 2014'de çıkacak Sengoku Musou 4 ile bundle verileceği ve sınırlı sürümde çeşitli çeşitli extra'ların verileceği duyurulduysa da bugün sitedeb kaldırıldı. Bir değişiklik olmazsa seri TV serisi formatında yayına girecek. Ekip ve bölüm sayısı bilgisi için beklememiz gerekiyor. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Donfo 6 Aralık 2013 Share 6 Aralık 2013 Tam bana göre..... McCrayx Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 11 Ocak 2014 Yazar Share 11 Ocak 2014 21 Mart'da yayına başlıyor Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SnowStorm 11 Ocak 2014 Share 11 Ocak 2014 Sengoku Basara çok güzeldi. Umarım bu da onun kadar güzel olur. Haber için teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 11 Şubat 2014 Yazar Share 11 Şubat 2014 Serinin ilk açıklanan seiyuu kadrosu çok iyiydi ama içimden ister istemez "birkaç tane daha veteran seiyuu olsa ne güzel olurdu" diye geçirmeden edememiştim. Sesim bir yerlerden duyulmuş olacak ki yeni eklenen seiyuu kadrosunda veteran isimlere rastlıyoruz: Unshou Ishizuka Uesugi Kagekatsu'yı seslendirecek. Diğer bir veteran seiyuu Juurouta Kosugi Oda Nobunaga'yı seslendirecek ve ayrıca serinin anlatıcılığını yapacak. å°æ‰å郎太 KOSUGI Jurota ボイスサンプル - YouTube Özellikle Juurouta Kosugi'nin ses tonuna hayran birisi olarak bu habere oldukça sevindim diyebilirim. Bir diğer açıklama da yayın ve ekiple ilgili. Yayınlanacak ilk bölüm 21 Mart'da geliyor, bu bir ön yayın mahiyetinde özel bölüm olacak. Kojin Ichi (Detective Conan, La Corda D'oro Blue Sky) özel bölümün yönetmenliğini üstlenirken, Yuka Yamada (Bungaku Shoujo, Harukanaru Toki no Naka de - Maihitoyo, Hataraki Man, Himawari, Lupin III: Elusiveness of the Fog, Mushishi, Neo Angelique Abyss, Saint October, Tide Line Blue, Umi Monogatari, Zombie Loan) senaryoyu, Aki Tsunaki (Yamato 2520, Yu-Gi--Oh!, Harukanaru Toki no Naka de - Maihitoyo, Chōyaku Hyakunin Isshu: Uta Koi) karakter dizaynlarını hazırlıyor. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 5 Mart 2014 Yazar Share 5 Mart 2014 Fragman yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hibarikasuya 5 Mart 2014 Share 5 Mart 2014 Sengoku Basara gibi ise ben es geçiyorum bunu. Veteran ne demek hacı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 5 Mart 2014 Yazar Share 5 Mart 2014 Sengoku Basara gibi ise ben es geçiyorum bunu. Veteran ne demek hacı? 80'ler yada 90'ların ilk yarısından beri Anime'lerde başrol oynamış seiyuu'lara veteran seiyuu diyoruz. Türkçe'deki en yakın karşılığı "emektar" yada "duayen" olabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap